Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek plenice DM

plenice DM

Opozorilo vsem, ki uporabljate plenice od DM-ja.

Nam so izredno vsec, so vpojne in nasa malcica pri 8 tednih (se) ne ve, kaj je vneta rita. Sploh so nam vsec, ker imajo na zadnjem delu elasticen trak, ki ujame vse, kar bi ji drugace uslo v majcko.

Tu pa zdaj nastopi problem. V DM so dobili novo posiljko plenic, na katerih je oznaka NOVO, ki pa te elastike nimajo vec. Vse nove neglede na velikost, so sedaj take. Torej, ce so vam vsec “stare” plenice, jih poiscite v prodajalah, ki so malo manj frekventne, kjer jih znajo se imeti.

Kako pa naprej? A mi kdo lahko pove, ce imajo se kaksne plenice zadaj elastiko?

Hvala vsem,

Topsy

Topsy, pokliči v Dm v Domžale, mogoče jih imajo tam. Če si seveda iz lj ali okolice

Topsy, zelo podobne tem IZ DM-a (Babylove) so plenice Libero, ki jih dobiš v Intersparu.
Jaz kombiniram (sem ) oboje. Zaenkrat večkrat kupim Babylove, ker mi je DM bližje.
Vem pa, da so jih imeli lansko leto poleti zelo malo na zalogi, teh Libero mislim, in ne vem, če se jih sploh še dobi. Mi od lani poleti nabavljamo le Babylove, tako da nisem na tekočem.

Pleničke ki imajo elastiko zadaj: Baby beauty od Mulerja,Libero,Zelene Huggies,od Hoferja pleničke,če se prav spomnim Sparky pleničke čeprav mi niso bile všeč. Če se katera še kakšnih spomni pa naj dopiše.LP

Pozdravljena, tudi jaz moram reči, da smo sedaj z novimi pleničkami zelo nezadovoljni!! Ne samo da nimajo elastike, tudi na otip so “bolj plastične” od prejšnjih. Sedaj so res zelo podobne onim iz Hoferja. Škoda, ker so nam res bile najboljše, cenovno ugodne… (imamo dvojčka).
LP, B.

Barbara če imaš v bližini oz. če lahko prideš do Muler trgovine so tam plenice še ugodneje so zelo mehke in cenovno ugodne 1440 sit oz 6 evrov.Pa še ostale stvari so bolj ugodno npr. robčki,mleko,razne kaše…. Tudi mi imamo dvojčka stara sta 3 leta in večino stvari sem in še zmeraj kupujem tam. Paketi pleničk so taki kot v DM.LP

Mulerjeve so OK, tudi cenovno.

New Report

Close