pobarvana koža
Po nerodnosti sem si pri barvanju las s črno barvo umazala roke in zdaj ta barva ne gre na noben način stran. Sicer je že precej zbledela, ampak je še vedno zelo vidna. Obstaja kakšen učinkovit oz. namenski odstranjevalec za take nerode?
samo čas, draga moja. bolje da ga s kakšnimi dodatnimi kemikalijami ne lomiš – škoda kože. saj bo šlo sčasoma stran!
Čas, in daj nekaj več posode pomit. Zloščiš lahko kopalnico. Opereš kristalne kozarce, …..
En znanec je že kdaj ugotovil, da je ročno pranje zoknov idealno za odstranjevanje barve (npr. lužila za les) s kože. Samo ne pozabi potem namazat rok s kako kremo.
Vzemi gel oz. zele za lase, kos vate in fajn zdrgni. Deluje:)
Ce si bos v bodoce kdaj barvala lase doma, in dobila barvo po celu al pa po usesih itd.. kr takoj z gelom odstrani.
papa:)
:))) SUPER!! Bom pač nekaj časa flekasta hodila po svetu in namakala roke ob vsaki priliki. Kaj pa če majo frizerke kakšno zadevo? Ziher poznajo kakšen trik?? Te črne roke me res že v obup dajejo. Trapa…
Ups, očitno sem spregledala zgornje odgovore… Hvala za pomoč, bom malce sprobala!!
Meni je frizerka take packe vedno odstranila s pepelom – od cigaret!
(košček vlažne vate “pomočiš” v pepel in podrgneš)
Pri meni je delovalo!!!
Frizerka je tudi na meni uporabljala pepel od cigaret. Delovalo je!
Forum je zaprt za komentiranje.