plesni čevlji
Jaz sem dala plesne čevlje naredit po meri pri čevljarstvu Peta na Litijski v Lj. Plačala sem okoli 85.-€, to pomlad. K temu mi je dodal “bunko” na mestu, kjer so blazinice, ker imam tam plosko nogo.
Ta teden sem bila prvič na plesnih vajah kar imam nove čevlje. Občutek je veliko boljši, kot prej. Malo se morm navadit še na peto (5 cm), saj sicer pet spoh ne nosim ravno zaradi bolečin v blazinicah.
Poglej na www.lasalsera.si – spletna plesna trgovina s plesnimi čevlji, plesnimi copati in tudi majicami in hlačami za ples.
Moji plesni čevlji so iz plesne trgovine la salsera in sem ful zadovolna.
ful so lepi. tudi plesne copate imajo za tiste, ki nočejo petk.
kupla pa sem si še plesne hlače za salso, ki jih imam za na tečaj pa tudi za na žur.
so vsestranske…
Najbolj neprijazni in arogantni so na Nazorjevi v trgovini Salsa. Gospod prodaljalec, ki je tudi direktor je poln samega sebe in domišljav, da se kar kadi. Poleg tega se dela norca iz svojih strank in jih totalno ignorira. Žal mi je za vsak euro, ki sem ga potrošila za baletne copate, ki jih je učiteljica nabavljala pri njem. Pojdite raje v kako trgovino, kjer vas bodo lepo postregli in se ne bodo norčevali iz vas.
V Peti na Litijski vam naredijo čevlje po meri