Poceni dopust
V Kobaridu je en zelo prijeten kamp takoj ob Soči in sicer Ganzl ranč. Mislim, da je letos odprt prvič. Imajo lepo urejene sanitarije, okolica pa je fantastična. Ponuja se vama veliko možnosti za izlete, kopat pa se lahko hodita v Nadižo, kamor se bosta morala malo zapeljati. Pred enim tednom je bila zelo topla, vrh vsega pa je še čista. Odličen kraj za počitek, ogled muzeja in izlete po okolici. Še en kamp pa je takoj ob Nadiži (ne vem točno kako se mu reče), je pa veliko bolj obiskan, če si želita več družbe. V tem kampu je zelo sproščeno vzdušje, orda za nekatere celo preveč. Odvisno kakšen oddih človek potrebuje.
Pač ena možnost in lep pozdrav
zdaj nevem kolk sta z možem avanturista..spravita se v avto in dija proti rovinju. lani sva s kolegico sicer šle na štop (cilj – nedoločen), se ustavile v rovinju in našle tam ful poceni sobico. zdaj če nista “haklik” kje spita in kako imata porihtano prenočišče, pol je to mega poceni varianta! vsaj zame je bila takrat, ko sem bila še študent. saj veš kako živimo študenti, a ne?
nevem – morda to ni samo v rovinju, verjamem da je tudi v kakšnih drugih obmorskih krajih – samo je pa treba met v glavni sezoni tudi malo sreče, da je še kaj fraj. vsaj jaz sem jo zmeraj imela.
pa prijetno in čimcenejše dopustovanje vama želim!