Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Po uporabi zavrzi

Po uporabi zavrzi

Leto in pol je tišcala za mano….me osvajala…. Po letu in pol sem podlegel, se zaljubil. Vaaral sem…. Seveda je za to zvedela moja….me zapustila…
Enako pa je storila ona….ta vztrajna…..ko je moja odšla od mene, je odšla tudi ona….
Na pragu abrahama sem tako ostal sam….sam z dvema šoloobveznima otrokoma….
Lahk me obsojate….priznam, varal sem…
Se pa pogosto sprašujem….so (ste) vse ženske take….?

Pozdravljen!

Ne, nismo vse ženske take. Sama imam moža, sina in niti pomislila nisem, da bi se kadarkoli spustila v kaj takega, da bi ogrozilo našo družino.

Mož in sin sta mi ljubezen, življenje, vse!

Sama nevem kaj ti je rojilo po glavi, da si si drznil vse to dati na klin, za neko avanturo, ampak pustimo sedaj to. Tvoja odločitev, sedaj živi s tem!

Lahko pa ti sama potrdim, da so nekatere ženske take. Ko je moški samski, jo ta ne bo zanimal. Ko pa je ta isti moški zaseden ali še bolje, poročen, mogoče otroci.. to pa je že vredno pozornosti.

To so ženske, katere se rade vmešavajo v srečne zveze. Rade se preizkušajo, ali so dovolj privlačne, da partnerki spelje partnerja. In ko je cilj dosežen, je sama zadovoljna sama s seboj, saj ji je drugi ženski uspelo speljati moškega, tega pa potem pusti, ko ta na koncu ostane brez vsega.

Imam par takšnih znank, katere se rade dokažejo v tem.

Za naprej pa ti žal ne vem svetovati. Naj ti bo to življenska lekcija! Sama namreč še zmeraj ne razumem ljudi, kateri so za par trenutkov pripravljeni ogroziti življenje svojih najbližjih.

L.p.

Točno tako je kot si napisala. Moški ki je vezan, je v očeh drugih žensk nekaj vreden. Tak ki ima več žensk, je vreden še več. Samski moški pa ni v očeh drugih žensk vreden nič. Mislim da je v tem med moškimi in ženskami velika razlika

Nisva se najbolje razumela.

Ne meči vseh žensk v isti koš. Na takšno, kakršno si naletel ti, so, obstajajo. Vendar to še zdaleč ne velja, da smo vse ženske enake.

Sama ne vidim razloga zakaj bi želela uničiti srečen par ali družino. Aj človek, zamudil si priložnost, greš dalje! Si najdeš novega/novo.

Zakaj naj bi bil po tvoje samski moški vreden nič?

Tudi samski moški znajo biti še kako uspešni!

Moški kateri ima pa več žensk hkrati.. jaz to ne vidim kot neki bonus.

L.p.

Kako abotno pa razmišljaš, nič čudnega, da sta te obe pustili. Moški, ki je vezan, je nekaj vreden? Od kod ti tako blesava misel? Pač naletel si na mino, a te je kdo silil, da greš z drugo žensko? In žal se ni dobro končalo, ampak tega niso krive ženske, temveč ti sam. Ti si sam to zakuhal.

Ja kaj bi sedaj rad. Ta k te je osvajala te je samo ker si ji bil trofeja. Sam doživel velikokrat nikol varal. Je pa zato žena varala … In imam samo čisto vest drugo je pa isto kot pri tebi…

Nauk te zgodbe ? Ja pri kurvariji nrsme bit čustev samo meseno poželenje…

TI PRIVOŠČIM !

[img]https://i.gifer.com/VVKZ.gif[/img]

Bodiva realna, v življenju si verjetno bil tam z do petimi ženskami. V teh 25. letih se nisi dosti spremenil vsaj sklepam tako. Ja, po 10. letih ti postane dolgčas, ker se vsak dan ponavlja.

Zapomni si to: Če ostanemo taki kot smo, se bodo enake izkušnje nadaljevale, vse dokler nečesa ne spremenimo. Upam, da mi ni treba posebej razlagati.

Zaj…. situacija! Ti ne privoščim! Upam, da se vse srečno konča!

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Bodiva realna, v življenju si verjetno bil tam z do petimi ženskami. V teh 25. letih se nisi dosti spremenil vsaj sklepam tako. Ja, po 10. letih ti postane dolgčas, ker se vsak dan ponavlja.

Zapomni si to: Če ostanemo taki kot smo, se bodo enake izkušnje nadaljevale, vse dokler nečesa ne spremenimo. Upam, da mi ni treba posebej razlagati.
[/quote]
Ampak zanimivo, da mi smo sami s sabo ves lajf… a se nam vsak dan isto dogaja? Nam je dolgčas v življenju (no nekaterim je res, ampak tej že tako nimajo stika s sabo)? Odidemo od sebe? Isto je v naravi, enaka a vseeno različna….. Tako ni fora v tem… ampak v tem, da ko sta v odnos vpletena DVA morata OBA skrbeti za odnos (torej nekaj čisto drugega kot je vse odvisno izključno od ene osebe)… ko en v odnosu ne skrbi za svoj del, drug ali se le prilagodi in tako sebe potepta/začne nazadovat ali pa odnos zaključi (kar je edino zdravo, saj zakaj bi samo en negoval odnos, če drugi ne)

Avtor-varajoči moški so odbijajoči. No, vsaj meni 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close