Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek …po jutro je lahko tudi takšno

…po jutro je lahko tudi takšno

No dragi moji, tole se je izkazalo.
Najprej mi je “crknil” računalnik in so mi ga za dva dni odnesli. Ker še vedno štrajka mi ga bodo zdaj zdaj spet odnesli…. No, potem je moj dragi sine plezal po drevesu in padel z njega in šele naslednji dan pričel z jamranjem, da ga boli roka, ki je bila včeraj zjutraj že prav lepo zatečena. Tako sem ta lep sončni dan zabila na urgenci, kjer so ugotovili, da ima zlomljeno dlančnico. Pa smo dali v gips palec in kazalec in roko tja do komolca. Kaj vse se človeku ne zgodi – če otroci počnejo nekaj, kar ne smejo, potem pač tudi ne povedo, kaj se je zgodilo (upam, da sem vsaj to sedaj rešila). In potem je prišlo popoldne, ko me je moj 8 letnik prpričeval, kako je brez veze, da gre sploh v šolo, ko itak ne more pisat in jaz njega, da ima zdrava ušesa, oči in jezik, torej mu ne funkcionira samo ena roka, kar pa ni dovolj, da bi ostal doma.
No danes sem končno spet v nekem ritmu. Preganjajo me sestanki,…. pa kljub temu, da vas vsaj pozdravim in vam zaželim lep dan pa veeeeliiik sončka in čim manj TAKŠNIH dni.

Pandica, za vse tegobe pride njihov čas, kot
seveda pride čas tudi za to, da se tegob rešimo
in vsaj za trenutek od njih poslovimo. Tebe je
torej čas tegob že našel, zdaj pa ti preostaja
veselje nadejati se času, ko bodo tegobe odšle,
kar je za spoznanje boljše, kot tisti čas, ko prihajajo.
Tudi sama sem bila z mlajšo hčerko že dvakrat v “zlomu”,
enkrat obe kosti v spodnjem delu leve roke, enkrat, prav na prvega maja dan pa se ji je, ko se je vozila s kolesom brez zavor in se tako spustila po klancu ter se zaletela v hišo, zlomila zapestje. In ni hotela povedati, seveda, pa smo vsi videli in vedeli, da je nekaj narobe in ker so bile bolečine prehude, je prišla na dan z besedo. In od enajste ure dopoldan do devete ali desete ure zvečer smo bili na urgenci (poprej je jedla, ker pa so ji mavec dajali pod lokalno anestezijo, smo morali osem ur še čakati na to možnost).Tako je to, s temi našimi malimi zakladki! Kjer so otroci, so težave, ne da bi zanje človek prav posebej prosil.

Pandica, še vseeno je pa malce bolje, če ti crkne PC, kot če si polomljen, tako da je prvo zlo manjše od drugega, zdaj pa se tudi drugo zlo že preveša v manjše zlo. Bodo še težave (roka bo srbela pod mavcem, ko pa bo šla malce na bolje, ko ne bo več občutil tako močne bolečine, bo z mavcem počel vse mogoče, morda se mu bo celo malce podrobil??), a ko bodo trije tedni mimo, boste ulovili še bolj normalni ritem, če ne pride kaj, česar niste klicali.

Lep dan, Pandica, lepši, kot si ga pričakovala,

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Helo Mariči

Imaš prav. Danes zjutraj smo že risali in pisali po njemu in sploh je zadeva zlo fajn, saj vsi temu namenijo ogromno pozornosti in sprašujejo ….

Skratka – sonce sije!

Lep dan

Š:

nova
Uredništvo priporoča

Ho, Pandica, so lahko v zivljenju lahko se slabsi dnevi… Zdaj, ko je vse za tabo se nimas kaj sekirati.. Vedi, da tisti Krlezin Petrica Kerenpuh, vedno odgovori na vse: “nikdar ni bilo, da ne bi kak bilo in nikdar ne bu, dakak ne bu!”

Pa veselejsi in lepsi petek, ceprav se zacenjajo lunine ide!!!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Lep večer želim , sploh tebo Pandica . Gips je novost in “prednost “otrok , tako doma kot v šoli. Prinese nekaj drugačnega, med drugim tudi zanimivega. Vedno sem bila mnenja, da vsaka stvar ima negativno in pozitivno stran. Tako kot pomlad , ki me navdaja z občutkom moči , toda po dolgem delavniku v službi, delo z otroci, okopavanje in sajenje na vrtu,in še in še …, kolabiram in z majhnimi očkami pokukam sem gor, da si spočijem nategnjene mišice. Takoj je bolje.
Želim Vam zveznato noč in dišečo, polno elana poduhovljeno jutrišnje jutro.

…..kdo trdi, da življenje nima smisla, ko pa vedno obstaja možnost, da človeka, ki ga ljubimo, osrečimo in v tej sreči poiščemo hrano tudi zase…..
Henry de monther lant

paty

paty

Paty – lepa misel. Jo bom danes še komu poslala po mailu, pred vikendom bo zagotovo dobrodošla.

Meni je pa vedno znova všeč, kaj vse nam ponudijo otroci v izziv, na splošno v življenju in kaj vse se moramo spomnit, da jih kolikor-toliko ubedimo v svoj prav.

New Report

Close