Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek plaža za otroke-za en dan na slovenski obali

plaža za otroke-za en dan na slovenski obali

Za en dan bi se z otrokom šla kopat nekam na slovensko obalo, pa bi rada kakšen predlog kje je kakšna fajn plaža za otroke. Vsakega nasveta bom vesela.Hvala

Če misliš za male otroke, je na slovenski obali definitivno najbolj primerna plaža Simonov zaliv. Ti pa močno priporočam, da se tja odpraviš med tednom, ker je za vikende obupna gneča.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Vladka, a si ti v Sloveniji, da veš?Če si kdaj se oglasiš na kavici 🙂

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ta teden smo bili v Simonovem zalivu. Voda je zelo umazana, veliko prijetneje se je namakati pri Svetilniku (tudi Izola). Sicer pa je plaža v SZ primerna za majhne in malo večje otročke. Čez vikend so ljudje res kot sardelce, čez teden je pa povsem prebavljivo.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Mogoče pa Strunjan. MIslim da imajo vsopnino pa parking je malo problem. Jaz se hodim kopat tja v bližino in je voda super.

Sandalčke zaradi ježkov, ki so odsev čiste vode.

No, mi pa prisegamo na koprsko mestno plažo, kjer je letos sicer nekoliko več gneče kot prejšnja leta, saj je vstop brezplačen.
Smo pa enkrat za spremembo hoteli it v Simonov zaliv, pa pridemo tja in kaj vidimo- na plaži obupna gneča, ista situacija v vodi, ki je bila povrh vsega še zelo umazana. Skratka, po 15-ih minutah smo lepo spokali nazaj v Koper..

Voda v Sansimonu ni umazana ampak kalna. Bistvena razlika!

Ja, Primož, smo tu že mesec in pol 🙂

Tudi meni morje v Simonovem zalivu ni vabljivo, priznam, hodim tja, ker imam zastonj bivanje, je pa to zelo primerna plaža za otroke. In voda takoj zjutraj je še bistra, potem pa seveda kalna zaradi številnih kopalcev.
Pri svetilniku sem se kopala kar nekajkrat, čudovito čisto morje, malo bolj zoprno kamenje za hodit v morje, in pa zna biti tam vetrovno. Če je mirno, je res krasno. Sama prisegam na to plažo, kar se Izole tiče.
Mestna plaža v Kopru… lani sem bila, je bilo zelo lepo, ker je bila še vstopnina, letos imajo gužvo, ker je vstop brezplačen. Sicer pa krasna igrala za otroke.

Torej, katero plažo izbrati je odvisno od tega, kaj vam je prioriteta. Ali bistro morje, ali mivka za igro, tobogani za večje otroke…

Kakorkoli lep dan ob morju vam želim!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

New Report

Close