Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Po Novem letu – 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} podražitve!

Po Novem letu – 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} podražitve!

Konec poceni hrane…

Kakšno “pametno” mnenje?

Samo, da nam gre vedno bolje :-)))))

Torej bom naslednje leto manekenka, lepo. 🙂

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

hahaha, jaz pa s teboj. :), kaj čmo vsaka stvar je za nekaj dobra.

Super, shujšal bom.

Me prav zanima, če bi bil tako navdušen, če bi se podražitve dogajale pod prejšnjo vlado???

Tudi pod prejšnjimi vladami so bile podražitve :).

Mater ste eni čuknjeni. Pristali bi tudi na 5.000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} inflacijo, kot smo jo imeli 1989.-ga leta v SFRJ, samo da bi Janševa vlada padla. Upam, da vam ne bo uspelo.

Bolj verjetno je, da bi imeli 5000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} inflacijo (če ne bi imeli evra), če Janševa vlada ne bo padla – na naslednjih volitvah, seveda, če bodo.

jasno konec.
ko nekaj napenjaš (cene) do konca se pač “mehanizem” lahko tudi poruši.
mej, kao da ni.

ej, vlada ima v rokah vse mehanizme, da ustavi rast cen, vsaj tistih, ki so najbolj nujne za življenje.

mah, mehanizem se je že porušil, prav gotovo, težko bo ustaviti inflacijo, tudi za naslebnjo vlado in JJ bo tolkel po njej kot zmešan.

Zakaj pa naj bi Janša tolkel po svoji vladi?

hahaha, no drugo leto morda še, ampak samo do novembra, če se preobrat ne zgodi že prej.

Katere mehanizme pa imaš v mislih ter katere cene bi lahko zadržali?

hahaha, no drugo leto morda še, ampak samo do novembra, če se preobrat ne zgodi že prej.[/quote]

A ti bi rada z dežja pod kap?

hahaha, no drugo leto morda še, ampak samo do novembra, če se preobrat ne zgodi že prej.[/quote]

A ti bi rada z dežja pod kap?[/quote]

ne, ne, ravno obratno iz kapa na dež.

Upam, da bodo kmau volitve.
Ta vlada o ekonomiji res nima pojma – spravili nas bodo na kant.

A ti bi rada z dežja pod kap?[/quote]

ne, ne, ravno obratno iz kapa na dež.[/quote]

Upam, da imaš prav. Samo, da ne bi prišli nazaj oni prejšnji. So bili še slabši.

Kaj mislte, da bodo potem novi za 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nižali cene? Naujo jih. To, kar nam je zrhitral zdej Bajuk, to bo ostal.

Danes sem v Avstriji popila en expres kofetek, za 2.70 eurčka 🙁
Ugotavljam, da so od mojega zadnjega obiska cene ‘ poskočile’, trgovine
pa so prazne. Ne kot pri nas.

Uživajte dalje.

Haha, pri nas so parkplaci pred trgovskimi centri polni nonstop. Očitno imajo ljudje še vedno preveč denarja.

Ne zaradi denarja, vsak dan rinejo v te centre, ker so ruknjeni. Ena Kranjčanka, ki je vstala ob šestih, šla ob sedmih od doma, da je do osmih (če sploh) prišla v službo, ki je delala do štirih in bi ob tej gužvi komaj do po šestih prišla domov. Pa se ji ljubi še dve uri viseti po trgovinah v Merkatorjevem centu. In pride domov ob osmih. In to ženske delajo večkrat na teden. Ne razumem, kako ljudje nimajo želje iti domov.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

opazovalca sem kupce. Nobene nakupovalne mrzlice.
Skoraj nihče ni prišel z velikim nakupovalnim vozičkom. Če pa že je, potem je bilo v njem bore malo. Pri nas pa opažam ravno nasprotno: vozički so napolnjeni s kupčkom.:) Mislim, da smo Slovenci zapravljiv narod.
V primeru, da se ne bomo poboljšali nam trda prede.Skoraj ne morem verjeti, da nekateri, za darila najemajo kredite ??????

Pa saj to se že po voznem parku vidi. Poglej s kakimi kripami se vozijo v Avstriji in v Nemčiji, pri nas pa vsi naj naj avtomobile.

In si tud takrat bil navdušen nad takratno vlado?

New Report

Close