Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pljučna pečenka v skrinjo?

pljučna pečenka v skrinjo?

Prosim za mnenje, kupila sem pljučno pečenko, pa bi jo dala za en teden v skrinjo, ker je prej ne bom porabila. Se bo kaj poznalo pri kvaliteti biftkov?

Na najnižji polici hladilnika, zalita z oljem pokrita (brez kontakta z zrakom). Lahko dodaš v olje kako začimbo in česen. Komot zdrži 1 teden.

Ne, na kakovosti biftkov se prav veliko ne bo poznalo.

Samo če gre samo za en teden, bi jo jaz ali vložila v olje (daš v posodo in zaliješ z oljem, tako da je cela pokrita, lahko pa tudi narežeš biftke in jih zaliješ z oljem, hraniš seveda v hladilniku). Če imaš pa strojček za vakumiranje, jo pa lahko samo zvakumiraš in pustiš v hladilniku.

Pri nas se itak vse goveje meso prodaja premalo uležano.

No, bom pa tako naredila.
Hvala obema 🙂

New Report

Close