Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Po Filipinko za ženo

Po Filipinko za ženo

Tale je iz Chicaga. Se ona ful veseli, kako bi se, če bi šla v Slovenijo? Ali bi sploh hotela iti?

https://youtu.be/mhw0NxrIrho?si=TE_-N5w3PbT1ubV5

maš tlele gor modela, mislim da je “iskren”, k je prek agencije dobil tajko, kmalu pride k njemu za vedno, sej videla sta se enkrat ali dvakrat.. mislim, svašta! :-)))

Svetujem. Res. Kake zahodnjakinje. Si nor… naj gnijejo.

To so preproste in zveste žene, takšne, ki si jo vsak pravi moški želi. Ne pa Slovenke in ostale zahodne, ki se ti skurbari še preden dobro začneta.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7129, 27.09.2023 ob 13:01

To so preproste in zveste žene, takšne, ki si jo vsak pravi moški želi. Ne pa Slovenke in ostale zahodne, ki se ti skurbari še preden dobro začneta.

hahahaha, kake nebuloze pišete tisti, ki pojma nimate! :)))

Anonimno998, 27.09.2023 ob 13:04

hahahaha, kake nebuloze pišete tisti, ki pojma nimate! :)))

SEj je gorc objavu tisto stran…

Pise not da te lahko tudi nategnejo… pac ne gres v neka turisticna sredisca…

Najbolj pomembno je da jo lahko preskrbis ker filipinci kao nardijo otroka in stisnejo pičko… neko varnost in stabilnost rabijo… ce nimas sam osnovnih zivljenskih pogojev urejenih potem raje ne hodi…

Pobje feministke bodo poražene.

Oni koji su sa šejtanom neče pobjediti!

Njihova moc je vezana na videz… in tega je vsak dan manj… torej so vsak dan sibkejse.

https://youtu.be/NiPIgXEhXlM?si=4AKZT1DL5wbGFXLt

Stari… folk pomoje sploh ne ve… ni razgledan tolk… za dole vedo… da ce hoces ok zeno gres dol…

Tale prvi video… prej sem gledal nekaj na yt pa vidim da je objavil… dobr je dobu…

A ne ove ovde… to prpv isce nekoga da se znasa nad njim. Podloznika.

Res vrhunsko razmišljate vsi po vrsti.

Kdor izbira izbirek dobi.

Glede kurbanja pa mislim da ne gre brez dveh. Ženska se sama s sabo ne more skurbat, mora bit prisoten moški …. Varanje je obojestransko.

Šala totalna. V resnici je pač ravno obratno a ne 😉🤣

Za TKOLE:

veliko prevaranih postenih moz se ne upa niti govoriti o teh stvareh.

Nekateri pa dobro vemo in si upamo.  Cas je ze, da se nalije cistega vina in se pove,  da so zascitene kot beli medved na vseh nivojih druzbe.  So orodje v rokah tistih, ki “sfukavajo”  vse tiste,  ki niso njim po godu in seveda s prevaro pobirajo premozenje, kradejo otroke in si uzurpirajo oblast.

Bozo nadaljuj.

Anonimno 6064, 27.09.2023 ob 18:23

Za TKOLE:

veliko prevaranih postenih moz se ne upa niti govoriti o teh stvareh.

Nekateri pa dobro vemo in si upamo.  Cas je ze, da se nalije cistega vina in se pove,  da so zascitene kot beli medved na vseh nivojih druzbe.  So orodje v rokah tistih, ki “sfukavajo”  vse tiste,  ki niso njim po godu in seveda s prevaro pobirajo premozenje, kradejo otroke in si uzurpirajo oblast.

Bozo nadaljuj.

Ne vem, če govoriva o istem profilu. Poznam nekaj naivnežev, ki so si uvozili ženo iz 3.sveta..bodisi azijatko ali latino. Na kratko: močne in ne prijetne življ.lekcije so bili vsi deležni. Ampak človek mora oddelat osebno rast, za to je tu. Hitri recepti se znajo izkazati tudi za najhujše napake.

Filipinka, ko pride v urejeno slovensko hišo, je še vesela, če lahko vklopi pralni stroj, likalnik, štedilnik, sesalec … Je osrečena z vsemi temi gospodinjskimi aparati kot otrok z igračami.

Lejte feministke…

Te ki ste 40 pa na gor…

Ve na individualni ravni ste ze zgubile…

😂 sem se spomnil enega perka na call of duty… final stand se rece…

Ve ste u final stand.

To je prav zanimivo, da zahodnjaki iscejo posevnooke za resno vezo, medtem ko posevnookim zahodnjakinje niso zanimive za resno vezo. Poznam eno, ki zivi v aziji, ma pravi da je tezko moskega tam najti.

yram, 27.09.2023 ob 18:57

To je prav zanimivo, da zahodnjaki iscejo posevnooke za resno vezo, medtem ko posevnookim zahodnjakinje niso zanimive za resno vezo. Poznam eno, ki zivi v aziji, ma pravi da je tezko moskega tam najti.

PA sej sem pisu zadnjic to. Mi lahko gremo tja… kdo bo njih vzel… one ce isto poskusajo v teh drzavah… tisti ki so tam bodo ja raje njihove vzeli…

Ok ja mal se kurcim pa v nic dajem… samo poglej in se zamisli cez kaj en moski mora da pride do druzine…

bozomon, 27.09.2023 ob 19:00

PA sej sem pisu zadnjic to. Mi lahko gremo tja… kdo bo njih vzel… one ce isto poskusajo v teh drzavah… tisti ki so tam bodo ja raje njihove vzeli…

Ok ja mal se kurcim pa v nic dajem… samo poglej in se zamisli cez kaj en moski mora da pride do druzine…

Azijci se belk malo bojijo. Pa se nekaj je, premoznejsa belka tezko dobi tam moza v vsakem primeru. Ce je premozen on, njegova druzina pricakuje da se bo porocil z njihovo (seveda primerno njihovemu stanu). Ce je bolj reven od belke pa sploh ne upa v vezo z njo. Tam so se vedno kljub vsej “modernizaciji” tradicionalni v dolocenih stvareh.

Ma clouk ni to… nisu evropljanke za sodelovanje… sploh ne vem kaj hocejo.

Moj bratranc ma indonezijko. Na baliju so. Bom nasel sliko.

Njena babica naj bi bila neko plemstvo. Kr visoko… tko so povedal te nasi.. kaj je res jst ne vem. Bom poiskal sliko.

Super za bratranca. Pri nas smo totalno dolgocasni, nimamo ne posevnookih, niti crnih v ozji in sirsi familiji. Otroci rasni mesanci so meni zelo lepi.

IMG 2334183d7218322b7ef5b66603984835 V

To je moj bratranc in ta njegova.

Boga mi.

A evo ga maki😂😂😂

To je stara slika… se z aparatkom😂

Vid frizure😂 aja jaj

IMG 7e8193b0ff2222d4d4dd9a47dfa9821a V

New Report

Close