Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pobiranje smeti ob 6 zjutraj

Pobiranje smeti ob 6 zjutraj

Kdo je v Lj padel na glavo, predvidevam da grejo potem še krave pa ovce futrat v štalo ker se jim tok mudi pobirat smeti. Katastrofa res! Zbijanje norenje po ulicah glasno vpitje smetarjev. Kaj je to cirkus na prostem Surovinci? Kaj je to še gratis budilka de Janković?

Dve uri kasneje je veliko hujše, ker delajo zastoje.

Odgovor na objavo uporabnika
Kdaj pa, 03.04.2025 ob 19:43

Dve uri kasneje je veliko hujše, ker delajo zastoje.

hvala bogu da jih se vsaj ne nori po cestah!

Preseli se v vukojebino. 😊

No 😂😅😊😊😊  ìd kdaj pa ddelaš0, iđ domaa o dokleŕ ne prideš, komunalu ekstra razložiš. Noben ni tik zgiden, razen ob tvoju kuli snega 😅😆🤗☺️☺️😚😚

Rezi*, 03.04.2025 ob 19:58

No 😂😅😊😊😊  ìd kdaj pa ddelaš0, iđ domaa o dokleŕ ne prideš, komunalu ekstra razložiš. Noben ni tik zgiden, razen ob tvoju kuli snega 😅😆🤗☺️☺️😚😚

si uredu? Zdravila popuščajo?

A ti veš, kakšne prometne zamaške bi naredili ob 7h, ko vsi hitijo v službe? Butl!

Smetarje še razumem in jih spoštujem. Morajo hitro vstajat, da ne delajo preveč zastojev, gledati in vohati  naše porkerije,

Mene bolj motijo hišniki z razpihovalniki ob 7.uri..

Preseli, 03.04.2025 ob 19:58

Preseli se v vukojebino. 😊

Ne bo nič drugače. Tudi na kmetih jih pobirajo že ob 6ih.

Anonimno 1426, 03.04.2025 ob 21:48

Smetarje še razumem in jih spoštujem. Morajo hitro vstajat, da ne delajo preveč zastojev, gledati in vohati  naše porkerije,

Mene bolj motijo hišniki z razpihovalniki ob 7.uri..

Kdaj pa delaš, da bi ob 7ih kar spala? Ne razumem tega!

Pri nas je tako od nekdaj. Ob šestih zjutraj pred blokom hranijo smetarsko vozila, po voadnici v center pa tulijo reševalci.

Najbolj me pa motijo nadležne in glasbe vrane in srake.

Nikoli vam ni nobena stvar prav, kar pomeni, da ste nezemeljski, ste tujci na našem planetu, ste neznanci nesposobni sobivanja, PESELITE SE NA ZADNJI PLANET NAŠEGA OSONČJA !!!

Me želite si, da ne bi pobirali. Saj ste brali, ko so v Italiji strajkali in so smeti ležale vse povprek, razbohotile so se podgane…

Ob 6h pa začnejo, da vsaj nekaj predno gredo ljudje v sluzbo in ne naredijo toliko zamaškov in se dodatne gneče na cesti.

Sicer pa, takrat se vstaja za službo ali pač ?

Matyas40

tebi sesanja ne, kakšna močna poltika sotji za tem.  sanja se ti ne.  njhovo zaposlovanje in način dela. kje smejo prvo pobirat, kje ne smejo ob keri uri. o je fse določeno.  brez skrbi. hahaahha  moraš vedet, da je veliko zapsolnih na snagi, v takih podjetjih, pijančkov.  so pa fsi zapsolni po močnih močnih vezah.  ker imajo relativno uredu delovnik  torej prva izmena in  v bistvu veliko fraj vmes. bio odpadki so sicer kar zalogaj. ne vem kako je pri vas rešeno. bio odpadki so problem ker os kante težke in je veliko.  in premal okrat pobirajo.  je pa tko, da ostali pa ni majo toliko dela. včasi hhitijo zjutrja, da čimprej kočajo, da grejo domov. in pol je rally.  ni tukaj nobnega reda.  povme ti kot je po rensici.  ker vem.  hahahaha  to je  leglo, pijandur,zadorgiracev, sflairancev, igralcev. šoferji so pa zdravljen ialkoholiki in tudi aktivni alkoholiki. to je igra moči, kdo ima močnejše veze.  ker delo ni tko gorzno hudo. 1h za malico. 1h za pivo in špricer. in neki delat.  ni tak grozno. dobro ti kos oo zunaj je  vreme res ja.  ti ki vozijo pa je  pač  rally. tudi  vloge so slabo razporejene.  voznik je nadrjeen in mora poslušat zadi dva. moraj osodeloat pa niso jasne relacije kdo je glavni.   pol ko se šofer nauči teren in zna že kr sam dobro, pol začne ukazovat, pa spet je problem, ekr veliko  ne more, ker je pridne surfarje težko dobit. ker je treba da ima veze. ker če bibljduje vedeli da kantarji imajo kar zelo dobro plačo za ne ful veliko dela, bi marsikeri fant šel.  ampak pač rabi veze.   to je greznica, ves holding je družinska naveza. če si od pravega, je super. lahko pa si ful dodelana oseba, ful dober voznik, pa ti ne bodo podaljšali pogodbe.  ker si jim nevaren.   upam da ti ej to kaj pomaglao.

Živeli smo v dvo milijonskem evropskem mestu, kjer so smeti pobirali ob 22. uri in ob 02.00 zjutraj. Non stop sirene gasilcev, policije, rešilcev….pa smo živeli v zelo dobrem predelu.

Tako, da če smeti pobirajo ob 6 zjutaj, je Ok.

ti moraš biti pa tečna ženska …

Šiht se začne ob 6h ne ob 12h. Zaenkrat smo lahko veseli, da smeti pobirajo redno, da ni smradu, podgan in bolezni.

Ostalo glede dretja navsezgodaj je pa kultura posameznika, obzirnost do drugih, ki še spijo.

Kako pestro bo šele ko ti bo mujazin v minaretu(stolpu), preko megafona v arabščini klical k molitvi 5x na dan od sončnega vzhoda, do sončnega zahoda.

Pri nas pobirajo ob pol šestih. Ni mi jasno, zakaj. In to tako ropota, da se vsakič zbudim. Noro. Lahko bi začeli ob sedmi uri. V naši ulici je tako malo vozil, da bi zlahka ob treh popoldne in ne bi bili nikomur v napoto.
Razumem, da morajo ob Dunajski, ampak pri nas, ko ni nobenega avta?!

Ojej, 03.04.2025 ob 22:34

Kdaj pa delaš, da bi ob 7ih kar spala? Ne razumem tega!

Zakaj pa se ti zdi čudno, da ob 7. človek še spi, čeprav ima službo? Nekateri raje začnemo kasneje in se tudi zbudimo kasneje, sploh kadar delamo od doma. Nekateri delajo popoldne, nekateri pa si delovni čas razporedijo po svoje čez cel dan ali celo raje delajo ponoči.

Sicer pa se pri nas komunali niti ne slišijo, vsaj jaz jih ne.

zakaj pri nas

04.04.2025 ob 10:50

Pri nas pobirajo ob pol šestih. Ni mi jasno, zakaj. In to tako ropota, da se vsakič zbudim. Noro. Lahko bi začeli ob sedmi uri. V naši ulici je tako malo vozil, da bi zlahka ob treh popoldne in ne bi bili nikomur v napoto.

A do in od vas naj se pa prežarčijo?

V Zagrebu jih pobirajo vsak dan,ne enkrat na teden,kot pri nas in to pred šesto zjutraj.

ampak si zabito, 07.04.2025 ob 11:54

zakaj pri nas

04.04.2025 ob 10:50

A do in od vas naj se pa prežarčijo?

Ja, komot.

Res mi ni jasno, zakaj ne začnejo pobirati ob sedmih, ko večina že vstane.

Pri nas pobirajo od 6 do 9h. Hrup celo jutro, ker vsak pride po svojo robo

New Report

Close