Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek po depilaciji

po depilaciji

DAnes zjutraj sem bila na depilaciji bikini predela in pazduh. Sedaj pa me pod pazduhami tako peče,da se mi malo ne meša. Rdečica je zelo rahla. Sem že dvakrat namazala z bepantenom pa se mi zdi, da ni skoraj nič bolje. To je bila zdaj prvič taka depilacija z voskom. Čudno se mi zdi, da pa na bikini predelu nimam popolnoma nobene reakcije.
A ima katera podobne izkušnje? Kako si naj pomagam?
A to po večkratni depilaciji izzveni?

LP!
Črtica

Pod pazduho se jaz nikoli ne depiliram z voskom ampak samo z britvico, ker pod pazduho zelo rado pride do komplikacij ( vraščene dlačice, vneta bezgavka itd. ) Maži naprej z kremo ali si pojdi kupit v trgovino Alojo 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} meni vedno pomaga koža po pol ure je taka kot pred britjem.

poskusi z otroškim pudrom

Tako je. Jaz sem pri prvi depilaciji pod pazduho imela rdečico skoraj 3 dni. Otroški puder zelo pomaga, definitivno pa si ne pacaj por s kakimi kremami.

Da bi se ti pa bezgavka vnela zaradi depilacije, pa prvič slišim.

Jaz nimam pod pazduhami nobenih problemov z vraščenimi dlakami, odkar si jih depiliram z voskom – na začetku sem imela rdečico in občutljivo kožo kake 2 dni, zdaj pa samo še (po cca. 1/2 leta) kaki 2,3 urice – si pa namažem z bepantenom in/ali aloe vera gelom (hladilnim) – pa definitivno ne uporabljaj kakega deodoranta z alkoholom!

New Report

Close