Po Filipinko za ženo
Tale je iz Chicaga. Se ona ful veseli, kako bi se, če bi šla v Slovenijo? Ali bi sploh hotela iti?
Anonimno998, 27.09.2023 ob 13:04
hahahaha, kake nebuloze pišete tisti, ki pojma nimate! :)))
SEj je gorc objavu tisto stran…
Pise not da te lahko tudi nategnejo… pac ne gres v neka turisticna sredisca…
Najbolj pomembno je da jo lahko preskrbis ker filipinci kao nardijo otroka in stisnejo pičko… neko varnost in stabilnost rabijo… ce nimas sam osnovnih zivljenskih pogojev urejenih potem raje ne hodi…
Za TKOLE:
veliko prevaranih postenih moz se ne upa niti govoriti o teh stvareh.
Nekateri pa dobro vemo in si upamo. Cas je ze, da se nalije cistega vina in se pove, da so zascitene kot beli medved na vseh nivojih druzbe. So orodje v rokah tistih, ki “sfukavajo” vse tiste, ki niso njim po godu in seveda s prevaro pobirajo premozenje, kradejo otroke in si uzurpirajo oblast.
Bozo nadaljuj.
Anonimno 6064, 27.09.2023 ob 18:23
Za TKOLE:
veliko prevaranih postenih moz se ne upa niti govoriti o teh stvareh.
Nekateri pa dobro vemo in si upamo. Cas je ze, da se nalije cistega vina in se pove, da so zascitene kot beli medved na vseh nivojih druzbe. So orodje v rokah tistih, ki “sfukavajo” vse tiste, ki niso njim po godu in seveda s prevaro pobirajo premozenje, kradejo otroke in si uzurpirajo oblast.
Bozo nadaljuj.
Ne vem, če govoriva o istem profilu. Poznam nekaj naivnežev, ki so si uvozili ženo iz 3.sveta..bodisi azijatko ali latino. Na kratko: močne in ne prijetne življ.lekcije so bili vsi deležni. Ampak človek mora oddelat osebno rast, za to je tu. Hitri recepti se znajo izkazati tudi za najhujše napake.
yram, 27.09.2023 ob 18:57
To je prav zanimivo, da zahodnjaki iscejo posevnooke za resno vezo, medtem ko posevnookim zahodnjakinje niso zanimive za resno vezo. Poznam eno, ki zivi v aziji, ma pravi da je tezko moskega tam najti.
PA sej sem pisu zadnjic to. Mi lahko gremo tja… kdo bo njih vzel… one ce isto poskusajo v teh drzavah… tisti ki so tam bodo ja raje njihove vzeli…
Ok ja mal se kurcim pa v nic dajem… samo poglej in se zamisli cez kaj en moski mora da pride do druzine…
bozomon, 27.09.2023 ob 19:00
PA sej sem pisu zadnjic to. Mi lahko gremo tja… kdo bo njih vzel… one ce isto poskusajo v teh drzavah… tisti ki so tam bodo ja raje njihove vzeli…
Ok ja mal se kurcim pa v nic dajem… samo poglej in se zamisli cez kaj en moski mora da pride do druzine…
Azijci se belk malo bojijo. Pa se nekaj je, premoznejsa belka tezko dobi tam moza v vsakem primeru. Ce je premozen on, njegova druzina pricakuje da se bo porocil z njihovo (seveda primerno njihovemu stanu). Ce je bolj reven od belke pa sploh ne upa v vezo z njo. Tam so se vedno kljub vsej “modernizaciji” tradicionalni v dolocenih stvareh.