Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Po vezah izpit cpp

Po vezah izpit cpp

Kje bi lahko po vezah naredil cpp izpit, sem obupal ker sem že 5x padel

Odgovor na objavo uporabnika
Xdhj, 09.01.2023 ob 10:35

Kje bi lahko po vezah naredil cpp izpit, sem obupal ker sem že 5x padel

In potem boš ogrožal udeležence v prometu, butl. NAUČI SE!!!

Jaz sem ga naredila od prve, brez napak.

Sem se pa učila.

Torej, uči se.   To ti je najboljša veza.

https://www.ecpp.si/moodle/

Če predelaš vsa ta vprašanja 100% narediš. Jaz nisem imela niti ene napake.

včasih te po vezah na koncu pride dražje.

Cpp se da komot naučiti bolj je lahko problematična izpitna vožnja , kjer lahko hitro pride do nepredvidljivega dogodka drugih udeležencev v prometu.  Komisija te  hitro vrže saj samo gledajo , da kasirajo.  Jaz sem ga delal leta 92  prvič padel tam ,kjer me je inštruktor vedno opozarjal v drugo je pa šlo . Kar pogumno naprej .

Sprijazni se, da si glup in da nisi za na cesto. Boš pač slabo mobilen, bolje to, kot da si nevarnost na cesti.

sploh, če ti mafija meče polena pod noge lahko delaš praktični izpit tudi do konca življenja.

5 x si padel pri čem?

Ne sekiraj se. 70% ljudi ne uporablja smerokazov, se ne zna vključevat v krožišče kaj šele se v njem razvrščat, da o vožnji na avtocesti ne govorim.

Če so oni naredili, boš tudi ti.

Odgovor na objavo uporabnika
Tintin271, 09.01.2023 ob 11:16

Sprijazni se, da si glup in da nisi za na cesto. Boš pač slabo mobilen, bolje to, kot da si nevarnost na cesti.

Ljudje, ki se izražate na tak način, pa predstavljate nevarnost celotni družbi! Kako eni uspe vzgojit takšne ljudi??

Nikakor ne “po vezah” opravljati izpita, saj boš ogrožal sebe in druge v prometu. Če imaš težave, moraš najprej identificirati, kaj ti predstavlja največje težave. Vsekakor pa se ti najbolj izplača samo vsak dan ponavljati vprašanja, ki so na spletu, si delati zapiske, ipd. Tako je meni uspelo opraviti cpp, čeprav si na začetku nisem uspela nič zapomniti. Ponavljaj, delaj si zapiske in ko bo nekdo drug vozil, poskušaj trenirati križišča.

Ne vem, če je v pomoč, ampak moj sin je rešil kar precej testov na spletu. Res pa se pojavi vedno kakšno čudno vprašanje, na primer to, kam se gre iskat vozniška.

New Report

Close