Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pneumatike Maxxis

pneumatike Maxxis

Pneumatike Maxxis naj bi bile mnogo boljše kot Savine. Savine baje po novem delajo nekje na Poljskem in je veliko reklamacij.

Prosim za vaše mnenje, ker moram danes obvezno menjati gume…

Prvič slišim.A res ne moreš najti kakšne gume bolj svetovno uveljavljenega proizvajalca gum.Če imaš gume ki niso kakšne posebne dimenzije, so razlike v ceni med dobrimi gumami in eksotičnimi gumami skoraj zanemarljive.Kakor sem videl na eni strani te gume niti niso tako poceni.Ne spomni se tudi, da bi jih videl kje na testih.Morda so bile bolj zadaj.

Ja, na žalost so malo bolj posebne dimenzije.Te Maxxis so Ameriške in baje zelo dobre, cena pa je povprečna.

Je dimenzija skrivnost?Pa cena za te Maxxis?

225/55/16 cena Maxxis pa je 114eur

Škoda da moraš ravno danes menjati gume.Recimo Dunlopova Winter Sport M3 take dimenzije pride 118 eur preko spletne trgovine.Jaz imam 215/55/16, sicer drug malce dražji model Dunlop Winter Sport 3D in je super guma.Goodyearova pa pride 10 eur več recimo.

Hvala za informacijo. Ni nujno, da danes menjam, bi bilo pa zelo fajn, saj nas je sneg že presenetil in smo ostali na cesti. Bomo verjetno kar po spletni trgovini naročili, ja.

bluewind a mi lahko poveš, na kateri spletni strani si našel te od Dunlopa za 118 eur?

Hvala

Ups, sem narobe pogledal dimenzijo.Sem gledal 225/60/16 – Dunlop M3 so 118 EUR.No 120 eur pa so Dunlop Winter Sport 3D (take imam jaz), kar je še boljša guma.So pa na strani http://www.gume-takoj.si Ne pozabite, da so zimske gume lahko za en hitrostni razred nižje od homologiranih.
lp!

New Report

Close