Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Po gozdu sem spancirala…

Po gozdu sem spancirala…

Ja…po gozdu sem spancirala in sveze gozdne jagodke nabirala…mmmmm…tko lepo disijo…pa tko dobre in sladke so kot jaz,Bo kdo kakšno…hehehe…mal heca mora bit…me mece…se kar…naprej…sorry…saj bom pridna …pozimi…no upam;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Češnje si zamudila,jagode tudi suša pobira,sam še ribez je v tej prvi seriji na voljo….sam je pa mal kisljat …
😉

Dragi moj…sem toliko cesenj pozobala tam na morju…so mi jih sosedki tovorili iz Stajerske;))…no ampak res je lepo iz cesnje jest cesnje…ribeza ne maram…jagode pa mi se rastejo…evo…pa prid danes na jagodke…ce vceraj nisi hotel na kofija…joj…sem se spomnila na un mejlcek z jagodkami…hihihi…le kaj bi pocela z njimi…sam tele gozdne so mal majhne…aneda?!;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Draga,
sem ti že včerej napisala, da k tistim tvojim jagodkam paše SMETANCA!

Papa

ma ne no une jagodke ja…saj smetanca je prisla na koncu,hihihi…ampak tele gozdne so pa tko male…ravno za v ustka;))

New Report

Close