Po kredit v Avstrijo??? – NUJNO
Kredit v nobenih bankah! Vsakič ko nekdo vzame kredit pri banki, banka služi. Ko banka služi gradi stanovanja. Ko gradi stanovanja daje navidezno pravljično sliko, da je njihovo stanovanje dostopno. Kako? seveda s kreditom! Za veliko več prodajo stanovanje kot je v resnici vredno + gromozanske obresti, pa preračunajte koliko zaslužijo samo na eno družino! In s tem denarjem spet gradijo…in to samo zato da se nekdo lahko vozi v mercedezu, pa živi vsak mesec v drugi vili. Ljudje srednjega sloja še vedno težko sprejemajo da ne bodo nikoli živeli tako kot ti bogatuni, katere plačujejo sami. Ko boste torej prenehali podpirat banke v njihovih mafijozah, bodo tudi stanovanja in avtomobili mnogo cenejši. Zakaj? logično, ker jim ne bo preostalo drugega, kot da se približajo realni sliki, ki trenutno pesti prebivalstvo. Ali bodo vzeli manj, ali pa nič. Ker ljudje enostavno nimamo.Nekoč bodo pač prisiljeni spustit cene ter obresti in se bodo počasi morali tudi sami odreči par miljončkom, ker jih enostavno ne bomo mogli iz kje več plačevat. Tako da…nimam nasveta zate, razen to, da se vrži spet v začaran krog, vzemi kredit še enkrat in zadnjič, potem pa zbeži daleč stran od njih. Življenje je čisto okej, nič ne rabimo, to da vedno nekaj rabimo nas prepričujejo mediji, banke, agencije, tv, reklame itd. Kar poglejte saj imate vse. Niste okuženi s pohlepom niti nikoli ne boste. Bodite veseli. Če pa ne gre kredit, pa nekako “ogoljufaj” državo, saj je v resnici ne boš ogoljufala. Tako pravijo samo tisti, ki nam to delajo že celo življenje, zato da nam vlivajo slabo vest. Ker se zavedajo da je mi še nekaj imamo, za razliko od njih. Sparkasse, potrošniški kredit je na 6 let sicer, ampak dobiš takoj 25.000€
Pozdravljeni,
imam izkušnjo z krediti v Avstriji, Posojilnica.
Sem vzela potrošniškega 12.000 in sem potrebovala hipoteko, moj oče je dal hipoteko za hišo vredno 160.000EUR.
Pred dnevi sem jih prosila za 1.000EUR limita, sem namreč njihov komitent, mi je rekla,da imam 1.000 že odobreneo, nakar sem dejala, da nič ne vem o tem, ..mi je odgovorila: Saj ne rabite vedet, je bolje za vas. Plačilna kartica, ki sem jo dobila pri njih, ima tedenski limit 400EUR, češ da je to dobro zame,.. s kartico pa ne morem dvigovati denarja na slovenskih bankomatih ali plačevati v sloveskih trgovinah.
Vse banke so isti šit.
V sloveniji na Sparkasse pa so mi odobrili hipotekarni kredit 76.000EUR brez poroštva.
potem moraš imeti velike prihodke da si dobila brez poroštva kredit v takšnem znesku jaz tudi iščem kredit ker bi rada šla na svoje ampak ga nikjer ne dobim ker imam premalo prihodkov 🙁
Zanima me če je kdo že jemal kredit od David Blakea in če je vse legalno.Če ni kakšna prevara.
Lep pozdrav.
Zoran Savec
Seveda je prevara, ne nasedajte.
primož
Kako to da so takšni prevarantski oglasi lahko na spletu?
Hmmmmm nisem vsega brala ampak krediti v avstriji so lažje dosegljivi kot tu v sloveniji + tega 1000% raje vzamem kredit pri avstrijski banki kot pri neki x agenciji, ki še po možnosti gre v stečaj pa neweš potem komu vračat denar, čez par let pa se pojavijo z obrestmi? Ma ne hvala ! No mi2 sva šla v avstrijo po kredit ampak v veliki večini tudi zaradi tega ker sva oba zaposlena pri njih imava tam račune, tako da ni bilo nobenih komplikacij pa še kredit nama pri plači dol vlečejo tako da je vse pod kontrolo. P.s. no mogoče se je leta 2008 še res dalo dobit v Sloveniji ampak sedaj po poslušanju kolegov je to prej nemogoče…. Pa tudi nič vas ne stane če greste od banke do banke in se na koncu odločite za tiste z najboljšimi pogoji.
Srečno vsem ,
Lp
ja bravo…in naj grem pr NLB po kredit….zakaj da placam njihove dolgove
Samo v vednost… če greste po kredite v Avstrijo, se na veliko izogibajte raiffeisen st stefan jagerberg, ker ni banka oz. to sploj ni raiffaisen, ampak je zadruga, ki je pridobila dovoljenje pravega raiffaisna, da lahko koristi njihov grb. Na Hrvaškem poteka velika preiskava (več na udarno.com) te banke, ker so delile nelegalne kredite s tisočimi posredniki z namenom, da na koncu prodajo nepremičnino klienta, njihovi odvetniki oz. ljudje jih kupijo za pol cene na dražbi in spet preprodajo. Se mi zdi, da je bilo nekaj takega tudi v Sloveniji, ampak je potem zamrlo.
A se teh prevarantov ne da kako blokirati ali pa jim poste brisati.
Mogoče bo komu pomagalo…
Z ženo delava v avstriji (kot malo delo na pol letno pogodbo) in sva šla po informacije na šparkase glede kredita…Povedali so, da brez problema dobiva vsak po 10.000€ kredita na 5 let…šlo bi tudi bp 15.000…brez poroka in hipoteke (dalo bi se tudi na hipoteko, samo bi se postopek zavlekel). Edino kar rabiva je potrdilo iz slovenije, da ni kaksnega odprtega kredita pri nas.
Prednost ki mi je pri srcu je tudi, da lahko predcasno izplacava kredit in se obresti štejejo samo do dneva, ko vrneva dener, (ne na končnih 5 let) brez drugih stroškov.
Gospa je izracunala da bi na 5 let bilo obresti 2500€ na vrednost 10.000€…lp
ja, včasih je bla Avstrija malo bolj obljubljena dežela kot je danes, ker tudi vejo, kako slaba je situacija v Sloveniji in zato hočejo več. V zameno pa jasno dobite tudi več, tako da se kdaj tudi splača to reševati v Avstriji. Je pa nekaj, ko boste imeli težave, vam centri za socialno delo in podobne inštitucije ne bodo pomagale, kar se pri nas vseeno kdaj dobi in lahko CSD-ji vsaj za nekaj časa omogočijo odlog. Drugače pa v Avstriji hitreje dobiš kredit kot pri nas
Imeli smo hipotekarni kredit v Avstriji pri Volksbank za 30000 EUR, plačali pa smo ga 54000 EUR. Ali je to za koga dober kredit in to v 10 letih? Hvala, ne vem komu, da je mimo.
Nikoli več.
Res je, slabo ste se spogajali.
Ali potrebujete nujno posojilo? ste v dolgovih? pa morate nujno posojila za financiranje vašega podjetja ?, vam je bil zavrnjen s svojo banko, skrbi ni več, Naše storitve so hitro, enostavno in varno posojila zdaj v kakršnih koli okoliščinah. Izposodi do 2.000 EUR – 1,000.000 evra danes! Pišite nam z informacijami posojilo na ta e-mail: [email protected]
Opomba: boste pričakovali predhodni odgovor in finančna sredstva v roku 24 ur
S spoštovanjem.
gospa Nora
Ponudba posojila po nizki obrestni meri v višini 2% velja zdaj, ko bo morda že prepozno za vas, da si ogledate resnične in uglednih podjetij, kot je naša, na internetu. Torej Pišite nam danes po elektronski pošti; [email protected]
Ali potrebujete poudariti brezplačno posojilo za poslovno, hipoteke, izobraževanja,
investicije, izvedba naročila ali osebno posojilo, se obrnite na nas
danes ([email protected]). Mi vam posojilo
vsi na 2% obresti brez stroge zahteve. Ti boš
veseli, da si !!!
Živjo.
Mene zanima, če je možno pridobiti kredit na podlagi lastnistva stanovanja ?
Sedaj imam 60.000 eur sredstev, ki jih obračam, to pa bi v prihodnosti vložil v nakup stanovanja, ki bi lastnisko bilo moje, vendar potem nimam potrebnega denarja, ki ga sedaj potrebujem in obračam. Je možno, da bi pridobil potem neke vrste hipotekarni kredit ?
Imam pa s.p. in seveda sem za slovenske banke že v štartu kreditno nesposoben.
Hvala, lp
Janez
Zastonj nasvet : za obračanje denarja se ne kemlje kredita.
Cmureck, imate morda kakšno številko. Vidim, da ste jemali kedit v Avstriji. Rabila bi pomoč. Hvala
kh7, ste našli mogoče kako vezo v avstriji za kredit? se priporočam s kakim kontaktom oz pomočjo. Hvala.
PROJEKTI, KI PONUJAJO INDIVIDUALNO POSOJILA.
Pozdravljeni, gospa. in gospod.
E-mail:[email protected]
Mi smo krščanska organizacija, na Našem sedežu v Franciji.
Dolgoročno posojilo v višini 5000 eur, 50 eur, 4 let do 45 let.Naložbe osebje stanovanjska posojila-posojila-posojila posojila posojila, repo kreditnih dolg self-empowerment.
El. e-pošta: [email protected]
PROJEKTI, KI PONUJAJO INDIVIDUALNO POSOJILA.
Pozdravljeni, gospa. in gospod.
E-mail:[email protected]
Mi smo krščanska organizacija, na Našem sedežu v Franciji.
Dolgoročno posojilo v višini 5000 eur, 50 eur, 4 let do 45 let.Naložbe osebje stanovanjska posojila-posojila-posojila posojila posojila, repo kreditnih dolg self-empowerment.
Ali potrebujete posojilo? Ste iskali kje dobiti posojilo? Si poskušal dobiti kakršno koli posojilo? potem se zdaj prijavite pri? ([email protected] ali pokličite +447700308481), če želite dobiti ugodno posojilo. Tukaj se ponuja posojilo po zelo nizki obrestni meri 3%. Pišite nam zdaj, če vas zanima.
Forum je zaprt za komentiranje.