po novem bomo reševali tiskane medije
prisilno placevanje rtv prispebka ni dovolj, zdaj golobja falanga uvaja koncept resevanja oz financiranja tiskanih medijev na nas…..kljub temu da jih nihce ne bere jih bomo prisilheni financirati….delo, dnevnik, mladino, vecer….cvetober levicarskih cajtng….zanimivo…ko je propadel Slovenc ki je bil antipod levim medijem se ni nihce sekiral….torej sledi obvezna narocnina za vdako gospodinjstvo….golobja falanga na delu
1 Ali se bodo v celoti preselili na splet
2 Ali bodo zaprli svoje podjetje
Če se preselijo na splet, bodo izgubili tista 2 bralca v vasi.
Če zaprejo, pa še dodatnih 5, ki to berejo na spletu.
Odpri temo, 29.01.2023 ob 08:44
Ne seri, štrom imate subvencioniran. če bi plačevali res tržno ceno, bi imeli za kaj jamrat.
rade volje placujem trzno ceno, ampam pravo trzmo ceno tisto po kateri je golobji tat prodal elektriko, vam golobkim trpcem niso jasne osnove….in se to, nikoli nisem prosil da kdorkoli omejuje s strani drzave ceno elektrike….samo ti ne locis med ceno in vsemi dajatvami ki si jih je jebena drzava obesila ns racun….in se to nikoli nisem menjal dobavitelja…skoz sem na elektro celje….cetudi placujem drazje kot pa da imam opravka z golobom ptevarantom in drzavno gen i in njihovim monopolom….zato odjebi golobojebec
( https://siol.net/novice/slovenija/casopisi-pomagajo-ohranjati-demokracijo-drzava-naj-pomaga-596884 )
Torej, pogovarjamo se o tiskanih časopisih, ne elektriki. Ker pa smo Slovenci funkcionalno nepismeni, tako kaže raziskava PIAAC, razlago katere si lahko preberete na spletu v spletni publikaciji Spretnosti odraslih, si tudi tiskanih ali elektronskih časopisov NE zaslužite.
Upam, da vse propade.
Julij Cezar, 29.01.2023 ob 08:49
rade volje placujem trzno ceno, ampam pravo trzmo ceno tisto po kateri je golobji tat prodal elektriko, vam golobkim trpcem niso jasne osnove….in se to, nikoli nisem prosil da kdorkoli omejuje s strani drzave ceno elektrike….samo ti ne locis med ceno in vsemi dajatvami ki si jih je jebena drzava obesila ns racun….in se to nikoli nisem menjal dobavitelja…skoz sem na elektro celje….cetudi placujem drazje kot pa da imam opravka z golobom ptevarantom in drzavno gen i in njihovim monopolom….zato odjebi golobojebec
Mater si pameten. Katero elektriko pa misliš, da zdaj trošiš? Rusko? Špansko? Katero? A ti misliš, da elektrika, proizvedena v slovenskih elektrarnah, kar preskoči naše omrežje in gre v nekega tujega, tuja pa na enak način po zraku pride v naše omrežje?
kislice, 29.01.2023 ob 08:53
Mater si pameten. Katero elektriko pa misliš, da zdaj trošiš? Rusko? Špansko? Katero? A ti misliš, da elektrika, proizvedena v slovenskih elektrarnah, kar preskoči naše omrežje in gre v nekega tujega, tuja pa na enak način po zraku pride v naše omrežje?
debil zabiti, trosim slo elektriko katero pa ti?verjetno tisto iz golobove riti ne….in se to kreten idiotski kdo pa placa subvencije.?verjetno lopovski golob in sesac kuurcev mesec ne
( https://app.electricitymaps.com/map )
No, pa dajmo o elektriki, če je tema o tiskanih časopisih. Tipično slovenceljsko.
Julij Cezar, 29.01.2023 ob 08:57
debil zabiti, trosim slo elektriko katero pa ti?verjetno tisto iz golobove riti ne….in se to kreten idiotski kdo pa placa subvencije.?verjetno lopovski golob in sesac kuurcev mesec ne
A res? Kolijo subvencije si plačal ti konkretno prejšnji mesec? Kar povej točno številko v evrih in kako si to izračunal?
kislice, 29.01.2023 ob 09:01
A res? Kolijo subvencije si plačal ti konkretno prejšnji mesec? Kar povej točno številko v evrih in kako si to izračunal?
glih tok kot ti tepec zabiti, kdo pa placuje subvencije?davkoplacevalci…..golob jih deli placujes jih pa ti bumbar….pr elektriki ti dajo 5 eur ki ti jih nato 10 z visjimi davki vzamejo nazaj
Julij Cezar, 29.01.2023 ob 08:35
prisilno placevanje rtv prispebka ni dovolj, zdaj golobja falanga uvaja koncept resevanja oz financiranja tiskanih medijev na nas…..kljub temu da jih nihce ne bere jih bomo prisilheni financirati….delo, dnevnik, mladino, vecer….cvetober levicarskih cajtng….zanimivo…ko je propadel Slovenc ki je bil antipod levim medijem se ni nihce sekiral….torej sledi obvezna narocnina za vdako gospodinjstvo….golobja falanga na delu
Kje pa piše, da država uvaja kakšno pomoč tiskanim medijem?
kislice, 29.01.2023 ob 09:20
Ne ne, ti se peteliniš, koliko subvencij plačuješ, pa še povej točno cifro, in kako si prišel do nje.
idiot zabiti, mss ti gnojnivo v glavi? vsaka subvencija ki jo da drzava se placa iz davkov, trosarin itd….vzami v roko elektro racun in poglej gor kan placujes kreten zahojeni…..placal sem 140 eur pristojbine za gozdne ceste , kok pa ti recimo…ti jih uporabljas placujem pa jaz….idiot kretenski
Ampak res ste slepi, če ne vidite, kam to pelje.
( https://siol.net/novice/slovenija/kaj-pravijo-politicne-stranke-o-tezavah-tiskanih-medijev-597917 )
Zakaj bi državi bilo v interesu ohranjanje medijev in zakaj bi sedaj medije financirala država? Ja zato, da ima nadzor nad njimi, kaj pišejo.
Francija, Belgija, Nemčija, Avstrija, Avstralija, … so protestirale peoti WEFu!! Pri nas pa kot da ni nič! Mi sprejmemo vse, kar ne pride v javnost, ker jim je v interesu, da se naredi čim bolj na tiho. A vi sploh veste, kaj pomeni kratica WHO?
Julij Cezar, 29.01.2023 ob 09:24
idiot zabiti, mss ti gnojnivo v glavi? vsaka subvencija ki jo da drzava se placa iz davkov, trosarin itd….vzami v roko elektro racun in poglej gor kan placujes kreten zahojeni…..placal sem 140 eur pristojbine za gozdne ceste , kok pa ti recimo…ti jih uporabljas placujem pa jaz….idiot kretenski
Kdo te pa sili, da se greš posestnika? Jaz te ne. Če ti je tista gozdna cesta tako breme, jo prodaj ali šenkaj. Nekateri bi kar živeli prek svojih zmožnosti, potem pa še piz.dili, da so vam vse drugi krivi.
kislice, 29.01.2023 ob 09:34
Kdo te pa sili, da se greš posestnika? Jaz te ne. Če ti je tista gozdna cesta tako breme, jo prodaj ali šenkaj. Nekateri bi kar živeli prek svojih zmožnosti, potem pa še piz.dili, da so vam vse drugi krivi.
tepec zabiti….nadomestilo se je v enem.letu dvignilo za 3x o tem ti govorim tepec idiotski….zdsj pa sestej 2plus 2….za vse te silne subvencije in dvige plac je treba pobrati vec davkov….daj drzava nima nic.. vse kar da dobi od nas ki imamo …..golob si na prostem trgu ni spisoben zasluziti niti pest riza in litra mrzle vode….