Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pleskavice

Pleskavice

A ve pleskavice, preden jih daste pečt, prej povaljate v moki?

Koliko časa pečete za prst debelo pleskavico na eni strani? Mora biti fajn vroče olje? Ker ni jih dobro prepečt, da ostanejo sočne, kajne?

Hvalla in LP!

pleskavica? kako mislš v moko? pleskavice za na žar so že pripravljene. ali govorimo o katerih drugih

Ti imaš pa vedno tako prikupno naivna vrprašanja, da si nikoli nisem na jasno, ali ti to resno, al malček provociraš 🙂 Drugače pa res, polpete s pomoka, pleskavice pa bi rekal da res ne, olja pa čim manj, pečeš pa tolk časa da je pečeno . malo pogledaš,saj se vidi na uč

O hvala! Čim manj olja.

Komaj upam vprašat še:) – kakšna pa je razlika med polpeti in pleskavico? (v polpet daš lahko še kruh, jajce…, v pleskavici pa je samo meso, čebula…?)

A veste zakaj sem pomislila, da bi pleskavico pred pečenjem položila na moko? Ker je bilo ravno po TV, da zrezke povaljajo v moki…. In sem pomislila, da je to dobro tudi za pleskavice.)

Hvala!

Pljeskavice in čevapčiči so načeloma isto meso, le druga oblika.

Kje si pa ti najdu vprašanje, da si to odgovoru?

Prvotno vprašanje implicira tudi to. In direktnega odgovora ni bilo več treba, saj so/ste že odgovorili.

Tole o čevapih pa pove kako peči (brez olja oz. z zelo malo), pa tudi večina ljudi ve, da se čevapov ne valja v moki in kaj vse sodi v maso.

New Report

Close