Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pleničke za v bazen?

pleničke za v bazen?

kakšna je razlika med navadnimi plenicami in tistimi za v bazen?
Bi bilo hudo narobe če bi otročka dali v bazen z navadno plenico?

Poskusi navadno pleničko potopiti v vodi, boš videla, kako se bo napila. Tudi jaz ne vem, kako izgledajo pleničke za v vodo, ker jih še nismo imeli prilike poskusiti, navadna pa sigurno ni v redu:).

Druge ti bodo znale bolj pomagati:).

Bacilka.

Jih imamo nekaj doma in sem jih šla prav gledat…

Te Pampersove, ki jih imamo mi, oblečeš kot hlačke in imajo širok elastičen pas. V vodi ne nabreknejo.

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Ja, zelo hudo….Probaj dati otrocka doma z navadno plenicko v bano; bos videla, kaksna bo…haha…napije se vode, ko slon… Plavalne plenicke so , kot imam obcutek, zunaj plastificirane; skratka, velika razlika je med navadnimi in kopalnimi plenickami.
Jaz ti res odsvetujem, da gre malcek z navadnimi v bazen!
Pa uzivajte na plavanju!

Koliko pa je star tvoj otrok? Sama imam namreč še nekaj plavalnih pleničk, vendar jih je naša že prerasla in bi ti jih lahko podarila, če bo št. prava!!!
Klavdija

Mzver3, moj malček je star 3 mesece.Bi se priporočala za plavalne pleničke. Pisala sem na mejl.

Mi smo namesto plavalnih pleničk kupili kar posebne kopalke. Imajo ali imeli so jih v DM. Cena pa je bilapribližno toliko kot zavitek pleničk. Imajo pa ene tri različne modele. Pa več velikosti.

Te kopalke imajo všito posebno blago, ki je zelo gosto, tako da ne prepušča “kakcev”.

New Report

Close