Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Plesen v hiši :((

Plesen v hiši :((

A je možno da pride v hiši plesen, v kuhinji zelena in po pohištvu vse rdeče in rumeno?? Če nekoga ni 14 dni doma??
Prvič slišim od sorodnika, al naj verjemem?
Bolje ne zna opisat, tako, da povzemem besede.

A v jami živijo

Ekstremna vlaga?

Ja, je možno. Plesen se hitro razraste. Lahko tudi v 14 dneh, če ima dovolj ustrezne pogoje. Vlaga in temperatura, neprezračeno, zaprto…
Je pa dobro to, da če je hitro nastala se jo lahko hitro odpravi. Varikeka in zracenje

Kja za vraga je pa spet to varikeka?

Drugače pa ja, je možno, hitra odprav pa tako tako, očitno je skoz prisotna vlaga, ne le včasu odsotnosti.

Varikeka =varikina

Škoda hiše :((
Baje, da se je žleb zamašil, bil je naliv, cela fasada mokra. Kuhinja plesen, v omarah. Štedilnik uničen…
Vse.
Kvalitetna kuhinja.
Za jih ubit!

Nisem videla, verjetno bi me tiha kap. Potem bi se lotila dela…brez besede.
Nimam besed. 🙁

Pred 8 let sem imel podobne težave, v pritličju imel sem kup zidne plesni povsod po hiši, rešilo me je podjetje Tim Opara d.o.o. ,v imeniku sem ti našel telefonsko številko njihovega strokovnjaka za vlago: 041 777 702 – Jože Opara

Odgovor na objavo uporabnika
jakob1slovenec, 22.09.2024 ob 12:09

Pred 8 let sem imel podobne težave, v pritličju imel sem kup zidne plesni povsod po hiši, rešilo me je podjetje Tim Opara d.o.o. ,v imeniku sem ti našel telefonsko številko njihovega strokovnjaka za vlago: 041 777 702 – Jože Opara

Vzrok za to plesen? Kaj ste ugotovili?

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 22.09.2024 ob 12:15

Vzrok za to plesen? Kaj ste ugotovili?

Pri men je bla problem kondenzna vlaga, in posledicno na mokren zraste plesen. Ampk kaj je p pr teb problem ti bo p najlazi njihov strkovnjak za sanacijo plesni Jože Opara povedu tko k je men

Tale si očitno reklamo dela po vseh temah. Obvoz, verjetno ni kaj prida.

New Report

Close