Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PO 25ih letih: ženske vitke, moški okrogli?

PO 25ih letih: ženske vitke, moški okrogli?

Imeli smo 25 let zaključka OŠ. Prvič sploh, da smo se dobili po koncu OŠ. Tako, da večine ves ta čas nisem videla.
Pa sem bila presenečena. Velika večina žensk, zelo vitkih, postavnih. Moški eni ok, večinoma pa malce okrogli.
Jaz sem bolj okrogla in sem mislila, da bodo drugi tudi kaj pa sem ugotovile, da so ženske pri 40ih izjemno postavne, vitke.
Pri vas tudi tako?

Sedeče delo… jaz sem se najbolj zredil po tem, ko sem dobil prvega otroka in ko sem zamenjal terensko delo za delo v pisarni.

Hec je potem na 40 obletnici, ko se ravno obrne… 🙂

Ja, zame bi bilo to super, če bi se obrnilo, ker bi bilo fajn, da bi bila vitka.
Če po pravici povem, sem pričakovala, da so se tudi drugi kaj razlezli, ne samo jaz. Pa moram, z malce nevoščljivosti (vem, da ni lepo), priznati, da so imele ženske neverjetne postave, vitke pa vse. Moški pa so bili večinoma malce preveč okrogli. Noben pa ni bil res debel.

Pri nas podobno, ženske smo v povprečju izgledale bolje od tipov. Njim so bila leta bolj vidna, nekaj kg, nekateri dosti kg, nekaj pleše. Ženske pa večinoma kazale manj let in tudi urejene.

Ženske si trgajo od ust, da lahko preživljajo moške:-))

Lani 35. obletnica mature, se pravi smo stari 53-54 let, ja, ženske se z izjemo dveh, ki sta bili precej močni že na gimnaziji, precej dobro držimo. Kar se tiče linije in urejenosti nasploh. Moških je pa par pridelalo fajn trebuhe in še pleše zraven, tako da moj mož pri 60+ bolje zgleda.

Do 40, ste vse še vitke, potem pa se začnete širiti. Zgleda, da mena naredi svoje.

Isto pri nas. Smo že krepko čez 40 let, pa (razen ene) vse ženske zgledajo super. Urejene, postavne, mladostne. Predvsem pa uspešne. Se mi zdi, da je to kar malo povezano. Moški pa kakor kdo. Ene dva sta dobro zgledala, ostali pa ali trebušasti ali plešasti (OK, tu ne more pomagati), ali kako drugače zmahani.

Ja, priznam, da sem bila kar malce zavistna (jaz zase žal ne morem reči, da sem vitka), ker babnice tako hudo zgledajo. Tudi tiste, ki so bile v šole malce bolj okrogle, so sedaj vitke. Prav presenečena sem bila.
Kar se pa uspešnosti tiče pa kakor kdo. Bi glede na videz težko ocenila uspešnost. Dober zgledajo tako tiste, ki so prodajalke v trgovini kot tiste, ki imajo fajn službo, z visoko plačo.

Zanimivo, od kod ravno na te obletnice pridejo same ohranjene štiridesetlenice? Na ulicah pa takih ni preveč videti. V glavnem so večinoma bolj american size.

Zanimivo je tudi to, da naj bi bile vse nekaj uspešne, dedci pa ne ravno. To nekako ne gre skupaj z večno feministično mantro, da ženske opravljajo v družbi manj cenjena dela za manj plačila kot moški, da se jih ne spusti na visoke položaje itd.

Ti kar bodi na socialni podpori.
Če pa želiš, ti pokažem naše fotke, če se osebno oglasiš pri meni.
Nisem pa pisala, da so uspešne. Pisala sem, da so postavne, vitke.

Jaz tem flancam ne verjamem. Ženske rade pretiravate v plus, ko opisujete sebe, in še bolj pretiravate v minus, ko opisujete moške.

No, me veseli, da mi ne verjameš, ko sem sebe opisala. Namreč zase sem napisala, da sem okrogla. Tako, da mi je fajn, da mi ne verjameš :).

to jih njihove žene namerno poredijo, da ne bi bili zanimivi za nasprotni spol. od njih zahtevajo da nehajo športat, da zamenjajo terensko delo za pisaro in doma jih čustveno izsiljujejo da morajo vse pojest kar one skuhajo če ne so pa užaljene in zvečer ni seksa. potem pa tudi njim nehajo bit zanimivi in si omislijo ljubimca ter začnejo samo zaradi njega zase skrbet.

Hehe, problem je, ker si ti predstavljaš, da morajo 40-letnice zgledat takole, v resnici zgledajo pa zelo pogosto tkole.

Vidim pri strankah in sem navdušena! Bejbe nad 30 se hudo, hudo dobro rihtajo in veliko vlagajo vase/nase, da bodo lepe in fit še vsaj 10,15 let, mlajše od 30 pa mislijo, da jim ni nič treba in da bodo vedno take, tudi če se bašejo z junk hrano. Eee, napaka, ki jo bo treba plačat čez 10 let. Pol je pa jok in stok ko se zgodijo šlaufi ter povešena koža 🙂

Še eno stvar je treba upoštevati. Ženske, ki se zavedajo, da so se zanemarile, zredile ali zelo postarale, na obletnice dostikrat ne gredo. 😉 Veliko pa zanemarjenih, porejenih ali postaranih moških pri 40+ pa dol visi kaj si drugi mislijo oz. niti ne opazijo, da so podpovprečni kar se izgleda tiče.

Hehe, problem je, ker si ti predstavljaš, da morajo 40-letnice zgledat takole, v resnici zgledajo pa zelo pogosto tkole.

Vidim pri strankah in sem navdušena! Bejbe nad 30 se hudo, hudo dobro rihtajo in veliko vlagajo vase/nase, da bodo lepe in fit še vsaj 10,15 let, mlajše od 30 pa mislijo, da jim ni nič treba in da bodo vedno take, tudi če se bašejo z junk hrano. Eee, napaka, ki jo bo treba plačat čez 10 let. Pol je pa jok in stok ko se zgodijo šlaufi ter povešena koža :)[/quote]

Zelo pogosto ne zgledajo ne eno ne drugo, ampak manjka tretja realna fotografija. Bejbe (nekatere) nad trideset se začnejo po ločitvi nazaj rihtat, če hočejo še kaj na spolnem trgu zanimivega ujet, čas pa ni na njihovi strani. Ampak to bolj take, ki imajo že od prej atraktivno podlago. ostale se pač zapustijo. Če pri dvajsetih nisi izgledala nič posebnega, boš petnajst let kasneje še toliko manj. Moškim po štiridesetem pa že počasi dol visi. Oni so z ženskami doživeli, kar so, kakih iluzij si več ne delajo okrog nasprotnega spola, umikajo se počasi vase, v svoje hobije ali pa samo v oštarije in na kavče. Za kaj bi se pa rihtali? Za naslednjo ločitev čez par let? brez veze.

j.bi ga, ne morejo vse ženske imet 50 kg, no!

Se strinjam. Zakaj bi se moral moški s plešo in trebuhom počutiti krivega?

Enostavno NE MOREJO vsi ljudje bit ” šlang”. Nekatere ženske imajo širše boke, zadnjico, noge, pa tudi, če nič ne jedo. Veliko genetika naredi, če so ” babe” v familiji ” materinske”, si tudi ti. Če te ima tvoj moški rad tako kot si, si lahko srečna! Briga njega koliko kg imaš, njemu je pomemben tvoj nasmeh, tvoje oči, nekaj pač, kar imaš samo ti.

Pri meni so vsi izgledali pričakovano, je pa res, da ni še 25 let, temveč samo 15 od naše valete. Tiste in tisti, ki so bili dobri v osnovni šoli, so dobri še vedno, tistih par, ki je bilo okroglih v OŠ, je ostalo okroglih, tisti, za katere, se je že takrat vedlo, da bodo slabo končali so umrli od predoziranja (1), v zaporu (1), jih ni bilo ker so totalno zadrogirani (2), so prišli in se zapili ko mine (3). Ena sošolka, ki je bila dobra se je razlezla, ena ki je bila bolj okrogla in ne preveč priljubljena se je naredila – drugače pa vse po starem.

Pleša je posledica dednosti, tko da na to moški nimajo vpliva. Na debelost pa seveda imajo in večina se jih žal fizično popolnoma zanemari in jedo preveč kalorično in osiromašeno hrano. Sam nisem v takih letih, sem pa na veliko jedel in se zelo malo gibal nekje do 28. leta starosti. Potem sem si rekel, da je tega heca konec, spremenil način prehranjevanja in jem tudi zelo malo ter redno intenzivno treniram. Moj videz in zdravstveno stanje sta po malo več kot dveh letih takega življenja precej drugačna. Vendar pri mojih letih to lahko narediš in potem nadaljuješ s takšnim tempom. Če bo pa nekdo, ki ima povišan pritisk, je zamaščen in star nekje 50 let začel intenzivno trenirati, pa se mu lahko zgodi srčni infarkt. Tako da situacija ni tako enostavna.

New Report

Close