Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Po njegovem odhodu…

Po njegovem odhodu…

pred tremi leti, mi je večina moških brezveznih, nezanimivih. Me vabijo na pijačke, me želijo… spoznati, jaz pa hladna,zadržana, nezainteresirana, brezvezna. Od takrat se redko komu nasmehnem ali kakšnemu moškemu vrnem nasmešek, redko se s kom na kratko zaklepetam. Pogovarjam se ne rada, kar se tega tiče sem postala živo nasprotje.
Zdi se mi, da mu bom nehote postavila spomenik. Da nikomur več ne bom pustila blizu. No, strogo vzeto, moškega ne potrebujem, niti za to ne, da bi si ustvarila potomce, družino. No, če človeka v prvi vrsti potrebuješ, ne pa želiš, tako ali tako nima nekega pomena vse skupaj.

Ko sem ga spoznala se mi je zdel edini pravi zame, mislila sem si, da če njega ne “zagrabim,” ne (s)pustim blizu, sem zapravila edinstveno priložnost, ker mi nikoli več ne bo nihče tako všeč kot on.

Vem, da bi morala spremeniti prepričanje, če si želim drugačen potek življenja, a kaj, ko čutim tako, kot pripovedujem. Samoprerokba deluje.

Je še kdo med vami, ki podobno deluje ( je deloval) in razmišlja kot jaz? Koliko časa, let, je minilo od takrat, ko ste -če ste, srečali novo pravo osebo in jo spustili v svoje življenje?

Hvala za branje in mnenja.

Evo moja izkušnja:

ko sem sam si po razpadu zveze,si postavil zid okoli sebe, da bi se zavaroval me ženske kot partnerice niso kaj zanima razen za sex. Potem pa seveda pride nasproti ena posebna frkla, taka čist drugačna da dobesedno jo še sanjaš ponoči….ampak tako kot hitro pride, tudi hitro gre.
Kakor sem si zgradil močan zid, da me nič ne more prizadeti, tako hitro se je le ta porušil ko je prišla ona mimo mene. Čisto me je zacopala, bil sem kot kuža (ampak ji nisem pokazal), nisem ji smel pokazati koliko čutim do nje, ker sam sem vedel da ona z menoj nima resnih namenov….čutil sem to.

Tako da odgovorim na kratko na tvoje vprašanje: bolj višje se boš zaklepala v svoj stolp, močneje boš padla na tla, oziroma: dlje boš odlašala, bolj boš prizadeta 😉

Uff, si mi pa dal mislit. Močen je zadnji (od)stavek.
Še enkrat se je izkazalo, da si moški in ženske le nis(m)o toliko različni. 😉
Čeprav menim, da je brezpredmetno biti v nekem odnosu, »če ne moreš ničesar dat«- ali pa vsaj v neki zadostni meri. Poleti se sem se z nekom sestajala, hodila na pijačke, se družila, vidno je užival v moji družbi, kar mi je tudi sam večkrat po srečanju dejal, samo kaj, ko sama nisem čutila toliko zadovoljstva kot on. Večkrat mi ljudje rečejo, da se imajo lepo z menoj, da sem super družba, jaz pa to redko čutim enako ali podobo za njih. Vedno mi nekaj manjka. Ne vem natančno kaj. Čutim praznino in/ali neko nedoločljivo bolečino, ki občasno kljuva.

Malo si seveda oddahnem, ko to slišim, (ni vse tako črno, kot vidim jaz sebe in svet občasno) čeprav sem le senca sebe, kar sem bila nekoč. ( Ne samo zaradi njegovega odhoda,izdaje, njegove neiskrenosti),pač pa tudi zaradi drugih dejavnikov.

Hvala, da si delil svojo dragoceno izkušnjo.
Vse dobro!

Oh, jest sem bla tud že kdaj razočarana, pa prizadeta. pa žalostna, po
cel teden sem tulila za nekom, ki mi je zlomil srce…
Ampak veš kaj? Življenje je zalo kratko in predvsem eno samo.
In sama sebi se zdim dolžna ŽIVETI in ne vegetirati.
Ker ne bo popravnega izpita, tole je vse, kar je.
In na koncu ponavadi ljudje obžalujejo stvari, ki jih niso naredili ali
doživeli, zelo redko obratno.
Carpe diem.

Življenje je interakcija delovanja pameti in čustev in brez uravnotezenega delovanja obojih ni kvalitete.
Pri temu mislim, da predstavlja v zgornjem stavku: pamet je denar.
Čustva pa tudi vemo kaj so.

Vse drugo je nakladanje v tri dni!

Življenje je interakcija delovanja pameti in čustev in brez uravnotezenega delovanja obojih ni kvalitete.

Vse drugo je nakladanje v tri dni![/quote]

Kakšna škoda, da nisem dovolj inteligentna, da bi razumela tale
zapis. Ah.

Vse drugo je nakladanje v tri dni![/quote]

zapis. Ah.[/quote]

Ja, jebi ga. “Šta ti ja mogu”? Si pač bageristka.
Pazi!
Bageristi so pametni ljudje in so ljudje z občutkom. Žal pa bageristke v praksi še nisem videl, s svinčnikom pa:)).

zapis. Ah.[/quote]

Pazi!
Bageristi so pametni ljudje in so ljudje z občutkom. Žal pa bageristke v praksi še nisem videl, s svinčnikom pa:)).[/quote]

U redu :-))))

Pazi!
Bageristi so pametni ljudje in so ljudje z občutkom. Žal pa bageristke v praksi še nisem videl, s svinčnikom pa:)).[/quote]

U redu :-))))[/quote]

:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close