Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Plešavost in dlakavost

Plešavost in dlakavost

Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo pozna kako učinkovito sredstvo za preprečevanje plešavosti, oziroma za ponovno rast las! Trenutno nisem še čist plešast, ampak neki se pa kaže!
Pa še nekaj:zanima me, kaj naj naredim da bi v spodnjem delu vrata za vedno odstranil dlake oziroma kocine! Ne motijo me v zgornjem delu, samo v spodnjem mi gredo pa pošteno na živce!

Hvala za vse pametne in nepametne odgovore!

Prijatelj je bil zadovoljen z šamponom (ne vem ali šamponom ali kakim drugim izdelkom) od firme Vichy, ki se dobi v lekarnah.

A to mu je vse skupi ustavilo al mi je na novo zrastlo!?

Naj ti samo na kratko odgovorim, nobena tekocina, nobena krema,.. ti ne bo pomagala, ce pa bo, bo to samo zacasni ucinek. Priporocam ti, da se malo drugace prehranjujes, presno, potem pa bos videl, da ti bodo zaceli lasje ponovno rasti,.. To ti odgovarjam, ker sem imel tudi sam taksne izkusnje. Sedaj se prehranjujem presno, in imam polno las na glavi.

kako se prehranjuješ!!?presno!? Kaj je to!?

Po izgledu njegovih las sodeč, je pomagalo le toliko, da ima manj izrazito plešo in bolj močne lase. Ali mu lasje zares zopet rastejo, pa ne vem. Veliko je po moje odvisno (kot je napisal tudi x.x.) od prehrane, ki vpliva tudi na veliko drugih stvari.

New Report

Close