Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ploščice v kuhinji – mrzlo v noge?

ploščice v kuhinji – mrzlo v noge?

torej…prenavaljamo kuhinjo in bi v kuhinji imela ploščice…..samo me je pa strah – eni pravijo, da so zelo mrzle in da ni pametno jih imeti v kuhinji.

Je to res, da so mrzle?
Katere ploščice imate?

Prosim za mnenje in kakšen nasvet. Hvala

če po tleh nimaš talnega, bodo ploščice hladne, dejstvo
če se vama ne da investirati v električno talno grelno mrežo, ki ga lahko položijo 1, 2 brez poseganja v estrihe, predlagam pluto
sicer:

Mi imamo talno gretje. Zato nas seveda ne zebe. Sicer so ploščice hladne, ampak jaz ne bi imela druge talne obloge. Obuješ pač copate z debelejšim podplatom.

a hodiš bosa?

jaz imam ploščice brez talnega gretja. Pa sej nosiš copate. Sem ful zmrzljiva samo jih ne bi menjala za nič drugega.
Se pa splača kupit granito gres ker je veliko bolj trpežen. Tudi če pade ne vem kaj težkega na tla ne poči.

bonita in kitty, jaz jaz hodim bosa, ne vem, zakaj, preprosto celo svoje življenje samo komaj čakam, da zbrcam s sebe obutev 😉

Mi imamo granito gres po celem spodnjem nadstropju in seveda klasično talno gretje (ne električnega), plošnice niso tople, niso pa niti mrzle na otip.
t.

Ploščice so mrzle v mrzlih stanovanjih in hišah. Ploščice prevzamejo temperaturo stanovanja.

cigančica :-))) to ni nobena kritika da ne bi kdo narobe razumel.

No brez talnega pozimi ni za bose noge.

če je gretje talno potem ne bo mrzlo. sicer pa sprobaj v kopalnici, če nimaš talnega gretja, kako se ti zdi. no jaz imam tudi v kuhinji laminat

prej smo imeli topli pod, potem ploščice…zdaj imamo parket in je zakon 🙂 ni za primerjat…ti priporočam…ploščice so, normalno, bolj hladne…pa če se kaj polije (dovolj je par kapljic) drsi ko h**** – ni pametno zaradi malih otrok, če že drugega ne…aja, smo pa večinoma bosi, copati so ali niso na nogah, odvisno, kako daleč je do njih :)))

Smo v toplo ogrevanem stanovanju. V kuhinjo smo položili ploščice. Precej časa so me bolele noge, dokler nisem ugotovila, da od hlada. Ni mrzlo, je neprijetno hladno. Problem sem rešila s copati z debelim gumjastim podplatom.

New Report

Close