Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ploščice – imitacija lesa

Ploščice – imitacija lesa

Vedno bolj mi je všeč keramika v izgledu lesa kot talna oblog za dnevni prostor z jedilnico v novi hiši.
Je kdo v zadnjem času kupoval take ploščice in mi lahko malo okvirno pove o cenah? Saj se bomo odpravili tudi po trgovinah, pa vseeno me zanima, kakšna je cena za neko srednjo varianto, ne najbolj poceni in ne najdražja….
kako se vam obnesejo take ploščice, ste zadovoljni, bi kaj drugače naredili…?

Jaz jih imam v hodniku, ki je bolj starinsko urejen. Zelo lepo izgledajo – so bolj podolgovate, pa malo širše bele fuge med njimi. Sicer so ploščice kot ploščice mrzle, ampak za drugače pa funkcionalne. Jaz priporočam.

jaz bi na tvojem mestu raje dala LAMINAT, seveda kvaliteten. razen, če imaš talno gretje.
npr tale, dobi se tudi pri nas: http://www.kaindl.com/en/products/overall-program/laminate-flooring-12/pagesize-25/ mal poguglej, dobijo se s fugami ali brez, pa je za v kuhinjo ta s fugami zelo lep. je dosti cenejši od podov v alpodu

Talno gretje bo, laminat pa mi iz izkušenj ni preveč všeč; rada bi imela čimbolj “neproblematične” obloge in zato se navdušujem nad keramiko 🙂

Imamo talno gretje, v kuhinji z bivalnim prostorom je keramika v imitaciji parketa. Kupili v Graciji Logatec, ker smo jih vzeli večjo količino (še za 2 stranki) in plačala s kešom, je bil kv.m. cca 10 ojrov.
Spomladi sem jih videla tudi v Baumaxu, podobne, cena je bila cca 7 ojrov, za kvaliteto pa ne vem.

Laminat je pri meni zaželjen glih toliko kot poplava v hiši:-))

Bodite pozorni na lepilo za talno gretje za ploščice. Kupite ga v Baumaxu, je cenovno ugoden, kvaliteten. V Merkurju je prcej dražji in eno samo sranje.

Super, hvala
mal me skrbi, kakšna je kvaliteta tistih ta cenejših ploščic..?

Poji pogledat, saj boš že na otip vedela, kako in kaj. Malo pa še trgovca po rufaj. Je tam en mlad fant, zelo prijazen. Če se ne boš odločila za ploščice, vseeno lahko lepilo vzameš, da glih ne boš hodila zastonj.

Mi je pa zanimivo, da nikjer drugje nisem videla ploščic v imitaciji parketa.

Ej, mi tud opremljamo. Ploščic v imaticiji parketa je zelo veliko (ne vem, kje je gledala morski galeb), cene pa so navadno tudi visoke. Ugodno smo jih našli v M center tehnika v Črnučah (Ragno firma – poglej na netu).

http://www.atlasconcorde.it/topgallery.php?vses_questapagina=3&idtipologia=1&idamb=224
mi imamo tele (Doga) pa smo zelo zadovoljni.No imamo jih v kopalnici in so super. Cena-ne spomnim se točno, tam nekje okrog 60€/m2-popust 🙂
Naročili smo jih lani, v trg.Banjca (Kranj).

No, 60 evrov za kv.meter pa jaz ne bi dala, če tudi bi bile zlate. So mi druge prioritete življenja več vredne.

New Report

Close