PM : migracij se ne da ustaviti
Pa prav lepo se jih da ustavit. Potoneš nekaj bark in bodo nehali plut. Na mejo postaviš vojsko in streljaš na vse, ki se ne ustavijo na ukaz in legitimirajo. Vsem, ki vstopijo na podlagi prošnje za azil, daš eno ali dve leti, v tem roku morajo najti delo, se naučiti jezika in integrirati, sicer jih šibaš nazaj.
Vse se da, če se ne le leze v rit VonLajavi in globalnim šefom.
Migracije, 18.09.2023 ob 20:03
Je rekel PM v DZ, da je povsod tako, tudi v Italiji, da se čedalje večjih migracij ne da ustaviti.
Me zanima, resno zanima kolikšno povečanje ilegalnih migracij ima letos Madžarska. Če ve kdo madžarsko in bi poguglal, bi me res zanimalo (najbrž ne samo mene) kako je s tem tam.
In kaj naj delajo na Madžarskem?
Golob je levičarski škodljivec, ki sodeluje v agendi, kako Evropo preplaviti z islamskimi ilegalci.
Če ne drugega, bi lahko Slovenija vsaj obranila svojo mejo. Če bi le na mejo s HR poslala vojsko in ji dala vojaška pooblastila. Ampak revček Golob mora pač poslušati razne Nike Kovač, Mirovne inštitute in podobne idiote. Je pač dejstvo, da mu je ravno ta skrajnolevičarska scena parazitskih nevladnikov pomagala na oblast.
sovrazni govor, 18.09.2023 ob 23:07
A zdaj si skrajni desnicar, ce si proti tem masovnim ilegalnim migracijam? (Pise na 24ur) Kaj se je temu Golobu do konca zmesalo? Ali je samo prodan globalistom? V nobenem primeru ne dela za svoj narod, ampak proti njemu. To je veleizdaja in taki ljudje nimajo kaj delati v DZ.
Se ne zavedajo, da bo ob taki politiki dejansko mnogo ljudi postalo ultra desnicar! Ker ko te v lastni domovini nihce ne sciti vec, ti odzira kruh, posiljuje hcere in se ti smeje v faco, ker mu kao nic ne mores, se bo folku odpeljalo! Potem pride novi Hitler in pride do nove vojne. Ultra levica spodbuja ultra desnicarje! Ampak to ocitno gori v Bruslju hocejo!
Tem prišlekom levičarska nagnusna politika sama vabi z odpiranjem meja in podiranjem ograj. Golob je frau Merkel št. 2, tudi njemu se ne zdijo problem. Jaz sem prebivalec v obmejni občini na Kozjanskem in vam povem, leta 2015 in 2016 je že bilo nevzdržno, ker so jih Hrvati pošiljali naprej vsepovprek čez reko Sotlo, vozili so jih naši avtobusi z našim denarjem, dogajali so se številni zastoji na cestah, kraje premoženja, ropi, tatvine, napadi na domačine in jaz tega ne želim izkusiti nikoli več. Če ne bomo zdaj enkrat za vselej rekli tej nori politiki, da je dovolj in da jih takoj pošljemo nazaj, s čimer jim bomo dali jasno sporočilo, da tu niso zaželjeni, vam povem, da bomo še par let arabska džamaharija, vaši otroci in vnuki pa bodo plesali po njihovo. Vsi ki to norost podpirajo so zame narodni izdajalci in bi jih bilo potrebno ali obesit ali pa strpat v ta iste migrantske centre, kjer zdaj bivajo migranti. Na župane pa ljudje apeliramo, da se ne bo komu slučajno podredil in začel z ponovnimi oživitvami lokacij, ker nam je tega že počasi zadost in bo enkrat počilo.
Sicer pa je rešitev preprosta in sicer vojsko in patrulje na zunanje meje s polno oborožitvijo in streljanje po migrantskih čolnih, še kako hitro se bodo nazaj obrnili od koder so prišli. Tihotapce, ki tihotapijo te ljudi pa označiti za narodne izdajalce in jih poslati za večno tam, kjer bodo gnili do konca.
Ja sej bo kmalu dvognal pokrov ljudem, to je samo zdaj vprašanje časa.
To se bo zgodilo najkasneje konec decembra.
Intuicija, pa tudi zdrava pamet mi pravi, da bo konec decembra na protestih v Ljubljani na ulicah 70.000-100.000 razočaranih upokojencev, ter tudi delovno aktivnih, ki prejemajo mesečni drobiž v znesku 800 – 1000 evrov.
+ vsi, ki nasprotujejo tolikšnemu številu prihajajočih inženirjev, astronavtov, ter kirurgov, ter tisti, ki sploh načelno nasprotujejo mešanju ras
+ vsi, ki nasprotujejo oboroževanju Ukrajine BREZ KONCA in KRAJA
+ vsi, ki smatrajo, da je 400 miljonov “Evrope” za odpravljanje posledice poplav drobiž, ki žali Slovence in njihovo zdravo pamet
+ vsi, ki so sprevideli, da nas ta in taka vlada pelje v pogubo
+ vsi tisti, ki vedo, da mora vlada, ki ji pade priljubljenost pod 25%, odstopiti
+ tisti, ki se ne strinjajo z izjemno mehko kaznovalno politiko slovenskega krivosodja
+ tisti, ki že vedo, da čez zimo ne bodo zmogli plačevati precej višjih cen elektrike, plina in hrane
+ vsi nasprotniki LGBT in ostalih agend, kot je naprimer načrt Billa Gatesa, da se zmanjša število ljudi na planetu z 8 na 2 miljardi, ali še manj
+ vsi anticepilci, ki jih je že v tem trenutku najmanj 65 -75%
Pa še kdo.
Takega nezadovoljstva državljanov s stanjem v Sloveniji, ni bilo še nikoli po 1945-em letu.
Takega nezadovoljstva državljanov s stanjem v Sloveniji, ni bilo še nikoli po 1945-em letu.
daj ne serji s takimi pravljicami, leta 1990 ni bilo takega nezadovoljsktva, ko je 90 % glasovalo za spemembe.
Danes, leto pa pol po volitvah, kjjer je 60 % glsovalo za status quo boste pa revolucijo zagnal, ja, malo morgen.
Eni res malo preveč sanjarite.