Po oprani žehti sem med oblačili našla kondom
Kaksna veza je to, 19.12.2022 ob 16:38
Ali me vara, 14.12.2022 ob 15:51
Ko sem oprala pisano perilo, sem naletela na nekaj sumljivega: kondom. Bil je še zapakiran. Z možem sicer že nekaj časa nisva seksala, ampak ko sva, sva brez kondoma. Močno sumim, da me vara. Imava pa tudi 15 let starega sina. Samo ne verjamem, da je od njega. Je še premlad za to.
Kako naj se lotim, da zadevi pridem do dna?
Če bi jst tako našla kondom tud pomislila ne bi, da je od moža, valda da je sinov. Poznam moža in mu 100% zaupam in spoštujem in nemogoče, da bi imel drugo. Sploh sva pa skoraj 24 ur skupaj, ker imava skupaj firmo, tako da pri meni ne bi bilo niti kančka pomisleka.
Sploh pa kakšna veza pa je to brez seksa????? Ni čudno, da hodi k drugi, če doma ne dobi.
Hahahahaha.. :-))))) Bravo, dobra si.
Že nekaj časa nista seksala in zdej se čudiš, da te vara ? Star pregovor je, povn želodec in prazna jajca…a si dovolj poskrbela za moža mu uresničila fantazije in ga večkrat presenetila? Če nisi pol je to neki normalnega, da te vara, ker to počnejo vsi moški in ženske, ki niso zadovoljeni. Ni tu neke znanosti
Ne, 14.12.2022 ob 16:03
Po drugi strani pa lej, vsaj uporablja kondome, ko te vara z drugo, tudi to je nekaj… Si misliš, če ne bi? Fuj.
Moški so pa res packi, kakorkoli obrneš.
Js pa milim da kkr koli obrneš so žensk bile in bodo večje packe…Tk ko se ene žgejo se noben dec nikoli nebi mogel….ker je težje dobit
Ne, 14.12.2022 ob 16:24
Jaz sem pa skoraj 100% da je mož. Morda sem pristranska, ker poznam osebno en tak primer varanja, pa smo ji vsi govorili, da je sin in jo tolažili, potem pa šok. Bil je mož, ki je hodil na kurbe. No, pri njej je bilo drugače, ker sta imela spolne odnose dolgo brez, saj sta delala na otročku, večkrat pa je naletela na različne pakete z različnimi datumi in sicer prvič v avtomobilu, potem pa v različnih omarah po stanovanju. Pa vžigalnike tudi. Najprej je enega oprala, potem enega v avtu dobila. Smo ji vsi rekli sigurno je sin, on pa vehementno trdil, da ni. Bogi otrok, me kar malo vest peče, ker smo ji toliko trdile, da je zagotovo on, saj najstniki skrivajo take stvari. S časom se je pa izkazalo, da mož točno ve kje so kondomi, datum na njem pa je bil star (ne vem zdaj ali meseci ali celo leta) in je to bil znak, da je bil on. Ni ji nikoli priznal. So pa potem drugi možje slišali nekaj in povedali ženam, te pa naprej, tako da je izvedela od drugih. Sedaj sta ločena, on pričakuje dojenčka z eno mlado, svojega je pa kar zapustil.
E moški moški.. niti varati ne znajo.
Js sem pa vesela,ko vidim, da ima moj sepovsod kondome v avtu tud v žepih jih najdem in v denarnici jih ima. Ponosna sem na njega, da je tako odgovoren in da bi se vedno zaščitil, če bi ga katera kje naskočila…. Ženske kaj je tu problem? Se ne trudite dovolj za svojega partnerja in vas je pol strah, da ga bo kr katera speljala, če se bo spraznil…Logično da se moški nebo upiral če ga napade kakšna mlajša….A to je še vedno velik tabu?
Aannoonniimmnnoo, 21.12.2022 ob 13:23
Enkrat, ko ste vsi trije skupaj za mizo, reci: “Joj, zadnjič sem pa nekaj našla v perilu. Moje sigurno ni, torej mora biti od enega od vaju dveh.” Kondom položi na mizo in glej reakcije.
ja, kaj pa če je njen in je koza pač dementna? In vprašanje, koliko časa je bil ta kondom kje v obleki, če nikoli ne preverja žepov. Morda je še iz časov Woodstocka.
Ne obsojaj ga takoj ,da te vara ,če nimaš zatrdnoh dokazov. Tvoj sin kot praviš je še premlad ali si prepričana v to ??? Verjemi mi,da o seksu verjetno več ve kot mi v njegovih letih in tudi marsikaj ža preiskušajo. Poizkusi kaj več izvedeti . Malo se znajdi in ima zastavi kaksno vprašanje tako čisto naključno pa boš prišla do odgovora na vprašanje,ki si si ga zastavila.