Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Po fijasku z Astra Zeneco, na obzorju fijasko s Pfizerjem

Po fijasku z Astra Zeneco, na obzorju fijasko s Pfizerjem

Še en dokaz da ste antikoronaši glupi ko toćak, Marca se je že vedelo da se ponarejanje ne izplača ker te dobijo pa to počnete še danes.

Pa se ti zavedaš da niti v gostilno ne boš mogla če ne boš prebolela, cepljena ali sveže testirana ? Lahko boš sedela tam na neki terasi, kaj več pa ti bo onemogočeno ? Še poljske skrete vam bodo naštimali zunaj da ne boste hodili v notranje prostore.
[/quote]

Hahahaha. Nismo vsi pijanci. In kuhati tudi znamo.

Evo jaz sem se šutnila, pa večina moje familije (50+) in prijateljev. Žal mi je edino zaradi tega, ker bom ljudem, ki pisarijo take neumnosti po spletu, s svojim cepljenjem mogoče celo nekoliko olajšala življenje.
[/quote]

Povej, ljuba duša, s čim mi boš olajšala življenje? Mi boš dvignila plačo, hodila namesto mene v službo, mi pospravljala hišo?
Odkar se na veliko cepi, gredo okužbe povsod spet navzgor. Naključje?

AZ je vektorsko cepivo. Referiram pa na mRNA cepiva. Očitno povzročajo nek reset bodisi celic ali proteionov v človeškem organiznu; ni nujno na slabše; ali pa. Če primerjam z registri v Windowsih, je enako. Parkrat True to False in je lahko boljš, lahko pa za zmeraj slabš. Samo da Windowse lahko reloudaš.
[/quote]

Vektorsko pomeni samo to, da ima dodan adenovirus, ki služi kot transportno sredstvo. Sicer je prav tako gensko cepivo, le da uporablja DNa namesto mRNA.

Trenutno je na zalogi 120.000 doz cepiva, prihaja še 500.000……………..
dajmo desničarji, postavite se v vrsto, kam ste se skrili, dajte se pokloniti svojemu velikemu vodji MARŠAL TWITU (Le Mond lepo piše o njem in njegovi demokratičnosti) izkažite mu čast , zavihajte rokav in sprejmite njegov LJUBLJENI Š U T !!!!

To meni tudi ni jasno, kje so zdaj vsi ti goreči zagovorniki cepilnega fašizma in če so že vsi vsaj dvakrat dobili dozo ?

Evo jaz sem se šutnila, pa večina moje familije (50+) in prijateljev. Žal mi je edino zaradi tega, ker bom ljudem, ki pisarijo take neumnosti po spletu, s svojim cepljenjem mogoče celo nekoliko olajšala življenje.
[/quote]

Porkamadona pol ste pa res vsi cepci.

[/quote]

Kako bos komu olajsala, ce pa cepljenje ne preprecuje okuzb sploh. Se vedno se okuzis, prenasas in zbolis. V obeh primerih pri cepljenju in brez cepljenja je moznost za lazji potek enak, v obeh primerih 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Za neko navadno virozo, ki ni niti nevarna, se manj smrtonosna se je cloveku, ki itak ne zboleva najvecja neumnost cepiti…

Če ni virus že več kot leto, je pa cepivo. Skoz nekaj. Pri Az nimam učinkiv, za Pf, kot da bi imela angino. Enemu paše anaš, drugemu Breskvar. Situacija traja več kot leto. Kot otrok, ko je bilo cepljenje, sem imela zgolj mups. Nobenih koz, pa rdečk itd. Čepico naj bo varno, katerokoli že je ter zgolj eno, ne da so ljudje poskusni prosim no, malo resnosti. Tudi proti gripi se cepijo, pa jo imajo. Jest imam tega malo, kar naprej, vsi obremenjeni .Dajte malo manj, pa bo šlo vse skozi. Umirajo stari, statistika. Ampak epidemija v besedah nastane tudi, ko je samo covid. Saj bo. Zunaj slišiš končno tudi ptiče in pomlad, ne pa zgolj ljudi, on and on.

[/quote]

Mene samo zanima, zakaj boste cepljeni še vedno nosili maske, se obvezno testirali, ter cepljenja ponavljali v nedogled, na vsake par mesecev?

Ok. Razumem nekaj osnov iz biologije.
Ne razumem pa, da ni testiranj za delavce na Pošti, lekarnah, ter na Petrolu, ter podobnih dezurnih vladnih bankomatih.

Bi bil kdo tako prijazen in mi odstrl neznano?

Mene samo zanima, zakaj boste cepljeni še vedno nosili maske, se obvezno testirali, ter cepljenja ponavljali v nedogled, na vsake par mesecev?

Ne razumem pa, da ni testiranj za delavce na Pošti, lekarnah, ter na Petrolu, ter podobnih dezurnih vladnih bankomatih.

[/quote]

Pa kaj ti veš kolikokrat se bomo cepili in ali bomo nosili maske? Očitno vse veš, tako da zate neznanega ni.
In kaj te briga, če jih bojo nosili, če tebi ne bo treba? Eni jih bojo nosili, eni ne. Eno so črnolasi eni svetlolasi, eni se barvajo, eni se brijejo. In kaj zdaj? Maske kmalu ne bodo več obvezne, cepljenje in testiranje bo pa za kogar bo želel. In? Kaj te moti zdaj?

[/quote]

ja, to tudi mene zanima, saj je bilo rečeno, da po cepljenju boste SVOBODNI, dihali vaški zrak povsod tudi v mestu…..
ja pa temu ni tako, S D S vas jebevglavo
N apošti in Petrolu ne moreš dobiti virusa, tako pravi Krek, zato tem ljudem ni treba testa, samo ne vem zakaj morajo potem stranke na pošti nositi maske, če tam ni virusov, verjetno zaradi enten….hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Pa kaj ti veš kolikokrat se bomo cepili in ali bomo nosili maske? Očitno vse veš, tako da zate neznanega ni.
In kaj te briga, če jih bojo nosili, če tebi ne bo treba? Eni jih bojo nosili, eni ne. Eno so črnolasi eni svetlolasi, eni se barvajo, eni se brijejo. In kaj zdaj? Maske kmalu ne bodo več obvezne, cepljenje in testiranje bo pa za kogar bo želel. In? Kaj te moti zdaj?
[/quote]

A to si mi odstrla neznano?

A to si mi odstrla neznano?
[/quote]

Ne, to boš ti meni, ker očitno vse veš za naprej kaj bo. No, da slišimo že n-tič. Povej. Izkašljaj se. Kdo pravi, da se mislim cepit 3x na leto in nosit masko? Ti? No povej mi, pa ti povem če 2 leti, če je bilo res. Če bom še med živimi sploh ali pa mutant s 3 rokami in 5 očesi. Eni ste tok prepotentni, da vam škodi. Baje iščejo šlogarje, daj poguglej pa se prijavi.

Ne, to boš ti meni, ker očitno vse veš za naprej kaj bo. No, da slišimo že n-tič. Povej. Izkašljaj se. Kdo pravi, da se mislim cepit 3x na leto in nosit masko? Ti? No povej mi, pa ti povem če 2 leti, če je bilo res. Če bom še med živimi sploh ali pa mutant s 3 rokami in 5 očesi. Eni ste tok prepotentni, da vam škodi. Baje iščejo šlogarje, daj poguglej pa se prijavi.
[/quote]
Naj vas na to lepo soncno nedeljo prav lepo pozdravim.
Malce se moram z vami strinjati, nihce ne zahteva, da se cepite 3 krat letno.
Je pa pred nekaj tedni taglavni od Pfizerja izjavil, da bo, kot vse kaze, nujen tretji odmerek.
Torej ni ravno vse nekaksna kot teorija zarote.
Imejte se prav lepo,
nobody

[/quote]

Beri tuje časopise.

The United States is preparing for the possibility that a booster shot will be needed between nine to 12 months after people are initially vaccinated against COVID-19, a White House official said on Thursday.
While the duration of immunity after vaccination is being studied, booster vaccines could be needed, David Kessler, chief science officer for U.S. President Joe Biden’s COVID-19 response task force, told a congressional committee meeting.
“The current thinking is those who are more vulnerable will have to go first,” he said.
Meanwhile, Pfizer Inc. chief executive Albert Bourla said people will “likely” need a third booster dose of COVID-19 vaccines within 12 months and could need annual shots, CNBC reported based on his comments from April 1, which were made public on Thursday.
U.S. weighs next steps for Johnson & Johnson COVID-19 shot amid reports of clotting
Initial data has shown that vaccines from Moderna Inc. and partners Pfizer Inc. and BioNTech SE retain most of their effectiveness for at least six months, although for how much longer has not been determined.
Even if that protection lasts far longer than six months, experts have said that rapidly spreading variants of the coronavirus and others that may emerge could lead to the need for regular booster shots similar to annual flu shots.

Google prevod

Združene države se pripravljajo na možnost, da bo obnovitveni strel potreben med devetimi in dvanajstimi meseci po tem, ko bodo ljudje prvotno cepljeni proti COVID-19, je v četrtek dejal uradnik Bele hiše.

Medtem ko se preučuje trajanje imunosti po cepljenju, bi lahko bila potrebna obnovitvena cepiva, je na seji kongresnega odbora dejal David Kessler, glavni znanstveni sodelavec odzivne delovne skupine predsednika ZDA Joeja Bidena COVID-19.

“Trenutno razmišljajo tisti, ki so bolj ranljivi, bodo morali najprej iti,” je dejal.

Medtem je izvršni direktor Pfizer Inc. Albert Bourla dejal, da bodo ljudje “verjetno” potrebovali tretji obnovitveni odmerek cepiva COVID-19 v 12 mesecih in bodo morda potrebovali letne posnetke, poroča CNBC na podlagi njegovih komentarjev od 1. aprila, ki so bili objavljeni v četrtek .

ZDA pretehtajo nadaljnje korake za Johnson & Johnson COVID-19, posnet med poročili o strjevanju krvi
Začetni podatki so pokazali, da cepiva Moderna Inc. in partnerjev Pfizer Inc. in BioNTech SE ohranijo večino svoje učinkovitosti vsaj šest mesecev, čeprav še dolgo ni bilo določeno.

Tudi če ta zaščita traja veliko dlje kot šest mesecev, strokovnjaki pravijo, da bi lahko hitro razširjene različice koronavirusa in druge, ki bi se lahko pojavile, povzročile potrebo po rednih obnovitvenih posnetkih, podobnih letnim posnetkom gripe.

Vaš link

Beri tuje časopise.

The United States is preparing for the possibility that a booster shot will be needed between nine to 12 months after people are initially vaccinated against COVID-19, a White House official said on Thursday.
While the duration of immunity after vaccination is being studied, booster vaccines could be needed, David Kessler, chief science officer for U.S. President Joe Biden’s COVID-19 response task force, told a congressional committee meeting.
“The current thinking is those who are more vulnerable will have to go first,” he said.
Meanwhile, Pfizer Inc. chief executive Albert Bourla said people will “likely” need a third booster dose of COVID-19 vaccines within 12 months and could need annual shots, CNBC reported based on his comments from April 1, which were made public on Thursday.
U.S. weighs next steps for Johnson & Johnson COVID-19 shot amid reports of clotting
Initial data has shown that vaccines from Moderna Inc. and partners Pfizer Inc. and BioNTech SE retain most of their effectiveness for at least six months, although for how much longer has not been determined.
Even if that protection lasts far longer than six months, experts have said that rapidly spreading variants of the coronavirus and others that may emerge could lead to the need for regular booster shots similar to annual flu shots.

Google prevod

Združene države se pripravljajo na možnost, da bo obnovitveni strel potreben med devetimi in dvanajstimi meseci po tem, ko bodo ljudje prvotno cepljeni proti COVID-19, je v četrtek dejal uradnik Bele hiše.

Medtem ko se preučuje trajanje imunosti po cepljenju, bi lahko bila potrebna obnovitvena cepiva, je na seji kongresnega odbora dejal David Kessler, glavni znanstveni sodelavec odzivne delovne skupine predsednika ZDA Joeja Bidena COVID-19.

“Trenutno razmišljajo tisti, ki so bolj ranljivi, bodo morali najprej iti,” je dejal.

Medtem je izvršni direktor Pfizer Inc. Albert Bourla dejal, da bodo ljudje “verjetno” potrebovali tretji obnovitveni odmerek cepiva COVID-19 v 12 mesecih in bodo morda potrebovali letne posnetke, poroča CNBC na podlagi njegovih komentarjev od 1. aprila, ki so bili objavljeni v četrtek .

ZDA pretehtajo nadaljnje korake za Johnson & Johnson COVID-19, posnet med poročili o strjevanju krvi
Začetni podatki so pokazali, da cepiva Moderna Inc. in partnerjev Pfizer Inc. in BioNTech SE ohranijo večino svoje učinkovitosti vsaj šest mesecev, čeprav še dolgo ni bilo določeno.

Tudi če ta zaščita traja veliko dlje kot šest mesecev, strokovnjaki pravijo, da bi lahko hitro razširjene različice koronavirusa in druge, ki bi se lahko pojavile, povzročile potrebo po rednih obnovitvenih posnetkih, podobnih letnim posnetkom gripe.

Vaš link
[/quote]
Logično. Saj pa covid je gripa pod novim imenom.

[/quote]

Vse našteto omenjeno so obljubili naši odgovorni, za javnost in javno. Že za to jesen.
Nič z mojega zelnika.

Čemu oni sledijo, si oglej sama

https://www.google.com/amp/s/www.zdravo-slovenija.com/tu-in-tam-1/2020/10/27/klaus-schwab-in-njegov-faistini-prevzem-sveta{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3fformat=amp

Cepil sem se z AZ in sedaj mi stoji že dva tedna. Ne morem trditi, da gre za neželen učinek…

Beri tuje časopise.

Google prevod

Vaš link
[/quote]

Če ne znate brat, ni moj problem. Briga me, kaj pišejo. To ne pomeni, da se mislim cepit 3x na leto. Še vedno nimajo vseh podatkov. Vsedete se na vsak zapis in ga napihnete v višave. Nihče ne more vedet zagotovo kaj bo. Zame so hinavci tisti, ki so se drli maske dol kao zarad sebe, ker so bile obvezne. Zdaj se pa derejo ne cepit, pa ni obvezno cepljenje. Kup zblojenih lunatikov. Če se hočem, se lahko cepim 100x ali pa 1x. Kaj ma to s komerkoli teh zblojencev veze? Nima. Samo dokaz, da gre za zblojen folk, ki se upira samo zato, da se upira. Ven so usekale hude psihične motnje nekaterih posameznikov.

Če ne znate brat, ni moj problem. Briga me, kaj pišejo. To ne pomeni, da se mislim cepit 3x na leto. Še vedno nimajo vseh podatkov. Vsedete se na vsak zapis in ga napihnete v višave. Nihče ne more vedet zagotovo kaj bo. Zame so hinavci tisti, ki so se drli maske dol kao zarad sebe, ker so bile obvezne. Zdaj se pa derejo ne cepit, pa ni obvezno cepljenje. Kup zblojenih lunatikov. Če se hočem, se lahko cepim 100x ali pa 1x. Kaj ma to s komerkoli teh zblojencev veze? Nima. Samo dokaz, da gre za zblojen folk, ki se upira samo zato, da se upira. Ven so usekale hude psihične motnje nekaterih posameznikov.
[/quote]

A 1x si se? In sedaj ti je žal, ker si nasedla oblastniški lažni propagandi?
Povsem razumljivo.
Računaš lahko na to, da tudi tak poseg telo zmore z lastnimi silami popraviti.
Druga, vsaj moralno zadoščenje, opcija pa je, da se oblastnike ovadi, lahko tudi skupinsko zaradi namernega in zavestnega zavajanja.
Glavni vzrok zamolčanje, da je genska terapija za vsakega mišljena kot test, ki se šele poizkusno izvaja množično in javno, brez odškodnine in plačila za človeške tesne zajčke.
Vsaj psihologa bi oblastniki morali nuditi vsem poskusnim zajčkom.
Verjetno bodo na voljo pomirjevala in AD, AP v brezmejnih količinah.
Na zdravje!

[/quote]

Kot sama praviš, še vedno nimajo vseh podatkov, a si se vseeno šla cepit. Čestitke! Take prostovoljne poskusne kunce potrebujemo, da se cepivo stestira na vas. Jaz bom pa že, ne skrbi zame. Izpostavljen, brez maske, necepljen in brez nalezljivih bolezni že 52 let. Let imam pa precej več, takorekoč tvoj star ata. Histerija me je minila tam nekje pri 28ih. Tudi zate je še upanje.

New Report

Close