Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek plaza v kopru

plaza v kopru

Morda kdo ve kako je na plazi v kopru tik ob cesti do Portoroza?Od zunaj se vidi polno igral,zato mora biti za otroke zanimivo?Morda kdo ve sta plaza in parkirisce placljiva?Je na plazi gostilna,kjer se dakaj pojesti?Ima kdo bolsi predlog?

A to misliš Žusterno?
Ker ne vem katera plaža je v Kopru ob cesti za Portorož?

Ne vem,ce je Zusterna -je pa mozno.Malo naprej kjer so nakupovalni centri spar,lidl…je na levi strani proti portorozu takoj ob cesti.Najprej parkirisce,nato kopalisce.Ce se ne motim imajo tudi en bazen z morsko vodo.

Za majhne otroke se mi zdi, da je bolj zanimiva mestna plaža. Imaš igrišče na plaži, peskovnik, bar in slaščičarno. Za v vodo so majhni kamenčki.
Vstopnine na plažo ni. Ta v Žusterni ima tudi zastonj parking samo moraš biti dovolj zgodaj. Je pa tudi lokal za pojest na plaži. Bazen pa mislim, da je za plačat. Naj me kdo popravi.

Hm,takole je…
Spar,Lidl,Hofer,Tuš oz. del z nakupovalnim centrom je v delu Kopra, kjer morja ne vidiš, torej tudi kopališč ne.
Če greš z avtom proti Izoli (oz. naprej Portorožu),je na začetku ceste najprej parkirišče, nato pa kopališče.Ampak na desni strani, gledano proti Izoli. Nasproti kopališča je hotel Žusterna z bazenom.
Na tem kopališču je gostilnica Nimis, olimpijski bazen s sladko vodo, igrala za otroke in kar precej sence pod drevesi.
Od kopališča naprej se pelješ po cesti proti Izoli in skozi okno opazuješ tekače, kolesarje ,rolarje, sprehajalce…ker to je najboljša rekreativna pot na obali.

Tukaj je sicer en star link do Slo plaž, morda najdeš: http://slovensko-morje.net/sm_staro/kopalisca/plaze/plaze_na_obali.html

koprcancka2,ja to je to hvala.Ja res je na desni strani.Zanima me ali je vstop na plazo placljiv?HVALA

Ne vstop na plažo ni plačljiv, plačljiv je olimpijski bazen, ki je tudi notri – mislim da je 2 eur za otroke in 4 eur za odrasle-sem pozabila. Tam kjer smo bili mi je vstop v morje po stopnicah, tako da za otroke ravno ni, če pa greš malo naprej je dostop v morje s kamenčki.

Parkirišče je makedamsko pred vstopom in je brezplačno.

Upam, da sem ti pomagala

Žusterna je plačljiva plaža, ker ima tudi bazen v tem sklopu. Za parkiranje pa ne. Je pa na soncu.

Mestna plaža v Kopru ima tudi lepa igrala, lep dostop za otroke in NI plačljiva. Brezplačni parking imaš za tržnico.

Žusterna NI PLAČLJIVA plaža, tako je kot je odgovorila Koper1.

New Report

Close