Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Po resnici prosim;)

Po resnici prosim;)

So vam bolj blondinke ali črnolaske?
Imam obcutek, da so crnolaske kao bolj cenjene ker veljajo za bolj “hude”. Vase mnenje?

so mi modrolaske..he he..:D

Ko sem bil mulc so mi bile všeč skodrane temnolaske z očali! Ne znam opredeliti zakaj.

kaj to?

jst sem se črnolask vedno bal, spomnim se kleopatre v filmu, ki jo je igrala e. taylor, žleht, ko hudič, pol sm bil pa v četrtem razredu še dve leti nesrečno zaljubljen v črnolasko, hehe.., g. hawn se mi je zdela pa takšna prijazna punca in zarad nje sem kasnej bolj zaupal bjondam, hehe..

Ahh ne poslušat ljudi tu gor, v realnem svetu vedno zmagajo blondinke. Poznam primere, iz osnovne, srednje šole, faksa in celo sedaj v službi. Vedno te blond kokoške prevzamejo vso pozornost. Moški vseh ostalih sploh opazili ne bodo, če bo prišla ena prava naravna alfa blondinka.

Ahh ne poslušat ljudi tu gor, v realnem svetu vedno zmagajo blondinke. Poznam primere, iz osnovne, srednje šole, faksa in celo sedaj v službi. Vedno te blond kokoške prevzamejo vso pozornost. Moški vseh ostalih sploh opazili ne bodo, če bo prišla ena prava naravna alfa blondinka.
[/quote]

ti se pa silno motiš.

[/quote]

Se niti malo ne strinjam. Meni so vsec crnolaske ali pa tudi kaka oranzna ali pa rdeca taka izstopajoca barva mi je ql na zenski. 🙂

Tista ki ima natur barvo, ker če je že na glavi fejk..

Tko se govori. Lase crne blond rdece al pa kakrsne kol ce je u glav neumnna al pa ni dobra notr je ucen al je blond crna rdeca whatever pac.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close