Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek plošče oz. elementi za fršalanje

plošče oz. elementi za fršalanje

Tisti, ki gradite in imate izkušnje pomagajte mi. Ženke vprašajte možičke.

Kje se bi dalo sposoditi po domače povedano t.i. “bosanke” , plošče oz. elemente za “fršolanje” pred zalivanjem plošče?

Pomagajte mi, če poznate kakšno tako podjete ali koga…

Moj dragi jih prodaja- smo že vse zgradili :)))

lp,bina

Poskusi:
GPG na cesti dveh cesarjev, imajo izposojo;
Renting na Verovškovi v Lj., imajo pa še druge lokacije po Sloveniji;
pa mogoče še po drugih gradbenih podjetjih.

je pa res, da jih je težko dobiti v gradbeni sezoni, vsaj dve leti nazaj, ko smo jih mi rabili, je bilo treba kar dolgo čakati, saj vsi gradijo. Mi smo jih dobili pri GPG.

LIP BLED – tovarna Bohinj

LP A.

Če niste predaleč jih z veseljem kupimo po ugodni ceni. Vsaj 10 kom, gradimo pa pod Šmarno Goro, občina Medvode,

Nike

Mi smo (bomo) v bližini Škofljice-cca. 8 km iz Ljubljane.

Cena za komad =2,16m2 je 4000 sit (nove so 8000sit/m2), so dobro ohranjene.
Če te še zanima, se mi oglasi.

lp,bina

bina, pusti mi mail ali tel. pa te pokliče moj mož, da se dogovorite. Če ne več danes, pa jutri…

Eko, pokliče lahko mojega moža na 041 639 091 (Mitja).

lp,bina

Me prav zanima kakšne plošče ima, da je ena velika 2,16m2, pa tudi če bi jih prodajali po 8000 Sit/m2, bi bilo preveč lepo – skoraj idealno.
V JAVOR Inji jih prodajamo po 3500 Sit/m2 brez ddv in to A klaso. Rentamo pa jih ne.

Ja no,potem jih naj gre pa tja kupit, ne…. Kaj pa je problem, če je bosanka velika 2,16 m2? Saj je logično, da ne bo velika samo 1m2, kdo bo pa rabil tak majhen košček…saj gre za material za šolungo!

Pa ne se za vsako stvar takoj “zbunit”.

lp,.b.

lepo pozdravljeni.zanima me gdo trenutno prodaja rabljene elemente za fršolanje -bosanke in po kakšni ceni.hvala

New Report

Close