Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pljuvanej -drugih

pljuvanej -drugih

Pozdrav!

Bolj ko berem razne zgodbe,kar ne morem vrjet,da so nekatere predvsem so tukaj gor ženske,ki namesto,da bi človeku z odgovorom pomagale ga samo še bolj tlačijo…to pa pomeni,da dajejo takšne odgovore,da te včasi prav stisne in si mislim,kako je lahko ženska ki napiše tako nesramen in brez srčen odgovor mati in žena…….pa kaj je narobe z nekaterim ali res judjem ne privoščite in jim ne znate odgovarjat???
saj smo res demokratična država…pa vendar mislim,da bi bilo pri nekaterih bolje da so tiho in si svoje mislijo!!!!

Tako sedaj pa še mene popljuvajte in poiščite napake v pisanju in še in še…..

Želim vam lep dan!

če že želiš… za vejico se piše presledek

🙂

tu gor imaš ogromno ljudi. nekateri iščejo ventile, da se sprostijo in zato pišejo neumestne komentarje, ki jih je bolje kar preskočit, nekateri pa so tako zaverovani v svojo plat zgodbe, da mogoče niti nočejo slišat, da bi bil morda pogled z drugega zornega kota tudi upravičen.

Se strinjam. Nekaterim očitno ni jasno, ker so popolnoma nezreli, da je forum še posebej ta, namenjen predvsem zato, da lahko vprašaš, ali pa svetuješ. In ne za skrajno nekulturno in primitivno jezikanje, ker imamo pač 5 minut časa. Za takšne obstajajo drugačni forumi. Žal, se takšno obnašanje ne sankcionira….

Jaz sem se pa navadila, da na vsako vprašanje pride nekaj odgovorov, ki jih je najbolje preskočiti. Mi ni všeč, ampak tako je na forumu. Mislim, da v Slo vlada kar vsesplošno negativno vzdušje. Tukaj se ljudje lahko nekaznovano spucajo. Vedi, da tisti, ki je srečen in zadovoljen, ne piše grdih stvari in ne žali.

Pa še čisto hormonska zadeva. Zamisli si, koliko je punc tu gori in koliko jih ima PMS.

Pozdravljena!

Predhodniki imajo prav kar so napisali. Jaz odgovarjam na teme,ki sem jih doživela in iskusila,le tako lahko podaš svoje mnenje. A kaj,ko se vedno najde kdo,ki stopi malo na živce z neprimernim pisanjem(ti imajo ponavadi še svoje probleme in da le – te pozabijo,pač se morajo nad nekom “skašljat”).

Sicer se pa že iz pisanja lahko razbere kdo je umirjen in pozitiven človek,
prav tako pa kdo je živčen,aroganten in poln samega sebe.

Pa lep sončen dan vam vsem želim.

mamiMaja

pa saj veš – to je najlaže. se ti ne zdi, da je bolj enostavno ukvarjati se z drugimi namesto s seboj. drugi imajo toooooolikoooooo napak – v resnici jih pa prepoznamo zato, ker so to naše napake.

Mi gredo na živce tudi take, ki vse imajo, hodijo po svetu, imajo vikend na morju pol so pa živčne, ker cel življenje hodijo tja travo kosit, ne hodijo v trgovine ob nedeljah in praznikih, ob lepemu vremenu se ne sprehajajo po trgovinah, znajo vse skuhat, otrokom ne dajo nič ne zdrave prehrane, iščejo pravopisne napake, imajo super tašče in može, njihovi otroci imajo vse in povsod so že bili, da ne pozabim otrok nikoli ne dobi po riti. Na jetra mi gredo te super mame, ki cel dan previsijo pri računalniku in kot kanje čakajo na eno, da jo bodo spljuvale in ji modro svetovale.
Hvalabogu nisem ena izmed njih.
Tako končno sem se izkašljala.

Škoda moje sline za pljuvanje kogarkoli.

New Report

Close