Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Po poteh AVNOJ-a z Janezem Janso

Po poteh AVNOJ-a z Janezem Janso

Kolikor jaz vem, nas gresnike in nevernike caka pekel, torej nase bozje kraljestvo vsekakor ne bo. Jaz bi se zamislila nad tem, kaj ta stavek pomeni za vas, ki ste verni.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Vsi, ki jih tako napadaš ker so izstopili iz ZK, so vsaj izstopili. Med tem ko tvoji še zmerom plačujejo članarino ZK.Ves čas levičarske vlade ste oz. so imeli možnost in čas da naredijo kaj iz Slovenije. Ker niste in ste vse skupaj zasrali do konca ste izgubili volitve.Z angažiranjem vse komunistične navlake ste zablokirali delo vlade, vse kar pripravi je apriori slabo in je potrebno uničiti.Daleč od tega da je Janša nezmotliv in da vse dela vredu sam takšnega usmerjenega in vodenega napada na njega pa ni bilo za pričakovati.Verjetno vam bo uspelo naslednje leto sesuti vlado in takrat bogi mi zaradi vašega revanšističnega delovanja. Takrat bo seveda to dovoljeno in povsem naravno delo nove vlade.

Ljudje se spreminjamo. Ko spoznamo, da smo živeli v zmoti skušamo to popraviti. Nekateri. Nekaterim ne uspe.
To, da je bil Janša v ZK je stara resnica, nič novega.

Res gre za spoznanje zmote in popravljanje napake? Ali za preračunljivost in oportunizem? Meni se zdi, da bo prej slednje.

Ne pomeni nič dobrega.
Vas je toliko grešnikov, da nas vernikov Bog kljub svoji vsemogočnosti sploh nima časa opazit. Mislim, da se bomo skupaj cvrli v peklu. Kdo ve, če imajo dol že internet!?

Preračunljivost je dejanje poslancev LDS, ki so prestopili v druge stranke in to samo z namenom obdržati privilegije, ki so jih imeli.

Nisi razumela.
Verna pa nisem. Ne v katoliškem smislu.

boss kaj kvasiš neumnosti tvoji prijatelji niso nikoli izstopili iz zks da jambrek se je iz partije izpoisal leta 1989 ker je videl da je treba reklc okol obrniti da bo spet korist imel, za janšo se pa itak ve da je lažnivec svetovnega formata vse to je dokazano.

Janša je bil komunist in je svojo zmoto spoznal, zato mu oprostimo.

Eni mali komunisteki pa še zdaj jokajo za Titejem.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A res? Verjetno si ti sam zbral, sortiral in izdal knjigo z dokazi, ki so tako globokoumni da še sam ne veš kaj si napisal.Povej kdaj so tvoji istopili iz ZKS? Da se ne boš trudil iskati odgovor ti bom kar jaz odgovoril. NIKOLI!!! Pa še dodatek k izdaji in to tvijih strank.Nasprotovanje Slovenski osamosvojitvi z vsemi dejanji, ki so jih storili, je enaka dejanju domobrancev med vojno.Izdali ste lasten narod.

mi nismo bili komunisti in torej nimamo kaj izstopat izstopil je tvoj šef jj ha ha pa jambrek potem ko je očitno vse požrl kar se je dalo

To. Zakaj bi jaz izstopala iz partije, ki se sploh vclanila nisem?

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Zakaj pa pol vidva skoz hvalita komunizem, če nista komunista?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Potem si član Todorovičeve skupine,zato pa sedaj razumem zakaj ne maraš Janše.

Ej, kaj pa če bi se ti janšistek, počasi le naučil slovnice?

To je pa neki minimum, kar so se, in kar se še danes učijo v OŠ. Ampak, nekateri pač ne; ZA TITEJEM???
Mi lahko, lepo prosim, razložiš kar si nabluzil?

Pa, po možnosti še preden vaš Veliki Vodja spozna, da se je spet zmotil in odide ponovno nazaj med svoje stare kolege. Pol pa res ne vem, kako ga boš še opravičeval in mu oproščal?

Res ne vem kaj bi rada dokazala z stalnim ponavljanjem že napisanega s tvoje strani.Se vam mogoče kolca po Janši in bi ga zopet radi imeli med seboj, ali se vam mogoče kolca po njegovem denarju, ker vam ne plačuje članarine.Vprašaj Pahorja mogoče ti bo lahko kaj svetoval, pametnega.Ker če ti bo v svojem slogu odgovoril boš slišala samo opis stanja brez konkretnega odgovora.Pač v stilu slamnate lutke, ki ne ve nič in ne zna nič.

Ej, jej, bosek ali kdor koli že si. Jasno, da so zate odgovori g. Pahorja v stilu slamnate lutke, ki ne več nič in ne zna nič. Tako pač Pahorjeve odgovore razumejo tisti, ki RES NE VEDO NIČ in ki pametujejo, kar je vsekakor tvoj stil. Nehaj pametovat, ker že tvoje pisanje na teh forumih vse pove, v kakšen rang izobraženosti in razumevanja spadaš ti. Ni da bi te človek jemal resno. Pa tudi smešno ni. Bos bose trosi. To je vse kar premoreš. To pa je premalo, če hočeš bos biti.

No ti ki vse veš potem pa najdi odgovor Pahorja na zastavljena vprašanja novinarjev. Ne boš ga našla ker jih ni , jih ne da , ker jih ne ve.V tem smislu je tudi njegova zadnja predvolina poteza z izdajo pamfleta.Če rabiš od njega slišat kako živiš pa ga posluši še naprej.

Vsi lazejo in se sprenevedajo, levi in desni. Je ze kdo videl postenega in iskrenega politika? Jaz ne. Edini posten clovek, ki je pri nas zabredel v politiko in jo zapustil, ko je videl, s kom ima opravka, je Mencinger.

Poznam ga iz mladosti in ti garant povem, da je največja podlasica v Sloveniji.

To lahko napise vsakdo. Jaz si tudi lahko izmislim en fejk vzdevek in napisem, da je ta in ta pedofil, lopov, laznivec in se zeno pretepa.

kaj je bos kaj blodiš, sem potomec partizanske drižine in sem ponosen na to, na kaj si pa ti am na kvizlinge, dej ne opletaj preveč da ne bo kaj narobe.

Kaj revež ne znaš tudi brati ne?
Vprašala sem, kako lahko nekdo, ki se ima za pristaša Velikega Vodje, ki je naš (želeli ali ne) predsednik Vlade, kar od njegovih podanikov zahteva najmanj osnovno znanje SLOVENSKEGA JEZIKA IN NJEGA SLOVNICE, klati takšne anomalije kot so navedene;

Avtorsko besedilo Spiderja
“Janša je bil komunist in je svojo zmoto spoznal, zato mu oprostimo.

Eni mali komunisteki pa še zdaj jokajo za Titejem.”
Konec navedbe/citata.

Kje je tu slovnica. Mi lahko, prosim, torej ti, ki zagovarajaš dotično izražanje, torej razložiš kaj pomeni; Eni mali komunisteki pa še zdaj jokajo za Titejem.

Hvala.

P.s.
Hehe, se pa resnično v tem vidi kakšno je stanje janševih volilcev (oz. volivcev). Zanj in za t.i. pomladne stranke dokazano glasuje (je navedeno v statistiki); nizko izobraženo, večinoma agrarno prebivalstvo, ki se najmanj enkrat tedensko udeležuje RKC “predavanj” oni jim rečejo maše. Kjer jim dobrohotni far posreduje vse, za njih življenje potrebne informacije.

Eni gredo k maši po napotke, drugi,s tabo načelu, pa na sestanke političnih strank kjer vam dajo vsa potrbna navodila za tekoči teden.Sedaj pa še malo prepisovanja, upam da brez hude krvi.Kaj čmo takšni smo.

Zakaj a boš šel v hosto se skrit? Si pa res ena velika reva, da se moraš skrivati za starši.Iskaži se z svojimi dejanji ne pa da neki bluziš brez veze.

New Report

Close