plenice MOLTEX – poznate?
Ker sem nad DM plenicami obupala (spet sem dobila zanič kvaliteto), sem moža poslala v Mulirja po njihove. Reklil so, da jih nimajo več, ker menjajo blagovno znamko. Ponudila mu je ene druge, ki jih mame baje ne morejo prehvaliti. So brez umetnih mas, razgradljive in umazane sive barve.
Zdajle sem jo otroku prvič dala na rito. Upam, da bodo zdržale pol noči do zamenjave.
A katera pozna te plenice? Ste zadovoljne?
Mi jih že dalj časa uporabljamo, z njimi sem zelo zadovoljna. Sicer me ne bo nihče prepričal, da so ekološke, ker naj bi bile razgradljive, ker odpadek plenica je pač odpadek plenica. Načeloma so nekoristen odpadek, ker se jih ne da predelat.
Všeč so mi predvsem zato, ker niso beljene s klorom (zato so rjave) – vsaj nekaj manj kemije za malo rit.
Pred tem smo uporabljali štorkljice, ki so res krasne, a je mala ritka že zrasla in pri takšni količini vode v času spanja ne zdržijo več. Sicer pa ima sin čez dan sp. hlačke, za spat pa moltex. Se je moral hudoooo nacejati, da so prepustile.
Ze dve leti uporabljamo Moltex plenice in smo zelo zadovoljni, tako jaz kot razgrajaceva rita.
Ene pisejo, da spuscajo…. mislim… katere pa ne. Tudi pri nas se kdaj pa kdaj zgodi, da plenica spusti, vendar to ni vasakodnevna praksa. Mogoce je bila tista bolj slabo nastimana na rito.
Priporocam ti, da jih kupis, sprobas in podaris nekomu, ce ti ne bodo vsec.
Hvala, punce.
Včeraj zvečer smo jih prvič sprobali, ampak je ponoči bolj malo spal in ga je mož 4x previl. Tako, da še ne vem, ali bodo dobre za ponoči.
Sicer sine veliko lula in ga moramo ponoči enkrat previti. Toliko bodo menda že zdržale.
Na otip so mi pa zelo všeč, tudi barva sem mi zdi taka cool, sploh pa to, da manj obremenjujejo okolje. Imava z možem ves čas slabo vest, kaj počneva naravi. Smo probali tudi z Racmankami, a ni šlo.
Sem prav vesela, da je našel te plenice!