Plqniranje dogodkov
Vabilo na srečanjev sošolcev iz oš.
Vse v redu, ampak kako jw možno, da se organizator ne zaveda, da bi bilo super, poslati vabila prej in ne samo 7 tednov pred dogodkom.
Nismo vsi ostali v kraju bivanja.
Torej je potrebno vzeti dopust, morda kupiti letalske karte.
Imamo službe in vnaprej dogovorjene urnike. Vsekaor vsaj za 2 meseca in spremembe nis ravno enostavne. Če so sploh možne.
Imamo druge obveznosti, že prej načrtovane.
Ne vem. Če načrtuješ aprila, vabiš za september. Poletni meseci zaradi dopustov odpadejo.
Ali pa je srečanje samo za tiste, ki so ostali v domači vasi in niti službe nimajo?
Jaz nikoli nisem šla in tudi če bi dobila povabilo, ne bi šla. Tisti, ki ste uspešni, boste svoj uspeh furali dalje, tisti ki niso, pa bodo šli malo pogledat, kako kdo stoji, da se bojo lahko še naprej smilili samemu sebi. Osnovna šola? Morda bi si želela videti 3 osebe, ampak se ne bi imele o čem pogovarjati, vsaka je šla svojo pot. Zakaj bi se srečevali, če pa smo bili skregani? Saj točno veš, kako pa kaj. Nekateri so prevzeli očkove firme, večina jih je poročenih z otroki. Pa kaj to mene briga, nisem ne prvo ne drugo. V primeru, da bi se razumeli, bi morali biti pijani in to je brez veze. Zapravljanje časa, sploh za introverte. Če me niste kontaktirali tekom življenja, zakaj bi se sedaj srečevali po 20 letih?
Očitno preveč organizirana, 28.04.2025 ob 19:40
Ne, že zaradi službe ne!
Življenje je veliko lepše, če nimaš do ure splaniranega življenja za pol leta naprej.
Pa saj srečanja ne boste imeli v sredo popoldan… Če pa delaš tudi prek vikendov, je več kot dovolj časa,da še najdeš zamenjavo.
- Na obletnico os ne bi sla ce mi posljejo vabilo tri mesece ali tri tedne prej. Same afne, ki jih ze v os nisem marala. Nekaj jih imam na fb, imamo skupino,… ce se s katero srecam recem zdravo in grem naprej. One se itak se zdaj druzijo, za nas nimajo interesa.
Za srednjo solo pa je drugace. Vecino preprosti, nic zafnani..tam se rada udelezujem srecanj na 5 let.
Vabilo smo dobili cca 2 meseca pred srecanjem.