Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pobarvala sem si obrvi

pobarvala sem si obrvi

ker se mi konice obrvi posvetlijo preveč
sem si jih pobarvala.
s kože ne morem dobit dol, ima kera kak racept kako bi spravila to barvo dol
in pa
kdaj se malo manj pozna barva na obrveh, je mal premočna

prosim in hvala

S kakšno barvo si barvala obrvi? Če je barva za lase, bo šlo malo težje s kože. Sama si jih barvam z barvo za obrvi, pa gre lepo dol. Z dlačic pa tudi ne prehitro, je že 10 dni od barvanja, pa je barva še ok, pa imam kar nekaj sivih.
Probaj na košček vate dati čistilno mleko, pa podrgni….

Kaj pa s kakšno kremo, olje. Nekaj da je maščoba.

Imela modročrno barvo. Ful se mi je prjela na koži ko sem barvala lase. Edino res edino kar mi je pomagalo PEPEL in PRAŠEK ZA POSODO POMIVAT . Pazi da ne boš preveč ranila kože.. Peče če drgneš. Ko tega še nisem vedela sem drgnila z raznimi čistilnimi toniki nivejami… brezveze. NIč nisem naredila, razen tega,da se mi je koža vnela…Palčko za ušesa, namoči v tekoči prašek za pom posode pomoči v pepel – in nežno maži tam kjer želiš kožo očistit..

Ojej, naslednjič, prosim, raje z mascaro ali s svinčnikom za obrvi. O.O

Poskusi z oljnim odstranjevalcem (za odstranjevanje ličil).

hvala vam dekleta
barvala sem si z barvo za obrvi
čeprav se da tudi z barvo za lase.
No na koži ni več barve, zahavala gre vam
mi je pa mal pretemno na obrveh
kdaj se to spere oz mal umiri barva
barvala sem si s temno rjavo.sem si že drgnila dol, pa ni efekta

Barva za obrvi se posvetli v približno enem tednu. Čez 14 dni pa sploh ne bo več vidno, da si se barvala.

Barva za obrvi se posvetli v približno enem tednu. Čez 14 dni pa sploh ne bo več vidno, da si se barvala.[/quote]Res je.

…so frizerji (ne vem, če še) barvo s kože počistili s pepelom, pa je šlo fino dol.

ko sem imela prakso v frizerskem salonu mi je mentorica rekla, da gre odvečna barva iz kože po barvanju las odlično dol s pepelom od cigaret

hvala vam

NEHAJ SI BARVAT OBRVI . POJDI RAJE NA JAPONSKO TETOVAŽO OBRVI . DELUJE NARAVNO, DRŽI PA VSAK DVE LETI

New Report

Close