Najdi forum

plezanje

ciao! če te tudi tebe mika plezanje- javi se še eni navdušenki!

Ti Sara kje pa ti kj plezas, s ket pa si? Kolk si pa kj dobra? V plezanju mislm!

sem še začetnik- v plezanju mislim-da ne bo pomote ( se hecamo ) !
tako, da bi mi prišel prav vsak korajžneš, ki bi se upal z mano podat na to plezarsko dogodivščino! drugače sem z Kopra! kaj pa ti?

Kako plezalsko dogodivscino pa imas v mislih?

jaz samo iščem nekoga z katerim bi plezala,ker na žalost ne poznam nobenega, ki bi ga ta šport zanimal! v tem smislu plezalske dogodivščine!

Zdravo!
Predlagam ti, da se najprej obrneš na lokalno planinsko društvo in se pozanimaš, če imajo kakšen alpinističen odsek ali sekcijo za športno plezanje. V kolikor ne se lahko dobimo kdaj v tebi bljižnih plezališčih npr. Osp-u ali Črnem Kalu.
lp

Ciao, bella!

jaz pa studiram v Kp in zelo redko plezam med tednom, ker imam isti problem kot ti-nimam primorskega soplezalca, ki bi z mano lahko skocil za kake tri ure malo plezat. Nujno se mi javi!!!

Ci vediamo, nina

odkar sem leta 1985 v lipiškem kaknolomu za las vpel 2 vponko ( prva se mi je snela ) in se za las rešil padca – me je veselje do plezanja definitivno minilo.veselje do hoje po brezpotjih imam še vedno – kljub težavam ( psihičnim fizično bolje pripravljen od grs ki me je pospremila iz grape v kranjsko goro )

ZATO SARA AND COMPANY – PREVIDNO – ŽIVI SE SAMO ENKRAT!
zame je dopust: zjutraj na vlak – avtobus – štop

destinacije za letos:

ČRMOŠNJICE ( GREMO POGLEDAT KAKO SO DELOVNI TABORI OBNOVILI NEKDANJE PARTIZANSKE DELAVNICE – BIL SEM TAM 1988 LETA – DANAŠNJI HISESAETY ANDREJ ŽORŽ JE BIL ŠEF ) V TO VAS TURISTI ZANESLJIVO NE PRIHAJAJO ) ( PRI PODTURNU – IZ ŽUŽMBERKA )

GRAD SNEŽNIK IN NATO
OSILNIŠKA DOLINA

KDOR JE ZA TE DETINACIJE NAJ PIŠE NA E – MAIL!

PLEZARIJA PA – DON T RISK YOUR LIFE!

New Report

Close