Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pobreški bankomati so mi pojedli živce

Pobreški bankomati so mi pojedli živce

Danes sem bila na 3 bankomatih in na vseh treh ostala praznih rok.stanje mi je pokazalo kakšno je, a da bi pa denar lahko dvignila, to je pa že druga zgodba. sem najprej mislila, ok, pač Tušev ne dela, saj se je to že večkrat zgodilo. ko pa grem do Žita in kasneje še do Klaseka in se zgodba ponovi, pa mi ni bilo več smešno. Pridem domov in pogledam kateri bankomati po sloveniji ne delujejo. Seveda je bilo označeno za omenjene 3, da delujejo( bila je zelena lučka).

Jezna sem ko 100 materrrrrrrrrrrrrrr

Si pa le prišparala nekaj denarja. :))

Ti pa verjamem, da si jezna.
Jaz sem v četrtek pri banki ob bolnici na bankomatu vtipkala 150 eur…..in mi denarja nato sploh ni dalo. Seveda sem šla takoj na banko, da preverim, če mi je slučano denar vzelo, brez, da bi ga v resnici sploh dobila; na srečo, je pokazalo stanje, da ga je kao dalo, ampka takoj nato storniralo izdatek. Čudno vse skupaj, res.

Acjom ja, jezna sem, da bi lahko …mater……že tako sem bila presenečena, ker sem dobila nakazilo prej, kot je bil datum določen.( beri plača je šele 30.04.)

Mene tudi moti, da je bankomat označen kot odprt tudi takrat, ko ni zmožen dat denarja, ampak lahko le stanje pogledaš.

Pa ne na vseh, samo na tistem od katerega si komitent. Na ostalih pa lahko vtipkaš najnižji znesek, da vidiš stanje. kake bolane ……

Pa na picikl in še do Brezja 🙂

Mast, to se pa nisem spomnila……. 🙂

New Report

Close