Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Po fijasku z Astra Zeneco, na obzorju fijasko s Pfizerjem

Po fijasku z Astra Zeneco, na obzorju fijasko s Pfizerjem

Da je AZtotalen strel v prazno vemo, s cim so se cepili debili z vlade, ce sploh so se, zdaj je na obzorju Pfizer in moderna ter posledice po cepljenju, tako da na koncu se bi vse vrnilo v stare tire, kovid bo izginil, kot je lani v marcu povedsl nemski pulmolog, ce ne testiras ni kovida, tako preprosto je to hehe

Včeraj so imeli 120.000 šutov, ki jih nobeden noče. Od danes naprej imajo že POL MILIJONA ŠUTOV? Pa ZA KOGA? Resno sprašujem za koga?!

Maja bo Slovenija prejela skoraj pol milijona odmerkov cepiva. Kaj bo z AstraZeneco, še ni jasno.
Vir:RTVslo, 29.4.2021.
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/maja-bo-slovenija-prejela-skoraj-pol-milijona-odmerkov-cepiva-kaj-bo-z-astrazeneco-se-ni-jasno/578438

Ne verjamem, da obstaja POL MILIJONA Slovencev, ki se bo prostovoljno ŠUTNILO za poskusne podgane in miši. Ker te so ta cepiva zaobšle.

Še kak teden nazaj ste vpili kako se je vlada odpovedala dražjim cepivom, vi bi se pa radi cepili pa ni cepiv, sedaj je cepiv dovolj in jutri se cepim , potem pa na morje vi pa kar ostanite doma….

Cepiti je treba cim vec ljudi. ☺︎︎

AZ ne bo dobave v maju. Že pišejo, da se bo cepljenje zamaknilo. Očitno so prodali tudi moj odmerek.
Ti, ki vse veš, mi prosim napiši kam vse jih lahko prijavim.

Vse to naj drago prodajo primitivnim Indijcem. Pa vžigalice tudi.

Mleko je za telicke, cepivo pa za cepce

Še kak teden nazaj ste vpili kako se je vlada odpovedala dražjim cepivom, vi bi se pa radi cepili pa ni cepiv, sedaj je cepiv dovolj in jutri se cepim , potem pa na morje vi pa kar ostanite doma….
[/quote]
Ostanemo doma. Imamo veliko jezer, rek in hribov za obhoditi. Ti pa hodi po nove odmerke, ker pri enem ne bo ostalo, jaz te bom gledala, kako boš po enem tretjem odmerku crkavala in nikamor več ne boš mogla

Kje so zdaj vsi desankarji, janševikarji, da bi porabili ta cepiva? Kje se zdaj skrivajo? Zakaj ne stojijo v vrstah za špikanje?

Se vsaj vidi kakšno podporo ima vlada.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ostanemo doma. Imamo veliko jezer, rek in hribov za obhoditi. Ti pa hodi po nove odmerke, ker pri enem ne bo ostalo, jaz te bom gledala, kako boš po enem tretjem odmerku crkavala in nikamor več ne boš mogla
[/quote]
Pa se ti zavedaš da niti v gostilno ne boš mogla če ne boš prebolela, cepljena ali sveže testirana ? Lahko boš sedela tam na neki terasi, kaj več pa ti bo onemogočeno ? Še poljske skrete vam bodo naštimali zunaj da ne boste hodili v notranje prostore.

Očitno je cepiva še vedno premalo, ker vsaj mene nikakor ne kontaktirajo. Vpisan na vse možne sezname (eurpava, lokalni zdravnstveni dom), tudi 2x poklical osebno zdravnico. Odgovor vedno isti: nisem še na vrsti.

Očitno je cepiva še vedno premalo, ker vsaj mene nikakor ne kontaktirajo. Vpisan na vse možne sezname (eurpava, lokalni zdravnstveni dom), tudi 2x poklical osebno zdravnico. Odgovor vedno isti: nisem še na vrsti.
[/quote]

Koliko si star?
Pri meni isto, nisem še 40.

Koliko si star?
Pri meni isto, nisem še 40.
[/quote]

Sem malo čez 40, Maribor. Kot zgleda so v Mariboru in Ljubljani najpočasnejši pri cepljenju. V manjših krajih so nekateri moji znanci že bili cepljeni.

Pa se ti zavedaš da niti v gostilno ne boš mogla če ne boš prebolela, cepljena ali sveže testirana ? Lahko boš sedela tam na neki terasi, kaj več pa ti bo onemogočeno ? Še poljske skrete vam bodo naštimali zunaj da ne boste hodili v notranje prostore.
[/quote]

če bi bilo tako bodo prišli tudi drugi testi – ala tisti s slino… če že bo res nujno treba povsod na ta bebavi test -pristanem na to da jim pljunem… na ostale pač ne bom, bom pa na terasi sedela in doma kuhala in kavico pila.
še manj mi na kraj pameti ne pade, da bi se zaradi tega dala cepit… ti boš pol imela hude posledice cepljenj in boš lahko samo sanjala o gostilni in potovanjih… kaj pa to… bog ne daj, da se slučajno ne zgodi, da bi bila med nesrečniki, ki tudi sanjajo ne več zaradi cepiva.

mRNA so zelo nevarna cepiva zlasti za srčno mišico. Ni vse zlato, kar se sveti.
Vir, lastne izkušnje in tuja literatuta.

[/quote]
Blesavo multinično prizadeto s svojim izražanjem v popolnosti spominja na nacistično SS ovsko golazen.

Žal je tudi kemoterapija okvarila srce pred 20 leti- lastne izkušnje brez literature. Danes se je z razvojem zdravil in raziskav tveganje zelo zmanjšalo. Vsak začetek tako poteka, drugače ne gre.

Tveganje glede na starost in potencialne koristi (v nemščini):
https://www.focus.de/gesundheit/news/ueberschaetzte-gefahr-risiko-rechner-fuer-astrazeneca-so-hoch-ist-ihr-thrombose-risiko-nach-der-impfung_id_13215965.html

Ja kaj je tu kaj čudnega? Itak imajo VSA cepiva le POGOJNO odobritev. Tudi Moderna in Pfizer. Logično, saj v parih mesecuh po začetku cepljenja ne moreš nikakor poznat vse možne stranske učinke. Eni bodo vidni čez leta in leta. Če jih bodo sploh priznali! Tako, da srečno vsakemu, vi se kar špikajte.

Evo jaz sem se šutnila, pa večina moje familije (50+) in prijateljev. Žal mi je edino zaradi tega, ker bom ljudem, ki pisarijo take neumnosti po spletu, s svojim cepljenjem mogoče celo nekoliko olajšala življenje.

Evo jaz sem se šutnila, pa večina moje familije (50+) in prijateljev. Žal mi je edino zaradi tega, ker bom ljudem, ki pisarijo take neumnosti po spletu, s svojim cepljenjem mogoče celo nekoliko olajšala življenje.
[/quote]

Olajšala ga boš, morda, sebi. Drugim prav nič. Še vedno boš prenašalka.

AZ je vektorsko cepivo. Referiram pa na mRNA cepiva. Očitno povzročajo nek reset bodisi celic ali proteionov v človeškem organiznu; ni nujno na slabše; ali pa. Če primerjam z registri v Windowsih, je enako. Parkrat True to False in je lahko boljš, lahko pa za zmeraj slabš. Samo da Windowse lahko reloudaš.

[/quote]
Še kako se zavedam, ne J E B E M tega namišljenega virusa z marketinškim imenom že od vsega začetka.

In ker se tako zavedam, NE BOMO SE UPOGNILI izsiljevanju. Nevarni ste tisti, ki se boste uklonili. Rešitev je MNOŽIČNI BOJKOT cepljenja – tega ne sprejmemo!

Vsi tisti, ki se boste šli cepit, ste tole na sliki. HEIL, maske gor! HEIL, cepi se!
[img]https://onlinecal.ushmm.org/media/cd454b2b-e507-48fd-a932-4275a1703bc1.jpg[/img]

Najbolje da ponarediš potrdilo in vse bo OK, lahko ti posodim moj katronček, ker sem prebolel sem se včeraj cepil s Pfaiserjem in to je to, nova doza v jeseni..

New Report

Close