Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pletenine draž

pletenine draž

Zanima me, ali ima katera kakršenkoli izdelek pletenin draž in kako je z njim zadovoljna ter koliko je palačala. Že nekaj časa si ZELO želim imeti pleteno jopico z dolgimi rokavi, ker so mi noro dobre. Zelo me zanima cena. Nad 50 000?
Tnx

pod 50000 težko kaj dobiš, sicer pa -pejt pogledat. Ali pa nisi iz lj?

Ja. Z Draž pleteninami je križ, se jih hitro naveličaš oziroma niso primerne ravno za vsak dan. Jaz imam par kosov, ki jih skoraj več ne oblečem, ker jih je že preveč povsod. H&M efekt.
Še najbolje so se Draževe pletenine obnesle v času nosečnosti, so zelo prilagodljive in jih lahko nosiš prej, med nosečnostjo in še po. Nekako rastejo s trebuhom in nazaj v prvotno stanje.

Kako misliš, da jih je že preveč povsod? Jaz je še nimam ;-( Koliko si pa dala za tvoje kose?

Preveč povsod pomeni, da jih ima vsaj pet sodelavk v službi, vsaj ena na kakšni prireditvi ali koncertu…ogromno je tudi cenejših približkov, ki se pojavljajo v zadnjem času. Če te to ne moti, pač, kupi.
Jaz imam par oblek in zgornjih delov. Prvo sem kupila kakšnih 12 let nazaj, ko so bili še na prejšnji lokaciji in se ne spomnim koliko je stala. Takrat so imeli še normalne cene in te obleke so bile res nekaj posebnega, saj jih ljudje še niso poznali. Zadnja pa je bila 60.000 sit tri leta nazaj. Zgornji deli so tam okoli 40.000, odvisno kaj iščeš.

Aha, ne v bistvu me ne moti, da jih ima veliko ljudi, sama jih niti ne videvam tako zelo veliko. Ali greš v salon in imajo tam razstavljeno ali ti naredijo po meri? sori toliko vprašanj 🙂

Ja, seveda ti naredijo po meri. Lahko izbereš barve, material. Raztavljeni modeli so bolj za predstavo, kaj sploh hočeš. Probaš, da vidiš, kako stoji kos na tebi in se zmeniš, kaj bi rada. Ni problema, kar vprašaj, če te še kaj zanima. Sicer pa najbolje, da greš tja in govori z Uršo, ker zna najbolje preceniti, kaj ti paše in kaj ne. Pa še za ceno se vnaprej dogovori, da te ne bo kasneje “kap”. In veliko sreče z nakupom. Cene namreč tudi namenoma dviguje v višave, da se ne zgodi pretirana polucija teh kosov.

Pod 60.000 težko kaj dobiš. Zgornji deli (brez rokav) so okrog 60.000. Jopice so okrog 100.000 – 150.000.
So pa tudi meni mega.
Imam nekaj kosov, ampak nisem iz Lj. in jih imam edina, tako v službi, kot v prostem času…

Zdej mi pa ni več nič jasno! Par postov nazaj vse javkate, kako nizke plače imate in kolk vas ožulijo še za vrtec, tukaj pa kupujete jopice za 150 jurjev!!!!!!!!!! Mislim, halo!!! Sicer pa-tudi če bi imela preveč denarja, si ne bi kupila jope za ta denar-dobim že lep plašč zanj.

Ja pravjo, vzem tistmu, ki najbolj jamra, pa dej tistmu, ki je najbolj tiho, pa ne boš nič zgrešil.

Imamo denar, lahko bi si kupovala najdražje cote, ampak lepo vas prosim, dati za eno Dražovo jopo več kot 50.000,00, pa kakšne imate dohodke, imate vse preko milijona plače??? Ali ste take kure, da je važno le da se vas spozna po Draževi jopi in četudi nato cel mesec jeste le krompir. Se mi dozdeva, da je veliko takih cvetk, kajti tisti, ki si to res lahko špogamo, nismo tako neumni, da bi denar metal stran za neko ime, ki to sploh ni, da ne govorim o vrednosti tiste jope, več kot 20.000 ni vredna!

150.000 je še za plašč drago! Pa kaj vam je? Pol se pa čudite, ko plačate za vrtec 50 jurjev!!!

New Report

Close