Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Plaže-otok Krk-Omišalj

Plaže-otok Krk-Omišalj

Zanima me če ste kdaj letovali na otoku Krku,v bližini Omišalja,in kje so kake lepe plaže,kjer ni gneče,pa tak bol na samem.Letos gremo že 5. tja,pa nas zanima če je še kje kakšna plaža.

Ne vem … ne bi morda šli bolj v “notranjost” otoka? Npr. Šilo, Punat ali pa vsaj Malinska.
Kolega je pred leti letoval v Omišljaju in je rekel, da pogled na tisti dimnik je nepozaben, pa vonj po rafineriji,…
Tudi mi se najraje peljemo mimo Omišljaja.
Če ste ljubitelji “divje plaže”, sence, vsaj malo zasebnosti,… potem priporočam Rajsko plažo (mislim, da se imenuje tako) pri naselju Lavande v Malinski. Če ste ljubitelji peska, se radi “pečete” na soncu – Baško, če imate radi malo senčke, malo peska,… potem svetujem Šilo. V Punatu imate urejen kamp in delno betonirano plažo s kar nekaj sence. Pol je še tu mesto Krk, pa ….
Možnosti je ogromno – raziščite malo Krk in prepričana sem, da boste zagotovo našli primeren kotiček zase.

V Omišalju je glavna plaža pod hoteli, ki je kar vredu, drugače pa je pogled v glavnem na rafinerijo in včasih maš celo srečo, da spremljaš praznjenje tankerja. Drugače pa je cel Krk polhen prelepih kotičkov samo zaviti moraš z glavne ceste in se prepustiti morju.

V Omišalju je na drugi strani hriba plaža, mislim da se imenuje Pesja.
Je kar luštna, sicer umetno narejena, ampak fajn…

New Report

Close