Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek poceni omare

poceni omare

Prenavljamo klet, pa bi rabili garderobne omare, ker ne bodo ravno kar naprej v uporabi ni treba da so ravno zelo kvalitetne, ne bi pa tudi rada, da takoj kaj odleti.
A je kdo pred kratkim kupoval, pa bi vedel, kje se največ dobi za primerno ceno- barva niti ni zelo pomembna.
Hvala, pa lepo zimsko nedeljo.

dipo, poceni pa kar dobra roba glede omar in regalov

Kdaj boste doumeli, ljudje božji, da poceni pohištvo NI kvalitetno???
Raje nimam, kot pa da bi kupovala poceni.

jaz tudi predlagam Dipo, ker imajo veliko izbiro in je tudi poceni. spalnico sem dobil za 250€ in je super.

V trgovini JYSK. Je zelo poceni in se najde tudi kakovostne stvari za tvoj namen.Poglej njihovo spletno stran.

To izjavi samo nekdo, ki ima polno rit vsega.

Ja dipo, za v klet, je čist gut!

R

Smo v fazi, ko bomo metali ven spalnico. Ena garderobna omara je kar ok, ni glih moderna, če te zanima se mi javi, damo zastonj, rade volje, lahko pa pošljem fotko…

R[/quote]

Motiš se, zelo motiš.
Ljubica, moj mesečni dohodek znaša natanko 455€ neto. A nič zato, kljub temu da nimam “polne riti” vsega se globoko cenim in ne kupujem škart robe. Kapiš?

R[/quote]

Motiš se, zelo motiš.
Ljubica, moj mesečni dohodek znaša natanko 455€ neto. A nič zato, kljub temu da nimam “polne riti” vsega se globoko cenim in ne kupujem škart robe. Kapiš?[/quote]

Kaj pa možev??????????Dej ne seri!!!!!!!!!!!!

Motiš se, zelo motiš.
Ljubica, moj mesečni dohodek znaša natanko 455€ neto. A nič zato, kljub temu da nimam “polne riti” vsega se globoko cenim in ne kupujem škart robe. Kapiš?[/quote]

Kaj pa možev??????????Dej ne seri!!!!!!!!!!!![/quote]

Kako si pa ti dovoliš pogovarjati se z mano?????
Se mar poznava, da ti bom razlagala??????!!!!!!
Sram naj te bo!!!!!!!

ojla,Jula, ne vem, če boš brala, ja me zanima, smo pa v okolici Kranja, tako, da bi pogledali, če ni predaleč, hvala

Oj, še enkrat, sem uporabila drug nick, ti pošiljam kat tel.041552220

ko pa neboš imela denarja…boš umrla,kot,da bi oceni hrano jedla..saj poceni je tudi kvalitetno…

IKEA

Jaz mam 18 let staro kuhinjo. Z vsemi aparati vred razen pipe ni bilo, je stala 2000 €. Pa jo še kar imam. Tko, da ni vse slabo, kar je poceni in ni vse zlato, kar se sveti in ima napisano visoko ceno.

Počakaj da kdo podari pred prenovo , včasih zelo dobre omare ljudje podarijo.

Ne vem, zakaj vas moti, da zeli poceni omaro? Vsak se naj sam odloci. Ce nimate konstruktivnega predloga, pac spreglejte temo.

Predlagam Dipo, Mömax, Jysk, pohistvo.si ali Ikea (pri vseh se najde poceni pohistvo).

New Report

Close