Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pleničke ŠPAR

Pleničke ŠPAR

Ali ima kdo kakšne izkušnje z pleničkami Špar?

Jaz, enaka kvaliteta približno kot ta velik paket Huggies – se pravi, če otrok ni občutljiv, so glede na ceno kar OK. Drugače so pa meni osebno veliko bolj všeč Lumpi pleničke.

Lp

IrenaK

Tudi na te sem že mislila, zakaj pa?

so fajn.

Jaz sem zadovoljna z njimi, ker naši punčki zelo vpijajo. Sem pa ravno danes nesla v Mueller nazaj dva paketa njihovih plenic- njihove blagovne znamke, ker se pri nas niso obnesle. Mala je bila že po dveh urah čisto mokra.
Še boljše kot šparove se mi pa zdijo Fixies. Mi zdaj uporabljamo te in šparove.

Jst sicer ŠPAROVIH pleničk nisem še sprobala,jih pa moja prijateljica uporablja pri svoji hčerkici in je zelo zadovoljna z njimi.

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Hvala, sem si kar dušo olajšala, saj mi vsi težijo kaj sem kupila te poceni pleničke, da sigurno niso vredu !

Živijo!
Po vseh sprobanih pleničkah pri mlajši lumpiki (vse od pampers, huggies, dm, spar, …) se pri nas najbolj obnesejo Lumpi. Pri starejši se je pa pampers. Mislim, da je predvsem odvisno od otroka in koliko je občutljiv. Vseeno se mi pa zdi, da so Lumpi daleč najkvalitetnejše narejene – od lepo izdelanega elastičnega roba, široki trakovi za zalepit, dokaj mehke, … Samo ne vem, zakaj se jih zadnje čase tako težko dobi. Samo stare zaloge.

LP Tedi

Nam so najbolj:
1. Dm Baby love
2. Huggies (te ta nove, ki imajo dober elasticen pasek za zapiranje)
3. `parove so vredu, pa jih ze dolgo nisem kupila ( nismo kaj tja hodili)
4. Niso pa mi vsec Lumpi- stalno ali vsaj obcasno tisti gel.- kroglice ven padajo in jih ima potem po celi ritki.

Pozabila sem povedat, da imamo Lumpi junior. Kolikor se spomnim, se plenice še niso raztrgale.
LP Tedi

Mi tudi in še nikoli nismo imeli nobenih problemov!

New Report

Close