Po dolgem casu…vas zopet malo pocartam…za lepo ninanje!
Ja ….naj vas tale Vesnina…pesem zadane, naj paše…uživajmo v njenih besedah, naj nas boža, naj nas carta…ja naj se nam koža naježi ko se najdemo v teh besedah…TI SI SAMO JEDAN …in nadaljevanje sledi…spodaj:
Ti znaš voljeti
To nije mala stvar
Ti znaš ljubiti
Dati sebe kao dar
Ti znaš a ja želim
Sve naučiti
Jer nikad nisam srela nekog
Kao što si ti
I bit ću sunce koje sija
Samo za tebe
I bit’ ću žena koja sanja
Samo kraj tebe
I bit’ ću voda kada budeš žedan
I bit’ ću tvoja jer ti si jedan
Ti si samo jedan
Ti znaš pravu riječ
Kad suze poteknu
Ti znaš molitvu
Onu pravu iskrenu
Ti znaš a ja želim
Sve naučiti
Jer nikad nisam srela nekog
Kao što si ti
Kao što je crnoj noći dan
Kao što je bolesniku san
To si meni ti, to si meni ti
Ker ste bili včeraj tako zgovorni, pa naj bodo te besede iz Vesnine…pesmi za tole cudovito prelepo jutro, soncek ze sveti in kako lep dan bo danes…da mi ne preostane drugega kot da tudi jaz zasijem-svetim…Dragi moji, kje steeeeee, bo počasi čas, da se vstane, spravi svoje teleščke pod tuška, se obleče v kaj zapeljivega, ki nas naredi se boljse volje ob pogledu v ogledalu, se spije kofi, ki zadane in se gre, novim dogovdivščinam naproti, no v novi delovni teden, z nasmehom na usta, kajti ta zna delati cudeže!!!
Lepo jutro, popam poljub…., da se vam iz srca prikaže nasmeh na vaših ustih in tisti nagajivi pogled….. Aloooo, gremo iz šukic ven in v cartanje…
Draga klapa, naj vam bo dan pisan na kožo;))!
Vse velja, samo da paše in zadane! In ne ti meni tralalala…bljak…tja nekam…je tako lepo, vse to rjavo…in paše, zato ni bljak, ampak prava paša za oči!
Cmokija sperjemam in vračam, za lepo jutro, nežno…;))
Dobro jutro. Evo še košček iz Vesnine pesmi….Upam, da ste lepo ninali…Jaz bi še malo…..ninala, mislim….
“Ti si svijetlo mog života, moja istina,
ti si snaga, koju trebam, da bih disala,
vjeru u ljubav si mi vratio,
bolje od ikog, si me shvatio…
Da sutra umrem,
ne bih žalila.
jer ja sam ljubav života imala.
I da me nema, ja bih živjela,
u tvojih mislima, bi se budila…”
Diplomat…sedaj bomo vse ugibale…na katero si mislil…lump si in pika…no glavno, da si pogrešal in mislil, lepo…paše in zadane…samo le koga ali kaj…je sedaj še vprašanje;))!