Po vseh birokratskih šlamparijah
Kar nekaj no. Kot da bi bil star deset let, tako se obnašaš.
V vsem času kar si tukaj, nisi sposoben razvit ene debate in se pogovarjat normalno na ravni civiliziranega človek z vsaj dvema gramoma mozga.
Eno in isto plozaš. Zadnjič sem ti tukaj na dolgo in mirno razložil kaj je poanta zdravstvenega sistema in zakaj se lahko podre, a ti še kar eno in isto. Niti možnosti si nisi dal, da bi preveril če imamo mogoče mi, ki drugače trdimo v čem prav.
Sem ti povedal tisočkrat, da spoštujem vsakega z drugačnim mnenjem, samo da je razprava na ravni ene argumentacije. Ampak tega ne ponudita.
Odgovori mi na preprosto vprašanje.
Zakaj ne želiš nositi maske na javnem prostoru? Kaj te tako zelo moti, da tega ne želiš? Prosim za ta odgovori, da vsaj vidiva kje sva in kje se tebi zatakne že na začetku vsega skupaj.
[/quote]
Niste vredni lepih besed. Z idiotom se lahko lepo zgovarjaš ampak z vami pokvarjenimi idioti pa je primerno samo pljuvanje in vse grde besede kar jih je.
Ker zaradi takih krete*v kot ste vi bo vsena vsetu sam še huje in že sedaj je polno idiotizma in sadističnosti.
Ajde
Niste vredni lepih besed. Z idiotom se lahko lepo zgovarjaš ampak z vami pokvarjenimi idioti pa je primerno samo pljuvanje in vse grde besede kar jih je.
Ker zaradi takih krete*v kot ste vi bo vsena vsetu sam še huje in že sedaj je polno idiotizma in sadističnosti.
Ajde
[/quote]
Ja ne vem če bo to ravno držalo. Kaj smo ti pa tako hudega naredili? Kaj misliš da si samo ti zaprto doma? Misliš, da mi pa okrog hodimo? Kaj misliš, da jaz hodim v New York po šopingu? Misliš, da so za mene drugačna pravila kot za tebe?
Ti si doma in si na varnem. Jaz sem zdajle v službi. Meni lahko pride poziv, da nekje leži narkomanka v nezavesti…. Pol leta nazaj me je ena fajn ugriznla. Vse mogoče injekcije sem dobil in na vse mogoče teste sem šel. Najmanj kar bi od tistega ugriza lahko dobil je hepatitis. Najmanj.
Kaj bom dobil čez eno uro ne vem. Vem pa, si mi povedal, da je tvoj svet zaradi mene in meni podobnih, sadističen.
Jaz uporabljam tale splitter za HDMI. Zadeva je bila za svoj čas zakon, edino moti me ker je output spredaj, ampak se da preživet tudi s tem. Uporabljam ga v primeru, da imam priklopljenjih več računalnikov in samo pritisnem in vidim kje sem (dokler nek remote ni vzpostavljen ali pa samo čekiram če HDMI dela). V glavnem če imaš primer za uporabo, potem priporočam.
Takšni docki so mi zakon, saj priklopiš en kabel preko katerega gre vse. Zelo uporabno, če imaš takšne postaje doma in v službi oz. kjer se gibaš – da ti ni potrebno vsakič nebroj kablov priklopit.
Drugače novejši notebooki podpirajo tudi napajanje preko USB-C (poleg USB in videa), tako maš potem samo en kabel preko katerega gre vse.
Drugače pa je trend, da se docke vgrajuje že v monitorje, to je pa najbolj zakon :).
Jaz uporabljam tale splitter za HDMI. Zadeva je bila za svoj čas zakon, edino moti me ker je output spredaj, ampak se da preživet tudi s tem. Uporabljam ga v primeru, da imam priklopljenjih več računalnikov in samo pritisnem in vidim kje sem (dokler nek remote ni vzpostavljen ali pa samo čekiram če HDMI dela). V glavnem če imaš primer za uporabo, potem priporočam.
Takšni docki so mi zakon, saj priklopiš en kabel preko katerega gre vse. Zelo uporabno, če imaš takšne postaje doma in v službi oz. kjer se gibaš – da ti ni potrebno vsakič nebroj kablov priklopit.
Drugače novejši notebooki podpirajo tudi napajanje preko USB-C (poleg USB in videa), tako maš potem samo en kabel preko katerega gre vse.
Drugače pa je trend, da se docke vgrajuje že v monitorje, to je pa najbolj zakon :).
[/quote]
Jp, na Dell monitorju že imam teh hubov res kakih češ, ampak vseeno zaenkrat še rabim za k tv, pa še kje.
Samo gledam, da je pri nas tako slaba ponudba teh dockov in dražji so, tudi razni konektorji in adapterji so res bistveno dražji kot recimo na Amazonu, medtem ko imajo kabli primerljive cene. Kak je to smisel, mi tudi ni jasno.
Jp, na Dell monitorju že imam teh hubov res kakih češ, ampak vseeno zaenkrat še rabim za k tv, pa še kje.
Samo gledam, da je pri nas tako slaba ponudba teh dockov in dražji so, tudi razni konektorji in adapterji so res bistveno dražji kot recimo na Amazonu, medtem ko imajo kabli primerljive cene. Kak je to smisel, mi tudi ni jasno.
[/quote]
Men je spliter zakon, zaradi fizične tipke. Pritisnem in je slika iz druge naprave. Podobno imam za USB splitter. Sem si z glue gunom prilimal dodatno tipko na tipkovnico in pritisnem in že sta tipkovnica in miška na drugem računalu.
Pri nas so te zadeve res precej drage.
Se moram pohvalit, zdaj imam to že več kot en teden, prišlo predčasno iz Italije. Na en HDMI vhod televizije sem priključil pet naprav, tv box od operaterja, zemeljski sprejemnik, blu ray medijski predvajalnik, računalnik in na peti telefon ali tablični. Dela kot minca, samo na daljincu pritisnem in zamenjam.