Pleskanje stanovanja – cena?
Mene pa zanima, če kdo ve koliko približno stane ne vem npr. m2 pleskanja in sicer na bolj zahtevnih oz. stenah kjer malo omet odpada zaradi vlage in tudi plesen je ponekod.
No, sosedu je gor puščala terasa nam na glavo, pa bi želeli spomladi kar ornk popraviti in zaščititi stene predplesnijo.
Stanovanje je veliko 75 m2 (niso vse stene oluščene, le zunanja kuhinjska in v kotih spalnice in kuhinje je kritično).
Hvala za vsakršrn odgovor in lp!
Sem dala ravno pred božičem prebelit dnevno, kuhinjo, jedilnico in kopalnico – 1,7€ kvadratni meter – z barvo vred (pa nekaj malega kitanja lukenj od karnis)! Se mi sploh ni zdelo veliko. Pa še tako natančno je bilo “abdekano”, ta mi še čistit ni bilo treba veliko.
Sem zelo zadovoljna – februarja pa še ostali del hiše
Lep pozdrav!
Jaz bi za stanovanje poračunal nekje 300€ z materialom. Seveda odvisno koliko kvadratov je.
cca. 50 m2 stanovanja bi prišlo nekje 350€ glede na to, da je par sten kritičnih.
Za takšne primere omet najprej zluščim kjer je poškodovano in premažem s posebno snovjo za zaščito pred vlago-plesnijo in šele na to barvam.
Če ste zainteresirani me kontaktirajte, z veseljem bom prišel stvar pogledat in na samem kraju kaj več povem oz. obrazložim.
Moja dejavnost v podjetju Osterc o.d.d.:
-KERAMIČARSTVO
-POLAGANJE LAMINATOV
-PLESKANJE
-GIPS STENE
-KITANJE
-FINOMONTAŽA
-ODVOZ GRADBENEGA MATERIALA
-DRUGA ZAKLJUČNA GRADBENA DELA
ZAGOTAVLJAM, da sem eden izmed cenejših in delam karseda učinkovito in hitro. Glede cene se prilagajam stranki – skupaj narediva izračun in predračun, katerega podpišem in je s tem zadeva rešena. Na svoje delo dajem od 2-5 let garancije!
Lep pozdrav!
cena kvadratnega metra zelo varira. Začne se okoli 1,7 eura na kvadrat,Seveda pod pogojem, da ni potrebno brusiti ali kitati sten in seveda aplicirati kakšen prednamaz kot je AC emulzija Denikotin ali kakšno sredstvo za zatiranje plesni, Veliko je odvisno tudi od kvalitete barve, število nanosov, nianse, zaščite prostora, višine sten in podobno, Najbolje je da izvajalec pač pride na ogled in poiskuša oceniti vrednost dela. Vendar tudi tu lahko pride do zapletov, glede cene, saj se ob pričetku dela šele pokaže prava slika dela.
Pleskanje sten, stanovanj, ograj ali česarkoli. Jaz sem zadovoljna z mojim pleskarjem. Nič ovinkarjenja ampak točna cena, kot je bila dorečena na ogledu. Cenik pa imajo objavljen na spletni strani pleskanje cenik
Se opravičujem, naroben link za cenik pleskanja sem pripela, pa ne znam popravit.
Tale bo pravi pleskanje cenik
Cena pleskanja stanovanj z poldisperzijsko barvo jupol bela je 2,2 eur/m2 z materialom in delom,v tonu barve se cena lahko poveča od 10-30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
http://www.hisni-servis.si/
Sam naletel na blog kjer lahko primerjate cene slikopleskarjev po celotni Sloveniji pleskanje in si na ta način prikrajšate ogromno dela To je Slikopleskarski center Slovenije …. ful imajo dobre nasvete tudi če bi se sam lotil dela.
lp
Igor
Men so za cca 42m2 računal 350eur, samo mislim da delajo samo v Lj. Za ogled stanovanja in pleskanje smo se hitro zmenil, tako da je bilo potem pred rojstvom moje bejbike že vser nared :)) Našla sem jih prek letaka. Stran: www.pleskanje.info
Akad. slikarja, vam svetujeta in natančno ter profesionalno prebelita stanovanje ali poslovni prostor (sama ali z dodatno močjo). Odločila sva se, da ne bova čakala, da kriza mine, ampak bova sama nekaj naredila v tej smeri. Si želite povsem klasično beljenje, oziroma stensko poslikavo, igrivo otroško sobo… potem sva midva vsekakor pravi naslov. Kontakt: David (031872045) Se priporočava.
Pozdravljeni!
Izvajamo slikopleskarska dela ter montažo mavčnih plošč(knaufa) na območju štajerske – Maribora.
Več infomacij na tel. 031/503-980.
E-mail.:slikopleskarstvo.barve@gmail.com
http://www.SlikopleskarstvoBarve.si ali na facebook
Lep pozdrav.
Pozdravljeni
če potrebujete slikopleskarja nas kontaktirajte http://www.sm-cistilni-servis.com
izvajamo slikopleskarska dela izvedbe dekorativnih tehnik
čiščenje stanovanj,hiš ter poslovnih prostorov
vzdrževanje objektov
smo zanesljivi ,kvalitetni ter zaupanja vredni
sm sušnik
lp
Eno informacijo rabim. V dogovoru z lastnikom bi obnovil najemno stanovanje (prepleskal stene in strope). Sedaj pa me zanima, kako bi se to izvedlo, kaj je potrebno storiti in koliko je to dela, ter približna cena. Problem je namreč v stenah (kopalnica, hodnik, kuhinja), ki imajo sedaj nekakšno plastično oblogo (so gladke, se perejo,..). Ali je možno na to kar prebeliti z npr. jupolom barvo, ali je treba to plastiko odstraniti ali kako drugače obdelati? V drugih sobah je problem, ker je omet (izravnalna masa,ali kaj?) razpokan in odstopa ter se lušči. Kako pa je to potrebno obdelati in koliko to priblično stane? Hvala.