Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Po Filipinko za ženo

Po Filipinko za ženo

Lepa, nema sta. Imata kaj otrok’?

Odgovor na objavo uporabnika
makacivcata, 27.09.2023 ob 19:27

IMG 2334183d7218322b7ef5b66603984835 V

Uvukao stomačinu …

mislim da ne… ma to je zame tko… ok u skrajnosti ja… sej so lepe samo adijo svetli otroci… adijo modre oke…

Hahaha, 27.09.2023 ob 19:50

Uvukao stomačinu …

niso oni kr tko veš… njim je oče umrl… od mojga fotra brat.. in so bili v italiji… mama je iz sarajeva… fina žena… no vidi se po djeci… in so odprl neke koktejl bare in mi je reku fotr da sta nardila dobr dnar…  on pa brat…

bozomon, 27.09.2023 ob 19:51

mislim da ne… ma to je zame tko… ok u skrajnosti ja… sej so lepe samo adijo svetli otroci… adijo modre oke…

Lepota je lepota, lep clovek je pac lep pa bil belec, crnc, azijej itd…se bolj vazno je kdo je v sebi. Ce je clovek fizicno grd mu nobena polt, ne barva oci ali las ne pomaga.

yram, 27.09.2023 ob 19:56

Lepota je lepota, lep clovek je pac lep pa bil belec, crnc, azijej itd…se bolj vazno je kdo je v sebi. Ce je clovek fizicno grd mu nobena polt, ne barva oci ali las ne pomaga.

že ampak nisem pristaš rasnega mešanja… mislim privoščim jst njemu… samo ti… tri ne jednu… sej so lepe no. tud ok ženske…

al ja bi ipak kose boje klasja panonskog😂

bozomon, 27.09.2023 ob 19:54

niso oni kr tko veš… njim je oče umrl… od mojga fotra brat.. in so bili v italiji… mama je iz sarajeva… fina žena… no vidi se po djeci… in so odprl neke koktejl bare in mi je reku fotr da sta nardila dobr dnar…  on pa brat…

I treba da se ima para za fine žene. Ne štartaju one na klošare.

bozomon, 27.09.2023 ob 20:00

že ampak nisem pristaš rasnega mešanja… mislim privoščim jst njemu… samo ti… tri ne jednu… sej so lepe no. tud ok ženske…

al ja bi ipak kose boje klasja panonskog😂

Nista ona moras iskat kako svedinjo :))

Hahaha, 27.09.2023 ob 20:04

I treba da se ima para za fine žene. Ne štartaju one na klošare.

za fine ja… al danas sve misle da su fine…

takrat ko je gorc objavu tisto…. mi je potem začelo metat ven… sem kliknu na en video… ji pravi ta… i dont have money😂 pravi ona no problem…

lej… tko kot piše. tisti ki niso v stanju naj se vzdržijo dokler jim Bog ne da iz svojega izobilja. če nimaš, nimaš kaj razmišljat o ženskah…

yram, 27.09.2023 ob 20:07

Nista ona moras iskat kako svedinjo :))

kuš gore… đeš me tamo slat… dole ja idem ako Bog da…

bozomon, 27.09.2023 ob 20:10

kuš gore… đeš me tamo slat… dole ja idem ako Bog da…

Gore, gore da se smrznes, pa te zenica svedinja fino zagrije. Dole je manj izbire za plavuse. Mogoce v sandzaku najdes, bog ti dao mali. Dabogda mi se ozenijo. :))

Amin!

Zakaj pišeta v tujem jeziku? Pišita Slovensko!!! Smo v Sloveniji, na Slovenskem forumu.

Dole je kar dobra izbira za plavuše, pa tudi na Švedskem ni malo temnolask. Originalnih, ne uvoženih. Je treba malo po svetu se sprehodit in v živo kaj pogledat, ne samo klišeje blebetat iz nevednega zapečka.

Anonimno5326, 27.09.2023 ob 12:46

maš tlele gor modela, mislim da je “iskren”, k je prek agencije dobil tajko, kmalu pride k njemu za vedno, sej videla sta se enkrat ali dvakrat.. mislim, svašta! :-)))

Sem našel sam, ni treba agencije. Kandidatk je na Tajskem dovolj.

Še popravek: na Tajskem sem bil 4x in ne 2x. Filipinske kulture žal ne poznam, zato ne bom komentiral, v glavnem Filipinke poberejo Američani, Tajke pa Japonci, Korejci in Evropejci.

Kaj pa Vietnamke?

pojma nimaš, 27.09.2023 ob 20:30

Dole je kar dobra izbira za plavuše, pa tudi na Švedskem ni malo temnolask. Originalnih, ne uvoženih. Je treba malo po svetu se sprehodit in v živo kaj pogledat, ne samo klišeje blebetat iz nevednega zapečka.

Ni vse kar se barva na blon tudi blond. :)) Danes te frizer tako pobarva, ja tudi obrvi in trepalnice, da je vsaka druga ze svedinja. Vseeno je dol vec temnolasih pa ce se ti na glavo postavis.

Raje si kupi Ančko, ne bo toliko stroškov pa še jokal ne boš zaradi nje ko ti bo počila, no upam vsaj da ne boš.  Boš pač kupil novo.

Taprave babe pa niso za vas nesposobne debile, niste jim dorasli, niti tem pižmovkam z drugega konca sveta.  Umiri se in razmisli.  Pa pojdi v trgovino po Ančko.

yram, 27.09.2023 ob 20:45

Ni vse kar se barva na blon tudi blond. :)) Danes te frizer tako pobarva, ja tudi obrvi in trepalnice, da je vsaka druga ze svedinja. Vseeno je dol vec temnolasih pa ce se ti na glavo postavis.

Ni fora v barvanju las in obrvi, že ten kože in oči pokažejo katera je po naravi svetlejša in katera ne.  Tu so še dlake po rokah, v mednožju.  Barva bradavic, ustnic, jezika, nohtov (lunice).  Se takoj vidi.

spet en brez lulčka, 27.09.2023 ob 20:57

Raje si kupi Ančko, ne bo toliko stroškov pa še jokal ne boš zaradi nje ko ti bo počila, no upam vsaj da ne boš.  Boš pač kupil novo.

Taprave babe pa niso za vas nesposobne debile, niste jim dorasli, niti tem pižmovkam z drugega konca sveta.  Umiri se in razmisli.  Pa pojdi v trgovino po Ančko.

narobe maš ti to miselnost… ja sam uh… zajebana mala… pa se treba dajat s tabo.. pa zahtevna… znaš li ti ko sam ja… pa ti se naprdneš pa te treba ujčkat pa ti treba u rit znosti pa porinit… haloooo

moški take noče… ti misliš da taki ni dorasel…

bil ti biznismena? tam dela posel… to je stresno… in pol da se še s tabo daje.

sameeeee boste. same.

ti misliš da si uh kaka izbira ker lahko narediš sceno… svađo… hh…

kontra babe…. kontra…. moški take noče. nočen oeče neoeočeče ne ečen enoe čen

razumeš? ne razumeš ti  to.

ne vem655, 27.09.2023 ob 20:44

Kaj pa Vietnamke?

Ti bom odkrito povedal: osebno si ne želim žene iz bivših, kaj šele aktualnih komunističnih držav. Vedi, da bo potrebno v začetni fazi ženi omogočiti 2x obisk domovine na leto, pozneje 1x/leto in potem še po potrebi.

Zardi tega ima smisel poiskati državo, v katero ni težko vstopit, dovoljuje lastništvo zemljišč tujcem in ni sovražno nastrojena do zahodnega sveta. Vietnam se je delno odprl, a še vedno ostaja komunistična republika. Organi pregona te imajo vedno na sumu in ena napačna poteza te lahko drago stane.

Zaradi tega sem se izogibal Kambodže (kimeri), kakšen Laos bi mogoče prišel v poštev a se prisotnost socializma močno pozna. Težava je v tem, da moraš ženo (odraslo osebo) prevzgojiti na lokalno okolje kar zanjo lahko predstavlja kulturni šok. Pred Tajko sem imel pri sebi Ukrajinko in moram priznati, da mi njeno privajanje na novo realnost ni bilo prijetno. Tajska in Filipini so glede tega bližje zahodnemu svetu in boš imel manj težav. Tajska je bolj razvita, predvsem pa liberalna od Filipinov in ženske so bolj delavne/skrbne, predstavljajo pa večji strošek. Vsak naj se odloči po svoji želji in sposobnosti.

no preveri pri sebi😂😂

kje si pri moških? kolk se jih grebe za tebe tako? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

hjoj da si moški začnejo filipinke dovodit… pa kad bi se pročulo

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ajjjjjjjjjjjj

težko li vama…

on ni kos… pa vidiš da ste vi vampiri. mene take kregarije izčrpljujejo. bi raje videl da je sloga… on ni kos ker se noče bockat s tabo vsak dan… a to bi ti? dretje kreg trenje svađanje… budalo jedna.

Iskren, 27.09.2023 ob 21:04

Ti bom odkrito povedal: osebno si ne želim žene iz bivših, kaj šele aktualnih komunističnih držav. Vedi, da bo potrebno v začetni fazi ženi omogočiti 2x obisk domovine na leto, pozneje 1x/leto in potem še po potrebi.

Zardi tega ima smisel poiskati državo, v katero ni težko vstopit, dovoljuje lastništvo zemljišč tujcem in ni sovražno nastrojena do zahodnega sveta. Vietnam se je delno odprl, a še vedno ostaja komunistična republika. Organi pregona te imajo vedno na sumu in ena napačna poteza te lahko drago stane.

Zaradi tega sem se izogibal Kambodže (kimeri), kakšen Laos bi mogoče prišel v poštev a se prisotnost socializma močno pozna. Težava je v tem, da moraš ženo (odraslo osebo) prevzgojiti na lokalno okolje kar zanjo lahko predstavlja kulturni šok. Pred Tajko sem imel pri sebi Ukrajinko in moram priznati, da mi njeno privajanje na novo realnost ni bilo prijetno. Tajska in Filipini so glede tega bližje zahodnemu svetu in boš imel manj težav. Tajska je bolj razvita, predvsem pa liberalna od Filipinov in ženske so bolj delavne/skrbne, predstavljajo pa večji strošek. Vsak naj se odloči po svoji želji in sposobnosti.

Tale teorija me ne prepriča. Američanke veljajo za zelo težke, domišljave in iztirjene ženske – sami Američani pravijo tako -, pa so ZDA strogo proti socializmu.

New Report

Close