Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pnevmatike v mercatorju II.

pnevmatike v mercatorju II.

ok, še nekaj malega časa imam, da se odločim, izvedel pa sem, da te S3+ , ki jih prodajajo, so made in poland, a kdo ve, je dolgo časa že tako, da je izdelava na poljskem in kaj pomeni to v kvaliteti. je nateg?

[hr]

to je bila včerajšnja tema, še kdo kak info, da se ne naserjem, saj tudi poceni niso tko, pa še kao gratis premontaža je pesek v oči

Kot je meni znano, samo stran od teh pnevmatik, narejene res na Poljskem in te v Mercatorju desortirane, kar bi drugače šlo v škart.

trgovec mi je rekel, mojster, med nama, te pnevmatike so bile delane na poljskem, ok, pa si rečeš, so what, sej na poljskem morajo tudi nekaj delati, ampak, saj imamo našo proizvodnjo, zakaj pa zdej made in poland, ja ok, poljske so cenejše, pa premontaža je že notri (zato zastonj) – tako pač trgovec nekaj zasluži, ma ok, naj zasluži, ampak jaz hoče kvalitetoooo madonca, zdaj moram spet v lov za nakup drugje

Pri nas se dela Goodyear na Poljskem pa Eskimo S3.

Ze vsaj 5 let.

Ni pa pomoje to nic narobe. Kvaliteta je OK, ni pa to vrhunska pnevmatika, ima la zato OK ceno.

😉

Samo tolk v vednost. Tudi pri zelo znanemu privatniku v Ljubljani, da ne delam reklame, imajo pnevmatike, ki so delane na Madžarskem in na Poljskem in podobno, Ima pa tudi kvalitetne, tiste ki so predvidene za zahod. Samo tiste so dražje za 40 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Pretežno pa vsi gunmarji nabavijo po nizki ceni, med 1 in drugo klaso ugodno, potem pa za kvalitetno prodajo.

Mercator se naj ukvarja s tem da bo imel kvalitetno hrano in ne tako sranje kot ima sedaj. Sploh pa neumne fore ko te na pike lovijo. Če mi želijo dat popust mi ga naj dajo takoj, ne pa neko nategovanje. Nikoli ne bi kupla gum v Mercatorju, določene zadeve niso specializirane in regulirane zastojn. Predlagam da Mercator odpre še zdravnika ter zobozdravnika na pike pa ajde vse ofce tja.

No, jaz pa sem lani kupila gume v Mercatorju (Tehnika). Na obroke in na pike. Vulkanizer pravi, da so čisto ok, jaz sem z njimi tudi zadovoljna. Pa se ne počutim kot ovca 🙂

Lej, mercatorguma, sve je odvisno s čim je kdo zadovoljen in kaj potrebuje. Če voziš nek nizkokonjski avto, starejši, malo po mestu sem ter tja in 2x na leto razdaljo več kot 150 km v eno smer, potem so ti lahko marsikatere gume ok, če pa daš veliko na varnost, imaš avto ki pač zmore več in zato potrebuje zmogljivejše gume, želiš da tudi če že avto ni 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da vsaj gume zagotalvjajo večjo varnost, potem savinih mercatork vsekakor ne boš kupila.

Saj ne trdim, da so njihove gume vrhunske, ampak za povprečnega uporabnika so zadovoljive. Letno naredim cca 12.000 km, torej ne spadam ravno med močne vozače. Ne ugovarjam tvojim argumentom, le pravim, da se da relativno varno preživeti tudi tako. Kajti dandanes je žal bolj pomembno, kaj si lahko privoščiš, ne samo, kaj potrebuješ.

Pa srečno vožnjo 🙂

Zanič so. Lani jih je kolega kupil, še eno leto niso trajale. Proč od teh gum!!

Povej mu da je zabit kreten ki si ne zasluži izpita za avto! Eskimo s3 je zimska guma in kot taka zelo mehka. S3 je še bolj mehka guma kot ostale zimske, zaradi tega da je bolj varna v snegu. Nekatere zimske gume so boljše za v cel sneg, nekatere bolj za v čofto, druge se pa pozimi bolje odrežejo v dežju. Niso vse zimske gume iste!! In s3 se najbolje izkaže v celem snegu, na vodi je zanič. Ker je guma mehka, tudi ni primerna za vožnjo čez celo leto, ker se na toplem asfaltu zradira in jo takoj pobere!! To velja za vse zimske gume, za Eskimo s3 pa še posebej.

kupi mešelin gume kva se pravite frajera z merkatorom

New Report

Close