Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek po prenehanju s KT

po prenehanju s KT

Zanima me, če je katera po prenehanju s kontracepcijskimi tabletami shujšala, in za koliko.
Kakšna je menstruacija, šibkejša in krajša ali daljša in bolj močna?

Zredila, vrnile so se vse težave povezane s PCO. No, pa sem potem po treh mesecih shujšala na približno normalo. Dobro pa se mi zdi, da sem nekaj naredila zase, ko sem nehala s ”kemijo”. Sem se že navadila na običajne težave, ki jih pri KT ni. M je nekoliko bolj močna.

Jaz sem rabla več kot pol leta, da se mi je ciklus uravnal, ker po prenehanju jemanja 3 mesece nisem imela menst. in sem morala jemat Dabroston. Sedaj imam malo bolj močne in kak dan daljše, zredila se nisem, imam pa precej več krčev (bolečin pred in med menst.) pa nekaj mozoljev več.

Lp

Meni se isto na teži ni nič poznalo. Menstruacije pa so bile daljše in močnejše in bolj neredne in bolj boleče…

men se pozna samo na več aknah ….:(

Jaz sem pa zanosila, ha, ha
No, saj sem to tudi želela

Ko sem jemala KT, se nisem zredila, zato tudi shujšala nisem, sem pa opazila, da imam včasih krče tik pred menstruacijo. A ni omembe vredno. To je vse.

Jaz sem postala kot nor najstnik s toliko mozoljev, da sem komaj ven videla, nisem se zredila in menstruacije sem imela redne z več krvi. trajalo je kakšna 2 meseca in se je uredilo.
Malo cvikam, da bom spet taka, ker sem ravno prenehala z njimi.
LP

Jaz sem bila zdaj dva meseca brez KT, pa so se mozolji pojavli, še v puberteti jih nisem imela toliko (no, saj nisem vsa mozoljasta, ampak zmeraj sem imela čisto kožo), pa zredila sem se (ko sem jih začela jemat, pa se nisem nič zredila), menstruacijo sem sicer hvalabogu zdaj dobila (par let nazaj, ko sem nehala z njimi, pa je nisem dobila, sem tudi jaz morala jemat Dabrostone, pa še test za nosečnost mi je pokazal pozitivno, čeprav nisem bila noseča, pa ves kup problemov), ampak sem jo imela skoraj 1 teden!!!
Tako, da zdaj čakam na menstruacijo, da začnem spet jemat KT in ne neham še dolgo ne, ker je vse skupaj dosti boljše, ko jih jemljem (vsaj pri meni).

Hi,

jaz sem z KT nehala decembra. Menstruacijo imam čisto zmešano, tudi nekaj mozoljev sem dobila, kile pa so iste. Zanima me, ali se tako kot menstruacija uredi po nekem času tudi koža? Katera ve, kako je s tem?

Jaz sem nehala z novembrom, menstruaciji sta bili do zdaj kratki in šibki, me je pa danes presenetilo, ker sem se stlačila v kavbojke, ki so že dolgo ležale v omaji in jih nisem mogla več obleč. Od navdušenja sem šla takoj na orbitrek.
Je pa res, da moj obraz kar cveti – je še hujše kot pred osmimi leti, ko sem začela s tabletkami. Samo upam, da se bo s časom vse uredilo.

LP vsem

Zelo sem shujšala (kar samo od sebe je šlo dol),imam pa mozolje (prej nič) pa tudi bolj se potim se mi zdi.Tako da trenutno premišljujem kaj se bolj splača…..jih spet zaćet jemat ali ne…aja,pa počutje je tudi boljše,prej sem bila zelo depresivna,pa take spremenljive volje in brez želje po seksu (je brezveze jemat tabletke če ne seksaš:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close