Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu po pravici…

po pravici…

se kdaj zalotite, da sanjarite o stvareh oz. o njih fantazirate na tak način, da vas postane sram še pred samim sabo…da se kar zgrozite kaj vse ste sposobni naplesti v svojem sanjskem oz. fantazijskem svetu…

ob samozadovoljevanju mi gre po glavi tisoč variant, raznih poz, situacij…včasih sem kar presenečena sama nad sabo…

je pa res, da verjetno nobeden od nas ne bo nikoli povedal na glas in izživel čisto vseh svojih fantazij in želj;))))))

zanimajo me vaše izkušnje…

nak, ne poznam tega obcutka sramu ali zgrozenosti, fantaziram pac o stvareh, ki so mi vsec. Vsec tako zelo, da bi mi blo cisto fajn, ce se kdaj tudi udejanijo :)))
Je pa s fantazijami kot na trgu, ponudba je odvisna od povprasevanja:)) Boljsa ko je ponudba, bolj mmmm so fantazije. To velja seveda le zame. Ker se je nekaj takih hudo aktualnih fantazij uresniclo. Ce le s pravim hodis skozi zivljenje…

bom sama seb replicirala :-)))
zdej fantaziram ze o enem cist klasicnem sexu … pa cetud bi bil 3-minitni v misijonarski pozi :-)))) nizam kriterije, ha ha ha

heheheh, res si spustila kriterije…fantaziraš itak lahko svašta, če se pa tvoje fantazije uresničijo pa je spet drugo vprašanje…

ravno zaradi tega me zanimajo vaše izkušnje…jaz vem, da se kar nekaj mojih fantazij ne bo nikoli uresničilo;)))

kje pa so ovire? manjka poguma? se bojis, da bi izgubila vrednost v lastnih oceh?

Povej vsaj kakšne fantazije sanjaš in si jih ne upaš uresničit! Sama ušesa so me!

Bojim se da boš nazadnje zadovoljna že samo s samozadovoljevanjem, hahahah

heheheheeh, ne odgovarjaj na vprašanje s vprašanjem…

No, sem vedel da jih boš kar po točkah naštela, hahahaha

zna bit … se rajs pa, ce bi me opazoval on – mmm .. in men bi se kar trgalo ob pogledu na njegove hlace in neukrotljivo gibanje tam spodaj

Ves kaj, jaz mislim, da ima vsak fantazije, bolj ko imas bujno domisljijo, bolj se ti dogaja. Sigurno si jih nekaj lahko uresnicis, ce si upas, je pa tu po moje en kup enih dejavnikov-kakih moralnih, ki te zaustavljajo pri tem..npr. da bi se s kom drugim ko s partnerjem, dvema, tremi,…vprasanje, koliko si lahko oz. si upas privoscit.

Je pa fajn, ce mas takega partnerja, da lahko vsaj nekaj uresnicis skupaj z njim. Vse pa po moje tezko..ce ne bi bilo sloh vec fantazij.

“Je pa fajn, ce mas takega partnerja, da lahko vsaj nekaj uresnicis skupaj z njim.”

Ma, mam obcutek, da je bolj malo ljudi te srece :-)))

Fantazije so fantazije zato, da ostanejo fantazije. Če se uresničijo, se izničijo, izgubijo vrednost, ali pa so bile zanič fantazije. Morajo biti takšne, ki se nikoli ne morejo uresničiti. Potem so to prave fantazije. Moje že. Če pa bi jih objavil, bi me najverjetneje izsledili z vsemi sredstvi in …

lp,
Sreč

pa ne zdej rect, da ni fajn, ko kaksno od takih skritih zelja obelodanis in jo potem z ljubljeno/ljubljenim udejanjas?

hm, le kaksne so torej tvoje fantazije? :-))) se mi zdi, da bi, ce bi bla tvoja blokovska soseda, velikrat prsla kaksno pomoc prosit :-)))))))

za dimnik prečistit? hahahahaha

New Report

Close